Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 15:23)

kas karktelėjo, tas ir turi atkentėti pirmą kadenciją biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 08 19, 16:09)

et, negavau leidimo rodyti viešai vienos fotosesijos rezultatų...gaila vienok

Aš kažkada tuo klausimu pagalvojau taip: mokantis ir save reklamuojant pavykusios sesijos neleidimas viešint per didelis nuostolis. Tad įtraukiau punktą apie leidimą viešint į sutartį ir apie tai dar labai neįsisiūbavus deryboms (bet ir ne pačioje pradžioje) pasakau žmonėms. Žinok buvo tokių kaktas suraukusių kelioms akimirkoms, bet leido visi. Tuo pačiu ir parašą turiu, ypač vaikų fotografijoje tai aktualu.
Atsakyti
Jei kas pamatys pazistamu katinu e-foto - prasom nebalsuoti smile.gif (ypac Sadi wink.gif )
Bet tai kiek as kamuosiuos jei tik po nuotrauka per diena naujokams galima kelti?... ok, lengvai nepasiduosiu smile.gif eksperimentas...
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 21:25)
Jei kas pamatys pazistamu katinu e-foto - prasom nebalsuoti smile.gif (ypac Sadi wink.gif )
Bet tai kiek as kamuosiuos jei tik po nuotrauka per diena naujokams galima kelti?... ok, lengvai nepasiduosiu smile.gif  eksperimentas...

lotuliukas.gif thumbup.gif tik išsiduok, įdomu irgi stebėti smile.gif Nebalsuosim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 21:25)
Bet tai kiek as kamuosiuos jei tik po nuotrauka per diena naujokams galima kelti?... ok, lengvai nepasiduosiu smile.gif  eksperimentas...

galejai serija det tada biggrin.gif o taip tai taip - tik po viena i para, ir ne tik naujokams, ir pazengusiems dar biggrin.gif

einu pasnipinesiu tongue.gif prikrausiu baluu, zvaigzdziu, kad butu dar daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
BN, Tu efoto BN vadinies? Noriu ir aš katinų pažiūrėt biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 19 rugpjūčio 2009 - 21:17
BN, nerandu katinu, kur idejai? tiksliau yra katinau bet itariu ne taviskiai biggrin.gif duok tiesiogine nuoroda wink.gif
Atsakyti
Butu fainei jei visos surasytumet nuorodas i savo nuotraukas efoto blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 08 19, 22:21)
Butu fainei jei visos surasytumet nuorodas i savo nuotraukas efoto blush2.gif  bigsmile.gif

rasem lyg kada cia , bet taip ir pasimete saraselis smile.gif
Atsakyti
Mano katinas fotomokykloj, na ir, aisku, as ne BN wink.gif kad paskui tik geda nebutu biggrin.gif Beje. Ten istrint viska galima?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 08 19, 22:32)
Mano katinas fotomokykloj, na ir, aisku, as ne BN wink.gif kad paskui tik geda nebutu biggrin.gif Beje. Ten istrint viska galima?

bet ant gražaus turkiško kilimo gal? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 19 rugpjūčio 2009 - 21:40
QUOTE(Peperoni @ 2009 08 19, 17:01)
normaliai - tik jauciu Picasa padare savo negera darba spalvoms...  g.gif

o kokios tau matosi? man oda tokia normali, sviesi, nei labai rusva, nei geltona - naturali biggrin.gif

einu BN katinu ziuret biggrin.gif
Atsakyti