QUOTE(gutute @ 2010 03 17, 13:26)
aciu,vilyte kad praneset,tikrai,patikrinau,viena nuoroda neveikia,bet ne del mano kaltes,aisku,taip buna su tais serveriais,pasikeicia kodai ir nebegalioja nuorodos,ta diena ,kai ikeliau ,tai tikrai veike.
sita nuoroda su vartojimo rezultatais tikrai veikia,nu tikiuosi ,kad ne tik siandien.
http://video.mail.ru...rc/4Life/3.html salia filmuko yra ir daugiau kitu.. kur kalba tikrai ne bobutes o kompetetingi zmones.truputi bus sunkiau tiems kas nelabai moka rusiskai.
Paziurejau, bet is sito klipuko tikrai neaisku kokie cia zmones kalba, aisku tik, kad distributoriai. As pati buvau tokios pacios sistemos Amway platintoja ir man sitas klipukas labai primena tuos amway platintoju susitikimus, i kuriuos seni nariai atsivesdavo dar nepasirasiusius ir labiau patyre, labiau grazbylyste pasizymintys nariai liaupsindavo amway produktus - kokie jie stebuklingi, nepakartojami, svarus, isgryninti ir tt. O stai po 10 metu paaiskejo, kad amway gamina visai ne ekologiskus produktus, kad juose pilna visokio slamsto, kad kompanija neturi jokiu sertifikatu, kad galetu skelbtis pardavinejanti ekologiska produkcija. O kokie seminarai budavo - ojojoi

- pilnos sales zmoniu, kurie kaip uzhipnotizuoti plodavo "deimantiniams distributoriams" ant scenos grojant "GO WEST", geles, padekos, ..... Ir beje ne vienas gydytojas buvo ir tebera isitraukes i Amway platinima - pati dalyvavau ne viename tikrai garbiu profesoriu seminare. O stai dabar paaiskejo, kad zmonems buvo pudrinamos smegenys.
O is kur zinoti, kad apie Transfer factoriu pateikta teisinga informacija? Is kur zinoti, kad po keliu metu nepaaiskes, kad jie tarkim nesaugiai pagaminti? Kad galbut juose yra kokiu nors nuodingu medziagu? Stai jau homeopatinius liaupsinom liaupsinom, o pasirodo, kad kai kuriuose homeopatiniuose yra gyvsidabrio. O juk pardavinejami vaistinese, tai visvien praeje daugiau oficialiu patikros instanciju del saugumo nei tf.
Gutute, tikiuosi nesupyksi uz kitokia nuomone? Sita tema manau ir buvo uzvesta tam, kad zmones galetu issakyti savo nuomones del tf ir nebutinai jos turi buti tik pozityvios, ar ne?