Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

Gutute, ale tikrai neturiu jokio pykcio - gerkit kad ir tonom - tiesiog isiveda kitos nuomones ir "musis" tampa ne i vienus vartus smile.gif gal kitai mamai kaip tik to ir reikia, kad isgirstu kelias nuomones ar aplamai pagalvotu. Tarp kitko - buvo cia visai geru minciu isakytu, kurios privercia susimastyti, o ne lekti ir prisipirkti bet ko ir bet kiek - juk sutiksite, kad 100% teisus pasakymas, kad vartojima turi priziureti medikas? o ypac jei skiriamas maziems vaikams.

Kitas gi klausimas - jei TF eina kaip maisto papildas, tai kuriu velniu tas daktaras? vadinasi su sertifikavimu nera viskas "svaru" - juk lengviau prastumti kaip papilda, nes prastuminejant kaip vaista, jau reikalavimai visai kiti.... cia as siaip, sau postringauju...

o kame man uzkliuvo tas TF - o istorija tokia - vakar ieskinejau forumuose apie atopini dermatita ir vaistus jam gydyti. ir uzkliuvo akis uz zinutes apie TF. Tada ivedziau google nukopinus pavadinima - ir ismete man tos pacios "mamytes" tokias pacias zinutes net keliuose forumuose - su tuo paciu tekstu ir aisku "rasykit tokiu ir tokiu meilu, padesiu gauti situ tablietku". tarp kitko, buvo ta pati zinute ir SM imesta. tai ir ilindau paziuret ir parasyt, kad nebutu mamos aklos ir netiketu visu "mamu" istorijom ir stebuklingais pasveikimais su prierasu "rasykit, padesiu gaut"... kas patikrins ar jos vaikas tikrai kazkuom sirgo, ar tikrai jiems padejo?..

aga, suradau - SM rase tokia life27...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dresin: 15 kovo 2010 - 22:13
kiekvienas gaves kazkokia informacija,o ypac jei tai liecia musu vaikus,ja tikrinam kiek tik imanoma ir tada tik renkames ar ji mums priimtina,tiketi tuo ar ne,ar pades.. galimybes siame amziuje tikrai dideles,nereikia kiauras dienas sedet kazkur skaitykloj isikniaubes i knygas..galima sakyt,viskas padeta ant lekstutes,per visa amziu budavo pozityvas ir negatyvas ir su tuo nieko nepadarysi.ir i dieva ne visi tikime nors jis niekam blogo nelinki.. gero vakaro visiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 15 kovo 2010 - 22:22
QUOTE(dresin @ 2010 03 16, 00:05)
Kitas gi klausimas - jei TF eina kaip maisto papildas, tai kuriu velniu tas daktaras? vadinasi su sertifikavimu nera viskas "svaru" - juk lengviau prastumti kaip papilda, nes prastuminejant kaip vaista, jau reikalavimai visai kiti.... cia as siaip, sau postringauju...

Jei tą maisto papildą naudoja kūdikis, tai nesvarbu kaip jis įregistruotas vasitu ar maisto papildu, jį skirti turi gydytojas. Juk ir vitaminus kūdikiams pediatrai skiria, nepradedam gi savo nuožiūra kelių mėn. kūdikiui duoti vitaminus. O jei reikalingas geležis (pvz. esant mažakraujystei), tai irgi nors tai tik mikroelementas, bet jį skiria gydytojas.
O teiginys, kad gydytojai nieko neišmano, tėra lengviausias kelias. Jei kuri mama norės TF naudot ir tikrai bus reikalas, tikrai atras gydytoją, kuris tuos TF žino.
Ir teiginys, kad imuninę sistemą šioje temoj kažkas labai gerai išmano - tiesą sakant keistas. Mūsų pediatras, kada mes buvom aklavietėj vaiko gydyme - pasiūlė mums susirasti homeopatą ir tiesiai šviesiai pareiškė, kad šiame dalyke nieko neišmano. Dar daugiau kai apsirgom ir buvo būtinumas skirti cheminius vaistus, jis nedrįso jų mums skirti, kad organizmui nebūtų kokio nors nesuderinamumo, nes jau gydėmės pas homeopatą. Nebent šios temos autoriai - imunologai, nes net gydytojai tiek gerai imuninės sistemos nežino.
Man tai tie TF įdomūs, tik klausimų tai daug daugaiu nei atsakymų. Jei jais yra reguliuojama imuninė sistema (tame tarpe ji gali būti slopinama, jei veikia per aktyviai), tai kokia jos sąveika su imunostimuliatoriais (vitaminais, ežiuolėm, skiepais ir t.t.). Ar nebus taip, kad savarankiškai juos naudojant, tuo pačiu ir slopinsim imuninę sistemą, o kitaip papildais aktyvinsim?
Kiek laiko išlieka TF poveikis? Visi žinom, kad kūdikis iš mamos imunitetą turi tik pusę metų, tai jei TF visa "gydomoji galia" paimta iš krekenų, ar gali būti, kad jie veikia ilgiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 16 kovo 2010 - 08:45
Labai verta pažiūrėt Gututės įdėtas nuorodas reklaminius klipukus apie TF. Kas vartojat ar ruošiatės, tikrai pažiūrėkit.
Atsakyti
aciu,vilyte kad praneset,tikrai,patikrinau,viena nuoroda neveikia,bet ne del mano kaltes,aisku,taip buna su tais serveriais,pasikeicia kodai ir nebegalioja nuorodos,ta diena ,kai ikeliau ,tai tikrai veike.
sita nuoroda su vartojimo rezultatais tikrai veikia,nu tikiuosi ,kad ne tik siandien.
http://video.mail.ru...rc/4Life/3.html salia filmuko yra ir daugiau kitu.. kur kalba tikrai ne bobutes o kompetetingi zmones.truputi bus sunkiau tiems kas nelabai moka rusiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 17 kovo 2010 - 13:33
QUOTE(gutute @ 2010 03 17, 13:26)
aciu,vilyte kad praneset,tikrai,patikrinau,viena nuoroda neveikia,bet ne del mano kaltes,aisku,taip buna su tais serveriais,pasikeicia kodai ir nebegalioja nuorodos,ta diena ,kai ikeliau ,tai tikrai veike.
sita nuoroda su vartojimo rezultatais tikrai veikia,nu tikiuosi ,kad ne tik siandien.
http://video.mail.ru...rc/4Life/3.html  salia filmuko yra ir daugiau kitu.. kur kalba tikrai ne bobutes o kompetetingi zmones.truputi bus sunkiau tiems kas nelabai moka rusiskai.

Paziurejau, bet is sito klipuko tikrai neaisku kokie cia zmones kalba, aisku tik, kad distributoriai. As pati buvau tokios pacios sistemos Amway platintoja ir man sitas klipukas labai primena tuos amway platintoju susitikimus, i kuriuos seni nariai atsivesdavo dar nepasirasiusius ir labiau patyre, labiau grazbylyste pasizymintys nariai liaupsindavo amway produktus - kokie jie stebuklingi, nepakartojami, svarus, isgryninti ir tt. O stai po 10 metu paaiskejo, kad amway gamina visai ne ekologiskus produktus, kad juose pilna visokio slamsto, kad kompanija neturi jokiu sertifikatu, kad galetu skelbtis pardavinejanti ekologiska produkcija. O kokie seminarai budavo - ojojoi biggrin.gif - pilnos sales zmoniu, kurie kaip uzhipnotizuoti plodavo "deimantiniams distributoriams" ant scenos grojant "GO WEST", geles, padekos, ..... Ir beje ne vienas gydytojas buvo ir tebera isitraukes i Amway platinima - pati dalyvavau ne viename tikrai garbiu profesoriu seminare. O stai dabar paaiskejo, kad zmonems buvo pudrinamos smegenys.

O is kur zinoti, kad apie Transfer factoriu pateikta teisinga informacija? Is kur zinoti, kad po keliu metu nepaaiskes, kad jie tarkim nesaugiai pagaminti? Kad galbut juose yra kokiu nors nuodingu medziagu? Stai jau homeopatinius liaupsinom liaupsinom, o pasirodo, kad kai kuriuose homeopatiniuose yra gyvsidabrio. O juk pardavinejami vaistinese, tai visvien praeje daugiau oficialiu patikros instanciju del saugumo nei tf.

Gutute, tikiuosi nesupyksi uz kitokia nuomone? Sita tema manau ir buvo uzvesta tam, kad zmones galetu issakyti savo nuomones del tf ir nebutinai jos turi buti tik pozityvios, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 17 kovo 2010 - 16:02
tai,zinoma kad nepykstu.o ko cia pykti,juk minejau,kad gerbiu bet kokia nuomone.
beje,tas filmukas tai tik maza dalelyte to ko galima rasti internete
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 17 kovo 2010 - 16:15
http://video.mail.ru...48.html?liked=1

Šita nuoroda yra labai gera. Šita ir dar ten šone atsidarius dar toks senukas imunologas šneka apie TF. Iš principo apie TF kalba kaip apie vaistą nuo kiaulių gripo, ostiomielito, kaip preparatą tinkamą po insulto, sudėtingų operacijų. O šalia esančiuose klipukuose platintojai siūlo TF naudot nuo blogos nuotaikos ir antsvorio smile.gif .

Ausru, gydytojai homeopatai paprastai gydo aukštom potencijom, ir homeopatiniame vaiste prie kurio skaičiukas 12 C, arba 24 D nėra nei vienos gyvsidarbio ar bet kurio kitos medžiagos, iš kurios pagaminti hom.preparatai, molekulės. Mus labai sėkmingai nuo astmos gydo 200 C potencijom. Rezultatai neįtikėtini. Atsiprašau, kad ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2010 03 17, 16:17)
Ausru, gydytojai homeopatai paprastai gydo aukštom potencijom, ir homeopatiniame vaiste prie kurio skaičiukas 12 C, arba 24 D nėra nei vienos gyvsidarbio ar bet kurio kitos medžiagos, iš kurios pagaminti hom.preparatai, molekulės.  Mus labai sėkmingai nuo astmos gydo 200 C potencijom. Rezultatai neįtikėtini. Atsiprašau, kad ne į temą.

I tema i tema. Deja, jusu zinios netikslios. Turiu knyga "Homeopatija. Savigydos vadovas", kurioje labai aiskiai paaiskinta, kas yra potenciavimas. Dabar tame kambaryje, kuriame ta knyga yra, miega vaikas, bet veliau galesiu nurasyti jums zodis zodin jeigu idomu. Jeigu nebutu nei vienos molekules, tai ir vaisto anotaciniame lapelyje, kuriame yra nurodyta vaisto sudetis, ta medziaga nebutu minima jusu ziniai.

O tuomsyk va cia prasom pasiskaityti - http://www.gamtospro...vs_fitoterapija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 17 kovo 2010 - 16:28
"Aukštesnių nei 24 D arba 12 C potencijų vaistuose nebelieka veikliosios medžiagos molekulių, nes gaunama 1:10-24 koncentracija (Avogadro skaičius yra 10 -24)."

Šaltinis:
http://www.mitela.lt...es_perspektyvos

Visi šaltiniai rusų ir anglų kalba tą patį patvirtina.

Atsakyti
Dar noriu sugrizti prie tokios pacios tinklines rinkodaros sistemos Amway: isivaizduokite dabar tie visi zmogeliai, kurie metu metus tikejo esa naudojantys ekologiska produkcija, net neturi kam pasiskusti - oficialiame firmos tinklalapyje nera nei zodzio, kad ju produkcija ekologiska, o ka sneka ju platintojai firma uz tai neatsako. Nu maza kas ka sneka ar ne? Susigalvoja ir sneka, o ka? Negi draudziama? Lygiai taip paciai ir su Transfer factoriumi - kas gali papriekaistauti, kad visi teiginiai, apie juos, kaip apie stebuklinga vaista, nera tiesa? Jeigu ka, tai tf reklamuojanciuose puslapiuose apacioje ties vos iziurima zvaigzdyte yra prierasas - "These statements were not approved by FDA" smile.gif


O beje, tame rusiskame filmuke man is karto uzkliuvo berods trecios kalbetojos pasakymas, kad "ji dar is karto nepasirase, bet veliau jau sutiko...." .
Papildyta:
QUOTE(vilytte @ 2010 03 17, 16:41)
"Aukštesnių nei 24 D arba 12 C potencijų vaistuose nebelieka veikliosios medžiagos molekulių, nes gaunama 1:10-24 koncentracija (Avogadro skaičius yra 10 -24)."

Šaltinis:
http://www.mitela.lt...es_perspektyvos

Visi šaltiniai rusų ir anglų kalba tą patį patvirtina.

Jeigu nebelieka, tai kas gydo? biggrin.gif
Atsakyti
O is kur zinoti, kad apie Transfer factoriu pateikta teisinga informacija? Is kur zinoti, kad po keliu metu nepaaiskes, kad jie tarkim nesaugiai pagaminti? ..

jau daugiau kaip 50 metu tirinejamas transferfaktorius,ir daugiau kaip 3.5 tukst pateikta medicininiu dokumentu irodanciu ju efektyvuma,ir tai suteikia realias galimybes imunologijoje.
isivaizduociau,jei savo pediatres pradeciau klausinet apie vaistu pasalinius poveikius blink.gif taigi net neturetu ka pasiulyt daugiau,apart homeopatiniu..sakytu ,as jum israsau kas man priklauso israsyt o jus kaip norit ..norit gerkit ,norit ne. as kaip senokai iskepta mama dabar nesikonsultuoju su gydytojais,nors buvo laikas ,kad labai klausiau ju nurodymu,vazinejom pas daktarus ne tik po apylinkes,dariau viska kad tik padetu vaikui..dabar tos keliones man tik sypsena sukelia,o tada visai nebuvo juokinga.
Atsakyti