Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(BN @ 2009 08 19, 22:32)
Mano katinas fotomokykloj, na ir, aisku, as ne BN wink.gif kad paskui tik geda nebutu biggrin.gif Beje. Ten istrint viska galima?

einu ieskot, gal su peles uodega kur pavizginus - islys biggrin.gif

istrint galima veliau viska wink.gif

p.s. jau susiradau wink.gif pliusu pridejau, bet nemanau kad daug pririnks balu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 19 rugpjūčio 2009 - 21:56
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 21:51)
einu ieskot, gal su peles  uodega kur pavizginus - islys biggrin.gif

istrint galima veliau viska wink.gif

p.s. jau susiradau wink.gif pliusu pridejau, bet nemanau kad daug pririnks balu  unsure.gif

o kodel manai, kad ta ant kilimo? gal zoleje? arba tik snukutis dar yr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 21:25)
Bet tai kiek as kamuosiuos jei tik po nuotrauka per diena naujokams galima kelti?... ok, lengvai nepasiduosiu smile.gif  eksperimentas...

tai kad ne tik naujokams g.gif arba aš kažko nežinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 08 19, 22:12)
einu pasnipinesiu tongue.gif prikrausiu baluu, zvaigzdziu, kad butu dar daugiau  lotuliukas.gif

ir aš ir aš bigsmile.gif laugh.gif
Atsakyti
Ryt desiu serija, manau. Katinu, aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 08 19, 23:08)
o kodel manai, kad ta ant kilimo? gal zoleje? arba tik snukutis dar yr biggrin.gif

pagal exif aisku - su iphone pyskinta tongue.gif ir prisiloginus tik siandien i efoto wink.gif

QUOTE(BN @ 2009 08 19, 23:11)
Ryt desiu serija, manau. Katinu, aisku smile.gif

dek dek - mes pliusu pridesim smile.gif
Atsakyti
Ale gi duokit kas nors nuoroda i katinus. blink.gif biggrin.gif man tai efoto tamsus miskas, nenoriu net pradeti ieskoti...

Lamella, oi, ziuriu ir tu zolej siandien gulinejai. Grazus visada buna tavo jb, ir nuotaika yra. Bet man tai neitin tokie gulincio zmogaus pastatymai. ax.gif Nelabai patogiai atrodo...

Aptvarkiau ir as kelis savo pasigulinejimus, rodau jusu tarsymui. Buciau labai dekinga uz kritika. Kaip sakiau, cia mano pirmas darbas su pozuotoju. Atsiprasau uz nuobodoka besikartojanti siuzeta - tikejausi zymiai daugiau saules, bet ji labai greitai uz debesio uzlindo, taip kad dauguma kadru neverti rodymo.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na, ir dar viena jb

user posted image

Atsakyti
Nikke, 50tukas? kad taip erdves pirmose truksta? blush2.gif patiko trecia labiausiai, tik gal vos vos dar pasiltinciau spalvas ir paskutine (tik kiek grudas ant veido erzina).

ir biski nuorodu i e-knygu lobynus blush2.gif
daug e-knygu daugiausia rusu kalba apie fotografavima. apie ka norit, nuo pinholo iki ryskalu cheminiu sudeciau, nuo fotofilosijos iki PS efektu ar Lightroom'o
o cia e-knygos daugiausia anglu k. bet yra ir nuotrauku albumu, ir biografiju, ir ko tik norit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 rugpjūčio 2009 - 08:29
Puke - Picasa uzdeda toki vos matoma "murzinumo" filtra spalvoms ax.gif netgi Picasos perziuroj tas labai gerai matosi - per PS vienaip, o per Picasa jau kitaip atrodo smile.gif

Nikke - rpitariu Sansarai - duok modeliukams daugiau erdves smile.gif Jei primaja dar praleisciau - tai antroji jau labai kliuva... Trecioji geriausia - tik silumos truksta smile.gif 4-os j/b man patiktu, bet veidukas kazkaip nelabai graziai atrodo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 rugpjūčio 2009 - 08:24
QUOTE(lamella @ 2009 08 19, 21:16)

bet tavo sitas modeliukas kaskart nuotraukose vis kitokia atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 08 20, 09:59)
bet tavo sitas modeliukas kaskart nuotraukose vis kitokia atrodo  wub.gif

gyvai - ji dar kitokia ax.gif norec toki modeli po ranka turet... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 rugpjūčio 2009 - 09:02
QUOTE(boruzka @ 2009 08 20, 08:59)
bet tavo sitas modeliukas kaskart nuotraukose vis kitokia atrodo  wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 08 20, 00:02)
Lamella, oi, ziuriu ir tu zolej siandien gulinejai. Grazus visada buna tavo jb, ir nuotaika yra. Bet man tai neitin tokie gulincio zmogaus pastatymai.  ax.gif Nelabai patogiai atrodo...

Tai, kad ne žolėj, o šiene gulinėjau biggrin.gif Ji čia neguli, o atsirėmus į šieną. smile.gif
Nikke, ketvirtoj nuotraukoj spalvos patinka. Sutinku, kad erdvės nuotraukoms trūksta ax.gif

Atsakyti