Sayonara efoto prasinese kaip reikiant saunuole!
o jus skundetes, kad tik katinus tauta vertina
Tai kaip su mytu Vilniuj? As uz pirmadieni-treciadieni, jei jau Sea atvaziuoja... O gal geriau sakyk kada busi, o mes prisiderinsim?
Laba diena,
Uf kol perskaiciau jusu savaites pokalbius
Uf kol perskaiciau jusu savaites pokalbius
QUOTE(lamella @ 2009 08 20, 11:09)
Sita panele nesvietiskai panasi i mano mama jauna, net sumaisyt galeciau jas a neturi Čiučelių kraujo? QUOTE(bite maja @ 2009 08 20, 22:10)
mergos, darom mytą, a? šiandien per pietus su sayonara apie tai šnekėjom, kad būtų faina susimytint
Sianakt sapnavau, kad ruosiuos i myta.. bus bite ir sayon
Sveiki, man atjunge netiketai per nesusipratima interneta vat taip ir baigiasi mano fotografo karjera, taip pat, kaip netiketai ir prasidejo Pirmadieni i darba po ilgalaikiskiausiu ir paciu nuostabiausiu atostogu Vnz..., aciu Jums visiems, kad turejot kantrybe buti su manim, ir aciu uz viska, ka man davet
Jeigu suplanuosit myta kada, parasykit man sms , nes ir pati nezinau, kada turesiu galimybe prisijungti. ( 868674587 O)
Jeigu suplanuosit myta kada, parasykit man sms , nes ir pati nezinau, kada turesiu galimybe prisijungti. ( 868674587 O)
QUOTE(ediper @ 2009 08 21, 18:01)
sveiki, skaitau viska,bet kazko nesikalba... kazko pyktis pradejau su fotografija
kritikai ir siaip nuomonems zodziu tarsymui
kritikai ir siaip nuomonems zodziu tarsymui
man ne stebuklas. Tu gali žyyymiai geriau. erdvės maža, fokusas ne ten. pakartot
QUOTE(Duoma @ 2009 08 21, 19:08)
Sudėsiu visas tavo negandas i į lagaminą ir paslėpsiu.
labai miela. neturiu prie ko prikibti, nebent dydžio gal grūdo užmesčiau
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 22, 09:19)
Niu kad smagiai sayonara i efoto igriuvo mazu patiks ir cia
njo.. ale palaikymo komanda tai ufufuf..))
QUOTE(O @ 2009 08 22, 21:15)
Sveiki, man atjunge netiketai per nesusipratima interneta vat taip ir baigiasi mano fotografo karjera, taip pat, kaip netiketai ir prasidejo Pirmadieni i darba po ilgalaikiskiausiu ir paciu nuostabiausiu atostogu Vnz..., aciu Jums visiems, kad turejot kantrybe buti su manim, ir aciu uz viska, ka man davet
Jeigu suplanuosit myta kada, parasykit man sms , nes ir pati nezinau, kada turesiu galimybe prisijungti.
Jeigu suplanuosit myta kada, parasykit man sms , nes ir pati nezinau, kada turesiu galimybe prisijungti.
o kodėl baigiasi. juk ne ištisai dirbsi..?
Klausykit, o kortelėj pratrintų failų nebegalima atstatyt nia. Nauja ji buvo, bet neesmė, įkėlinėdama į kompą pamaniau, kad jau visos susikėlė ir ištryniau iš kortelės...o pasirodo kompe netilpo, pradėjo mest pranešimus. O šian gavau progą vieną smagų paukštį pafotkint ir kaip tyč...kone visos fotosesijos (kad ir atsitiktinės, bet geresniu kampu) neliko...Liko tik faktas
Aciu visoms uz komentarus Pabandziau ideti siltesniu spalvu Keliu dvi identiskas nuotraukas ir noriu jusu kritikos kurioje spalvos ziurisi geriau Ir dar... jauciu uz toki klausima mane tuoj is cia isspirsit Kaip nufotografuoti du vaikus, kad abeju akys butu ryskios Pvz siose nuotraukose tik vieno vaiko akys ryskios, kur ir buvo fokusuota
Vasaraite, man vis tik pirmas variantas o del abieju fokuse - didink F imk kokius F9 ar F11
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 23, 19:53)
Vasaraite, man vis tik pirmas variantas o del abieju fokuse - didink F imk kokius F9 ar F11
Aciu, taip ir maniau
hi yra budu, kol nieko neperrasyta ant virsaus. atstaciau sunaus gimtadienio foto, kurias per skubejima automatiskai istryniau. neatsimenu kaip programa vadinasi recover kazkokia. kuri atstato ir is kieto disko informacija, nes kur buvo tik Photo recover, neatstate.
vasaraite, man antra. F nesinori didinti. kazkaip ziurisi kaip yra
vasaraite, man antra. F nesinori didinti. kazkaip ziurisi kaip yra
QUOTE(Sansara @ 2009 08 23, 20:34)
hi yra budu, kol nieko neperrasyta ant virsaus.
Neperrašyta, kortelė nauja, o pratrynus greit susizgribau, pasidomėjau, einu "easy recovery" ar pan. ieškot. Dėkui
QUOTE(sayonara @ 2009 08 23, 16:37)
tikiuosi,kad galiu geriau arba reiks atsisakyt portretinio saudimo
+2009 08 23, 18:39-->
QUOTE(hi @ 2009 08 23, 18:39)
geras!
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 08 23, 19:50)
man sioj spalvos geresnes,o ryskumas kazkaip ir neuzkliuvo net
dedu savo kita tos dienos sedevra
Čiuožk Ela Čiuožk