Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

matot pati TF užsisakinėju, tai kas tie mano konsultantai, pradžioje rinkausi vienus produktus, vėliau kitus, ir sakyčiau tie konsultantai visi skirtingai pataria, ką ten pataria, perdaug nesigilina, kalbėjau ir su Jūsų gydytoja (rusė) pavardės nepamenu ir to pačio Sauliaus klausiausi ir visų kitų, ir tik dabar galbūt jau maždaug žinau, bet čia jau iš savo patirties, galų gale kai rekomenduoji TF kitiems, tie klausia kas ir kaip, žodžiu gaunasi pats savigida užsiemi. Man keista, kad mūsų šeimos gydytojai nelabai ką žino, prieš perkant tariausi su šeimos gydytoja, tai jį sakė bandytkit nors pati nevartoju, bet jos kolegė kuri sirgo vėžiu vartoja, (dabar jau amžinąatilsį jai), ir tipo vos ne tie TF po visų vežių ir chemijų labiau tinka g.gif
Dėl konsultantų pritariu, man pačiai medicinina arkliukas, bet visgi normalu, kad žmogus siūlo preparatus,bent kažkiek studijavęs mediciną smile.gif Tiesiog toks atrodo patikimiau, ir man kvailai skamba sakinys, kai paklausi, ar tas žmogus konsultantas, ne sako, bet jis daug domisi ir į seminarus važinėja g.gif Čia kaip kokią kometiką pardavinėtum, nu bet sorry čia kalba eina apie žmogaus sveikatą ax.gif
Dėl Čižovo esu informuota, jei ką, šiaip norėčiau pas jį asmeniškai apsilankyti, bet kainos tai doh.gif
Už puslapį dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antalija @ 2013 01 24, 15:58)
Gerbiama temos autore, prašau parašyti kompetetingo konsultanto - sponsoriaus kaip jūs vadinate telefoną Kaune. Norėsiu konsultacijos.


apie kitu strukturu konsultantu kompetencijas informacijos neturiu, del to neturiu ka jums parekomenduoti, nebent galeciau nurodyti strukturu lyderius Kaune (ju tera gal keleta),gal ju linijose yra gydytoju ,kurie ir galetu pakonsultuot.


o gal as jum galeciau kuo patart ,juk tai nekainuoja smile.gif
Atsakyti
mielosios mamos,

ar bandėt paieškoti rimtos kritikos apie TF? Aš pabandžiau ir nustebau, kad jos beveik nėra... Beveik vientik sėkmės istorijos, revoliucingai stebuklingo veikimo aprašymai, dėl solidumo su moksliniu veikimo principo paaiškinimu arba kritikos sutriuškinimas be jokių nuorodų į pačią kritiką... va čia aš ir suklusau ar ne pernelyg viskas optimistiška ir žavu? g.gif
Vis tik pasistengus galima prisikasti iki solidžios kritikos šiuo klausimu, nors nustebau kiek daug nuorodų jau yra nepasiekiamos...

Atsiprašau, kad duodu nuorodas daugiausia į rusiškus psl., nes šią info rinkau tiems, kurie geriau supranta ru, o ne en

Vienas iš esminių klausimų ar tuose papilduose iš tikrųjų yra TF molekulių?
на отечественных сайтах доверчиво переписаны рекламные придумки «4Life», а фактические материалы не имеют ряда необходимых атрибутов доказательной медицины, и нет ответа на главный вопрос: содержаться ли (на самом деле) в продуктах компании «4Life» молекулы ТФ, способные при оральной аппликации перенести потребителям БАД специфический клеточный иммунитет?

Taip pat sužinosite kaip veikia toks internetinis marketingas, kai ieškodami kritikos žmonės visvien patenka į propaguotojų, o ne kritikų puslapius rolleyes.gif

