Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

O jei tik iki to laiko tureciau 35mm tai matyt surizikuociau verysad.gif
bet neatkeliaus dar.
o siaip, Meistromargarita, kur planuojate mergvakari? kur turetu vykti fotosesija? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 25, 13:43)
Nu va - ir mergvakario savininke (ups, organizuotoja ko gero ) biggrin.gif taip kad greit tiktais kraunat fotikus  wink.gif nail.gif

o pati tamsta ko lauzotes? biggrin.gif negi nesinori isbandyt saves?
Papildyta:
QUOTE(Grethenn @ 2009 08 25, 14:19)
O jei tik iki to laiko tureciau 35mm tai matyt surizikuociau  verysad.gif
bet neatkeliaus dar.
o siaip, Meistromargarita, kur planuojate mergvakari? kur turetu vykti fotosesija? smile.gif

kazi kada tas mergvakaris g.gif
Atsakyti
aš visai norėčiau, bet vienai biški nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 25, 16:24)
aš visai norėčiau, bet vienai biški nežinau  unsure.gif

biggrin.gif aš norėčiau irgi sudalyvaut, pafotografuot,kad tik paskui nuotraukų nereikėtų tvarkyt daug tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 25, 16:28)
biggrin.gif  aš norėčiau irgi sudalyvaut, pafotografuot,kad tik paskui nuotraukų nereikėtų tvarkyt daug tongue.gif

davai varom dviese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 08 25, 16:29)
davai varom dviese biggrin.gif

ziurint kada ir kur vyks, siaip,tai mielai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 08 25, 16:23)
o pati tamsta ko lauzotes?  biggrin.gif negi nesinori isbandyt saves?

Noris, ale kad Vln sad.gif
Atsakyti
Rugsejo 5ta lyg sake.
Atsakyti
ir aš varyčiau biggrin.gif varom tryse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 25, 17:55)
ir aš varyčiau biggrin.gif varom tryse biggrin.gif

davai. parašiau aš jai až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 08 25, 08:08)
doh.gif aš mačiau foto iš vieno bernvakario. Ten buvo galima padaryti puikių kadrų (a la "Gelbstint eilinį"). Ech, kaip pykau ant to fotografo. O tokių kičinių paaugliškų bernvakarių nenorėčiau fotografuot. Matyt ne mano natūrai.

Žinok, MB irgi neseniai buvo tokio tipo bernvakaryje, fotografavo organizatoriai, tai kai pamačiau nuotraukas nusprendžiau, kad iš jų fotikus reik atimti doh.gif aš įsivaizduoju, kad jie nemažai tokių renginių nufotografuoja, bet nesistengia visiškai doh.gif
ir dar vienam fainam bernvakary MB šią vasarą buvo ir fotografavo, ale fotografuojančių mergiočių paprastai nelinkę vyrukai įsileisti į tokius renginius, o gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 08 25, 19:48)
Žinok, MB irgi neseniai buvo tokio tipo bernvakaryje, fotografavo organizatoriai, tai kai pamačiau nuotraukas nusprendžiau, kad iš jų fotikus reik atimti  doh.gif  aš įsivaizduoju, kad jie nemažai tokių renginių nufotografuoja, bet nesistengia visiškai  doh.gif
ir dar vienam fainam bernvakary MB šią vasarą buvo ir fotografavo, ale fotografuojančių mergiočių paprastai nelinkę vyrukai įsileisti į tokius renginius, o gaila  ax.gif

reik uzsimaskuot cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti