Sveiki,
esame tie "geriantieji" TF.
Pasikartosiu, kokios buvo mūsų problemos ir koks efektas iki lapkričio mėnesio (vartojant TF nuo rugpjūčio galo iki lapkričio pradžios):
"Taigi mano sūnus alergiškas namų dulkių erkėms, IgE > 300, kai norma 0-11, be to, turėjo enurezės (naktinis šlapimo nelaikymas) problemų, apie "peršalimo" ligas gal geriau nekalbėti - kas veda vaikus i darželius, žino, jog vaikai serga labai labai dažnai. Tai štai, geriam Transferfactorių (TF) jau 2 mėn, rezultatai: ENUREZĖS NEBĖRA, peršalimo ligom NESERGAM, vaikas sirgo sloga 2 kartus po 3 dieneles, bet sirgimas buvo toks nežymus, jog niekas, net mano vyras nepastebejo, jog jis serga.
Dabar dėl alergijos - buvo paūmėjimas kai tik pradėjau duoti TF, šiuo metu jaučiu stiprų pagerėjimą. Alergija dar neišnyko, tačiau tam reikalingas ilgesnis laikas, nes alergija įgimta. Palyginimui - vasarą mano vaikas KASDIEN turėdavo išgerti po pusę tabletės Claritino, nuo tada, kai pradėjau duot Transferfactorių, t.y. per 2 mėn, jis išgėrė 3,5 tabletės. Įsidėmėtina tai, jog namų dulkių erkės suaktyvėja būtent pavasarį ir rudenį.
Turiu dukrytę, kuri per metus persirgo 9 kartus "peršalimo" ligom, 4 iš jų baigėsi antibijotikais. Sirgdavo stabiliai kas 3 savaites. Dukrytei TF daviau, kai susirgo sloga rugsėjo mėn, tai sloga praėjo per 3 dienas, taip pat labai lengva forma.
Kol kas dukrytė daugiau nesusirgo....."
Na, o dabar jau vasario vidurys...
TF geriam ir toliau. Neseniai sūnus persirgo bronchitu, kieno vaikai turi alergijas įkvepiamiesiems alergenams, žino, jog bronchitais vaikai serga dažnai. Paprastai sūnus per metus bronchitu persirgdavo 2-3 kartus, sunkiai, su aukšta temperatūra. Nors vis dėlto bronchitu ir susirgo, bet paskutinis jo sirgimas buvo prieš 9 mėnesius. Kaip alergetikui ir dar einančiam į darželį, tai manyčiau labai geras rezultatas. Nors vaikui ir "prirašytas" bronchitas, jis neturėjo temperatūros, karkalai buvo pravedamojo tipo (t.y. iš nosiaryklės), kraujo tyrimas - idealus. Vis dėlto, gydytojos nuomonė "apsidraudžiant" buvo skirti antibijotikų. Nesutikau su jos nuomone ir nuvežiau vaiką pas pulmonologę. Išsigydėme be antibijotikų, be to, pulmonologės nuomone, galima duoti vaikui TF ir toliau. Pacituosiu: "jeigu radote tinkamą preparatą imunitetui stiprinti, ir vaikui tai padeda, gerkite". Kai paklausiau, ar tai nebus kišimasis į imuninę sistemą, ji atsakė: "taip, šioks toks kišimasis bus, bet tai kur kas geriau nei girdyti vaiką antibijotikais jam susirgus ar mėginti imunoterapiją (nuo alergijos), kuri gali neduoti rezultatų, o kišimasis į imuninę sistemą bus žymiai didesnis. Be to, jei vaikui duosite kad ir paprastos ežiuolės ar kitų preparatų, juk irgi kišitės į imuninės sistemos darbą".
Kas įdomiausia, jog mano dukrytė nuo broliuko neužsikrėtė, nes gėrė TF profilaktiškai, kad neužsikrėstų, o vat mes su vyru apsirgom (mes TF negeriam dėl labai paprastos priežasties - kainos).
Padariau paprastą išvadą - TF mano vaikams padeda. Taip, vaikas sirgo, bet eiga buvo žymiai lengvesnė. Tikiuos, kad ateity ir alerginį rinitą pavyks įveikti TF pagalba.