http://www.nitrf.org...lentWarning.htm
http://www.a-factor.com/popul21.htm
http://sotnyk.com/20...r-factor-obman/
http://hepolife.ru/t...dnoj-chudo-bad/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demikis: 12 vasario 2013 - 12:30
gerb. oponente,demiki, sis postas skiriamas jums , neissiaiskinusiam situacijos,bandote duoti (toli grazu ne teigiama ivertinima) musu issisakymams apie siuos produktus bei informacija,, Kalba eina apie kompanija 4Life Research (tyrimai gyvenimui) ir jos produkta Transfer factor.
Noreciau padekoti jums ir kitiems ,kad patys to nezinodami,darote mums reklama ir netgi labai gera! Deka jusu,brangus oponentai, aistringi megejai bartis,neissiaiskine klausimo esmes, priverciat mane tobuleti, dometis , sutikti daug geru zmoniu,draugu,su kuriais mane sieja bendri interesai- sveikata, ir pagalba tiems ,ka jaudina sie klausimai.
Kaip ir anksciau paminejau ,jus prisiimate laidininko role , taip taip ,ne savo ziniu , bet kitu zmoniu nuomoniu role. Kaip tai neskambetu keistai- juk yra zmoniu ,kuriuos butent negatyvi informacija pastumia prie detalaus priejimo prie klausimo. Duok dieve , kad pas jus butu veikla,kuria labai mylite, ir kuriai atiduodate visa save,ir del jo yra verta gyventi. Duok dieve,kad jusu veikla atnestu nauda ir zmonems.
Dekoju ,kad net prisiregistravote specialiai del to ,kad susirast sia tema ir issakyt savo nuomone,dekoju ,kad ir nuorodu idejote, ir po kuriom net komentaro negali parasyt. Sutikit-cia ne ironija, ir del to nuodeminga pykti, netgi ir jei is pirmo zvilgsnio posmas atrodo jums skausmingas.
Viskas kas mus smukdo -daro mus stipresniais , ir tolimesnes diskusijos beprasmes, linkiu jums geros kloties !
Atsakyti
Aš su TF draugauju dar neilgai. Mano menka patirtis, bet kritikuoti arba garbinti galima tik pačiam pabandžius produktą. Nesėkmės istorijų, manau yra labai nemažai, bet tai daugiau dėl nekompetetingo konsultanto, informacijos stokos ir kantrybės nebuvimo... Nenuostabu, kad už tokius pinigus žmonės tikisi staigaus pagerėjimo. O ką jau kalbėti apie pablogėjimus, kurie yra nešvengiami, nes tai apsivalymo procesas.
Mano aplinkoje jau yra nusivylusių, nes po kelių mėnesių vartojimo, vaikas suserga ir atsiduria ligoninėj... Tada mama viską pametus stačia galva imasi visokių priemonių - geriamų vakcinų, vitaminų ir pan. Tačiau jei tas vaikas prieš tai kokius 4 metus sirgo kas mėnesį, tai man atrodo, natūralu, kad jam tas švarinimasis užtruks ne porą mėnesių... gal ir metus.
Turiu ir gerų pavyzdžių, dėl kurių beje ir pati į TF įsitraukiau. Maža mergytė sirgo sunkiu atopiniu dermatitu, tėvai išbandė daugybę homeopatų, klinikų, gydytojų ir tik atradę TF pradėjo gyventi normalų gyvenimą. Jei ne šis pavyzdys mano artimoje aplinkoje, aš pati nė už ką nebūčiau patikėjusi TF stebuklinga galia.
Tikėjimas irgi turi galią. Yra žmonių, kurie ir homeopatinius vaistus cukrumi vadina, bet ar jie bent domisi, kas tai apskritai per daiktas yra smile.gif
Savo vaikams TF duodu, pokyčiai per 3 mėn. jau matosi. Susitvarkė virškinimo sistema, gerėja odos būklė dėl atopinio dermatito (ne itin sunki forma buvo), virusinės kilmės ligos praeina daug greičiau ir lengviau (prie jų pasitelkiame į pagalbą ir įvairias žoleles). Palyginimui: pernai darželinukas turėjo 5 kursus antibiotikų, šiemet nei vieno.
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2013 02 12, 16:17)
gerb. oponente,demiki, sis postas skiriamas jums , neissiaiskinusiam situacijos,bandote duoti (toli grazu ne teigiama ivertinima) musu issisakymams apie siuos produktus bei informacija


