Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2009 08 20, 21:10)
mergos, darom mytą, a? šiandien per pietus su sayonara apie tai šnekėjom, kad būtų faina susimytint  smile.gif

As visad uz, net galiu suorganizuot, visus ispet ir tt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 20, 21:57)
As visad uz, net galiu suorganizuot, visus ispet ir tt  4u.gif

mano mintis skaitot. as uz 4u.gif
Atsakyti
Kaip i efoto sukelti serija? man sudejus 6 nuotraukas atidaro kazkoki idiotiska puslapi su sypsenelem... mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti
Efoto s***. as tiek laiko galvojau serijos nuotraukoms pavadinimus, o radau tik kaip serija ivardint, bet ne kiekviena nuotrauka atskirai...
Einu...
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 20, 21:07)
drasi, vienok wink.gif

nu nu, prieš krikštynas viduriavau iš tų nervų tris dienas, dabar tik vieną doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 20, 21:28)
lenkiu galva.... blink.gif

nelenk, čia taip netyčia gavosi smile.gif draugas paklausė ar galėsiu biški pafotkint antrą kart besituokiančių metrikaciją ir padaryt kelis kadrus atminčiai. Tipo nieko mandro nebus, nori šiaip, atsiminimui kelių foto. Sutikau. Viskas išsirutuliavo į normalias vestuves, su suknele, šukuosena, išlydėtuvėm, pilna ceremonija zakse, važiavimų į kažkokią sodybą Raudondvaryje ir pan......... Nebuvo kur dingt, tai ir nėriau stačia galva doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat už meetą blush2.gif ax.gif Jei tik turėsiu galimybę, atvyksiu. Labai jau noriu su Jumis susipažint visais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 20, 21:03)
ryt fotkinsiu vestuves  blink.gif

blink.gif drasi ojeeeee. sekmes visokeriopos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
As cia.uzkulisiuos,principingiems fotografijos vadams ruosiu patalpas biggrin.gif viena ause nuklausiau apie meeta.As planuoju parsibaladot rugsejo dvidesimtom dienom,tai be proto butu faina pataikt y jusu susibegima..
jei kas ko Bitel,mane informuok a?Bo dabar gi zinai busy dienos pas mane biggrin.gif "sportuoju" biggrin.gif

faina cia.bet jauciuos beveik kaip svecias smile.gif

iki

P.S. BN kita kelione pasiimk ir mane please...
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 08 20, 22:55)
nu nu, prieš krikštynas viduriavau iš tų nervų tris dienas, dabar tik vieną  doh.gif  lotuliukas.gif
nelenk, čia taip netyčia gavosi smile.gif draugas paklausė ar galėsiu biški pafotkint antrą kart besituokiančių metrikaciją ir padaryt kelis kadrus atminčiai. Tipo nieko mandro nebus, nori šiaip, atsiminimui kelių foto. Sutikau. Viskas išsirutuliavo į normalias vestuves, su suknele, šukuosena, išlydėtuvėm, pilna ceremonija zakse, važiavimų į kažkokią sodybą Raudondvaryje ir pan......... Nebuvo kur dingt, tai ir nėriau stačia galva  doh.gif

surprise surprise biggrin.gif doh.gif na ka - sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, darom darom meet'ą, tik ne šį savaitgalį, plyyyz smile.gif
išvis gal ne savaitgalį, o kada po darbo? g.gif nes savaitgaliais vis tiek dauguma būna tai su šeimom, tai su draugais, tai dar kur suplanavę, o po darbų vis tiek daugmaž visi galėtų.. ką manot? galim pirmą rugsėjo savaitę susibėgti.

BN, kitą savaitę jau pietaut galėčiau, manau smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sayonara - pirmadieni-treaciadieni kvieciu pietu, nuotraukos nuo pirmadienio guli darbe smile.gif (ketv.-penkt. isvaziuoju darbo reikalais).

Zuvialia, mielai paimsiu tave kita kart smile.gif kiek suprantu, visai nebloga kompanija susirinktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 21, 09:04)
Sayonara - pirmadieni-treaciadieni kvieciu pietu, nuotraukos nuo pirmadienio guli darbe smile.gif (ketv.-penkt. isvaziuoju darbo reikalais).

Zuvialia, mielai paimsiu tave kita kart smile.gif kiek suprantu, visai nebloga kompanija susirinktu  biggrin.gif

tai gal iš anksto rezervuojamės? biggrin.gif aš visom pasiūlytom dienom galiu. Pirmadienį? 4u.gif
Atsakyti