Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2009 08 21, 14:27)
Aš skaičiuoju. Sutartyje yra konkretus foto skaičius - vestuvėms 200, krikštynoms 100. Skaičius sutartas iš anksto, nes paskui kyla visokių klausimų. Ten, kur prasideda piniginiai reikalai, ten, manau, reik aiškumo ir konkretumo, kad žmogus žinotų ką už tuos pinigus gaus. Taigi su tuo skaičiavimu būna taip, kad niekada neatiduodu mažiau už sutartą skaičių, o daugiau - būna, nepasilieku sau gerų foto jei jų yra daugiau.

Na taip, yra ne maziau tiek ir tiek, bet konkretaus kaiciaus nera. Ir turbut nesamone butu siuo atveju tokiu buti ''tempti'' iki reikiamo skaiciaus.
Atsakyti
O kaip tarkim del spalvu vieningumo? g.gif

ar darot visas iki vienos vienodas, ar leidziat sau daugiau pavarijuot atspalviais ir co? g.gif
Atsakyti
Stengiuosi labai nemargint. Nors nagai niežti kartais, nes vienom foto tarsi tinka vienoks, kitom kitoks spalvinis sprendimas. Bent vieno epizodo foto (pievelėj, kavinėj, bažnyčioj ir pan.) stengiuosi daryt vieningas.
Atsakyti
sveiki, skaitau viska,bet kazko nesikalba... kazko pyktis pradejau su fotografija doh.gif
kritikai ir siaip nuomonems blush2.gif mirksiukas.gif zodziu tarsymui rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2009 08 21, 18:54)
Stengiuosi labai nemargint. Nors nagai niežti kartais, nes vienom foto tarsi tinka vienoks, kitom kitoks spalvinis sprendimas. Bent vieno epizodo foto (pievelėj, kavinėj, bažnyčioj ir pan.) stengiuosi daryt vieningas.

aciu 4u.gif
o tarkim yra skirtumas tarp ivykio fotografijos ir asmenines fotosesijos? gal asmeninej galima daugiau sau leist? g.gif

QUOTE(ediper @ 2009 08 21, 19:01)
sveiki, skaitau viska,bet kazko nesikalba... kazko pyktis pradejau su fotografija  doh.gif
kritikai ir siaip nuomonems  blush2.gif  mirksiukas.gif zodziu tarsymui  rolleyes.gif

Ediper, man kazkodel prasosi apacios... gal, kad zvilgsnis apacion g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 21, 19:14)

Ediper, man kazkodel prasosi apacios... gal, kad zvilgsnis apacion  g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 21, 17:14)
aciu  4u.gif
o tarkim yra skirtumas tarp ivykio fotografijos ir asmenines fotosesijos? gal asmeninej galima daugiau sau leist? g.gif

Asmeninej galima ir daugiau manau, ypac, jei aplinka vis keiciasi, rubai... g.gif
Atsakyti
Sudėsiu visas tavo negandas i į lagaminą ir paslėpsiu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 08 21, 20:08)
Sudėsiu visas tavo negandas i į lagaminą ir paslėpsiu.

Paslėpt negana, laužan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 21 rugpjūčio 2009 - 19:16
smile.gif+2009 08 21, 18:12-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 08 21, 18:12)
Paslėpt negana, laužan  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 08 20, 22:03)
mano mintis skaitot. as uz  4u.gif

ir as uz thumbup.gif ateinancia savaite planuoju but Vilniuje kokia viena dienike mirksiukas.gif

kaip dziaugiuos,kad apie nuotrauku skaiciavima dalinates,o tai kai uzklausiau ir nieks neatsake,pagalvojau,kad labai kvailai klausineju blush2.gif Hi:) tai buvo mano klausimas ne Sadi biggrin.gif

Vasaraite, labai patiko spalvos 4u.gif

Zuvialia, smagu,kad gristi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 22 rugpjūčio 2009 - 09:05
Niu kad smagiai sayonara i efoto igriuvo wink.gif thumbup.gif mazu patiks ir cia biggrin.gif
Atsakyti