gerb. gutute,
Jūs išties arti tiesos. Nors ir seniai užeinu į supermamos saitą rasdamas vienokios ar kitokios naudingos info, prisiregistravau kaip tik dėl to, kad norėjau pasidalinti savo rasta info. Tikriausiai pastebėjote, kad neturiu jokių kitų tikslų, nes pieko neperšu ir nebandau parduoti, o tik pasidalinti tam tikrom abejonėm, kurios logiškai kilo, nes pats svarsčiau ar nevertėtų nupirkti jo savo seniems tėvams, jei tai tikrai toks geras produktas. Manau, kad visiems yra naudinga prieš priimant vienokius ar kitokius sprendimus bent pabandyti paieškoti ne tik pro, bet ir contra. Pro - pilna, contra... kaip ir visai nėra. Aš tik pasidalinau keliom nuorodom, netalpinau viso ilgo sąrašo, visi raštingi, ir jei norės, patys susiras ir išvadas patys pasidarys, tai nėra kenksminga, nors kai kam gali būti labai skausminga. Todėl, jei tai tikėjimo klausimas, kur palaiminti yra visi įtikėję, tai aš, žinoma, atsiprašau. Religinių jausmų niekam užgaut nenorėjau. Šioje sferoje aš niekad nebuvau "stiprus", nei kaip tikintysis, nei kaip pranašas. Tačiau šis prabangus produktas yra tik maisto papildas, o ne vaistas, nors reklamuojamas kaip stebuklinga gydymo priemonė. Kodėl? Galbūt verta į tai labiau atkreipti dėmesį, kiekvienas pats sau gali susirasti atsakymą, su sąmokslo teorijom ar be, kaip kam priimtiniau.
Atsakyti
gerb ,deniki, kaip matau,jus labiausiai neramina tas įžymusis lozungas ,sukurtas farmacijos -Papildai gydyti negali.Taip,gydo tik farmaciniai vaistai, nes tokia jau valstybine ,pasauline farmacine politika,o kas tada uzsiima organizmo atstatymu po taip tariant to gydymo? Cia jau turbut pacio skestanciojo reikalas. Kaip jus manote ,kodel paranku teigti ,jog papildai negydo? Ar organizmo atstatymas yra ne kompleksinis gydymas?? O gal naudinga gydymo istaigoms tureti potencialu klienta? Kuris iki pensijos maitina gydytoju seimas? Jus pasidomekite labiau ,kokie salutiniai poveikiai nekalto ibumetino (ibuprofeno ir viskas kas su ibu..),kuris labai populiarus pediatru tarpe.Ogal pasidomekit ,kodel galinga kompanija tokia kaip 4life Research gal protingai "apgavo"sistema , kad sis produktas butu pasiekiamas visam pasauliui (tf legalus daugiau nei 50 pasaulio saliu tame tarpe ir japonijoj ,kur labai kruopsciai istiria isileidziama nauja produkta, ir rinka ten yra viena didziausiu po JAV), notifikavo papildu statusu ,ir sutaupe zmonems didziulius pinigus ,nes produktas jei butu notifikuotas kaip informacinis (kaip jau senai zinomas leukonormas,kurio ampule kainuoja simtais euru),jis paprasciausiai butu neiperkamas nei man ,nei jums ,nei kam kitam.Taip ,papildai gydyti negali,ir mes turime laikytis valstybiniu normatyvu, bet is kitos puses ,tai visus kitus papildus sudaro medziagos(zoles ,grybai ,ir t.t) o kaip gali organizmas isisavinti medziaga jei neturi informacijos ,kiek jam reikia paimti vienokiu ar kitokiu medziagu? Tai va, tf -tai ne medziaga ,tai informacija,del to sis produktas ir yra unikalus,ir analogu jam nera! Tame ir yra ta panaceja ,i kuria netikima nepabandzius ,neislaukus . Tikiuosi ateis laikas,kai tf bus itrauktas i mediku zinynus Lietuvoje, kaip tai padare Rusija ,Ukraina, Jav ir kt salys, juk nemanot ,jog rusijos mokslininkai bereikalo deda viltis i si produkta? Tikrai ne, ir kaip sakant jei noresi prisikabint ,prisikabinsi ir prie stulpo smile.gif))),tas liecia bet ka, ir kaip minejau ,tik laikas parodys kas cia tiesa ,o kas visiski niekai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutute: 13 vasario 2013 - 13:05
QUOTE(gutute @ 2013 02 13, 12:52)
gerb ,deniki,  kaip matau,jus labiausiai neramina tas įžymusis lozungas ,sukurtas farmacijos -Papildai gydyti negali.

gerb. gutute
visiškai su jumis sutinku, kad, "tik laikas parodys kas cia tiesa ,o kas visiski niekai" ir laukti tikrai labai ilgai neprisireiks. Gal dar koks 5-as metelių, o gal ir mažiau. Per tą laiką TF bumas jau bus praėjęs, tikėjimas prigesęs, naujų klientų bus vis sunkiau bepritraukti ir… kažkodėl… net TF gydomasis efektas taip pat bus jau nebe toks efektyvsu kaip kad dabar :-), pamatysit, tik atmintį išlaikykit.
ir tada subręs laikas atsirasti (būtinai atsiras) naujai panacėjai, kuriai bus sukurta atitinkanti laikmetį įtikinama legenda, kuri “neturi analogų”, kuri efektyviai “kaip niekad iki šiol” stiprina organizmą ir net gali išgydyti nuo “tradiciniais metodais” nepagydomų ligų, tik galinga valstybininkų-farmacininkų mafija visaip priešinasi to vaisto pripažinimui, nors atsiranda drąsių akademikų iš kažkokių tarptautinių akademijų, kurie „protingai sugeba apgauti“ sistemą ir jai pasipriešinti... ir t.t. ir bla-bla
Vėl kils nauja banga nauju pavadinimu naujos panacėjos, nauji vardai senom frazėm skelbs atėjus naują stebuklą, įtikėję sparčiai sveiks, o apie senąjį TF jau nelabai kas beprisimins. Todėl kam laukti dar kažkiek metų, kad suprastum kas vyksta dabar? Juk tada tai jau bus praeitis, kurios pakeisti negali. Gal paprasčiau būtų užuot laukus pabandyti prisiminti ar nebuvo anksčiau panašių ar analogiškų “analogų neturinčių” :-) atvejų. Gali (netyčia) pasirodyti, kad buvo ir ne vienas, ir kad tai visiškai cikliškas reiškinys turintis savo pradžias, pakilimus, nusileidimus ir pabaigas, pauzę-užmiršimą, po ko seka nauja banga.
Pradžiai atmetam visas tas a le mokslu paremtas ir labia įtikinamai(kaip kam) pateiktas teorijas apie „įgytos imuninės informacijos kodo perdavimus“, nes kiekvieną kartą bus sukurta nauja pakoreguota legenda pagal laikmečio dvasią. Panacėjos buvo kuriamos visais laikais, jų gamyba reikalaudama mažiausiai sąnaudų visada atiduoda didžiausią pelną, prekyba visada pusiau legali, gyvavimas cikliškas. Galima gydyti ir net išgydyti paprasčiausiu vadeniu (pilna istorinių liudijimų), jei įtikinsi, kad jis turi stebuklingų gydančiųjų galių. Bet tokią apgaulę lengva atskleisti sukeitus buteliukus su paprastu ir stebuklingu vandeniu. Todėl žymiai protingiau į jį įberti šio to nuo ko žmogus būtinai pajustų teigiamą efektą. Bet kuris farmacininkas visai nebrangiai jums gali sutrinti miltukų, kuriuos vartodami jūs pasijusite geriau. Bet be geros legendos jie bus tik paprasti miltukai
Visų panacėjų bendri bruožai yra beveik nekintantys:
- Tai beveik visada miltukai ar tabletės, - pats primityviausias ir pigiausias būdas pagaminti preparatą, kurio galiojimo laikas beveik neribotas (tirpalai greičiau sugenda, nepatogu nei transportuoti, nei saugoti)
- Tai ne medikamnetas, - išvengiama visų privalomų medikamentams testų ir procedurų
- Visada priešpastatoma kaip efektyvi priemonė “neefektyviai tradicinei medicinai” ir padeda Visų(!) susirgimų atvejais
- Visada apipinnta sąmokslo teorijom, - žmonės mėgsta ir lengva atsakyti į visus keblius klausimus
- Tinka absoliučiai visoms amžiaus grupėms, abiem lytim (t.y. net ir visom trim:) ir visiems veikia vienodai efektyviai, - tuo užsitikrinamas plačiausias įmanomas klientų ratas
- Visada vartojama oraliniu būdu, - nieko nėraa papraščiau, kiekvienas gali pats be kt. pagalbos
- Visada kaina pakankamai aukšta, bet įperkama daugeliui, - žema kaina atrodo nerimtai, be to mažina pelną
- Visada platina entuziastai, o ne specialistai ir pan.
Be to su nauja panacėja sužinome vardus ją propaguojančių pasaulinio garso mokslininkų (simpatiškų dėdulių) ir keistais pavadinimais akademijų, apie kuriuos niekas nieko iki tol nežinojo, greitai pamirš ir po to, nes jie gimsta ir išnyksta kartu su produktu :-)
Toks lengvo pasipelnymo būdas yra bene pats “humaniškiausias” iš visų žinomų, nes apgautieji ar apsigavusieji dažniausiai taip ir lieka nesupratę, kad gavo visai ne tai ko tikėjosi ir mokėjo nemažus pinigus tik už laikinai pagerėjusią savijautą. Ir jūs nieko nepatrauksite atsakomybėn jei suprasite apsigavę. Nes jūs pats apsigavote, o ne buvote apgauti. Jūs savo laisva valia vartojote ne medikamentus, o maisto papildus, jums niekas neskyrė jokio gydymo, jei nusigydėte ar nepasveikote, tai kaltas tik pats asmeniškai.
Man nė kiek negaila tų, kurie išmetę šimtą-kitą to net nepajunta, tegu sau eksperimentuoja, tikrai nenusinuodys. Bet kai sunkiai galą su galu besuduriančios šeimos ar senukai atimdami gardesnį kasnį sau iš burnos perka niekalą, kuris nieko daugiau negali duot išskyrus tuščią viltį darosi šlykštu.
Turiu nuliūdinti jus, gutute, jei galvojate, kad kovojate prieš „valstybės ir farmacininkų“ klaną, tai jūs iš tikrųjų jam tarnaujate. Nes tai tie patys žmonės viena ranka susižeriantys pelną iš „oficialiosios“, o kita iš „neoficialiosios“ farmacijos, su kuria jie tarsi neturi nieko bendra. Panacėjos žmonėms reikėjo visais laikais, tai kam atiduoti tokį lengvą pelną visokiems šarlatanams ir raganoms, jei galima tai daryti ne tik vienos šalies, bet net ir pasauliniu mastu? Tik tam reikia atitinkamų pajėgumų ir įtakos. Patys žmonės trokšta atiduoti savo pinigus tereikia tą galimybę jiems tinkamai pateikti. Neabejoju, kad jūs nuoširdžiai tikite tuo ką darote ir kad vykdote kilnią misiją, bet linkėčiau negrįsti visko vien tikėjimu ir bendraminčių palaikymu ir dar neprarasti atminties, ji gali jums gana greitai pasitarnauti.
Ir dar. Nei jūs, nei kiti entuziastai iš to nei praturtės, nei pasveiks.
Ką būsit uždirbę atiduosit atgal tiem patiem, o kas vartojo ir vėl bus tokie pat sveiki kaip buvo prieš tai. Bet ir vieni ir kiti būsit gavę ne tik įdomios patirties etapą, bet ir teigiamų emocijų. Kainavo, tai kainavo, bet buvo smagu ir įdomu. Sėkmės, nuoširdžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demikis: 15 vasario 2013 - 13:19
Ačiū už išsakytą požiūrį, sėkmės ir sveikatos Jums, nuoširdžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2013 02 15, 13:30)
Ačiū už išsakytą požiūrį, sėkmės ir sveikatos Jums, nuoširdžiai smile.gif


nėr už ką. Visada prašom.
Ir jum sėkmės ir sveikatos, nemažiau nuoširdžiai smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidalinti savo patirtimi, kaip kažkas forume ir prašė.
Pabandžiau 4 life vien dėl dukros. Jai buvo 3 metai. Jos susirgimas lygu buvo nerviniam priepuoliui, nes mintyse sukosi mintis- ir vėl reikės prasėdėti mažiausiai 1 savaitę namie su dukra, nemiegotos naktys, poilsio mažai, nepailsėjus- suprastėję santykiai su aplinkiniais ir taip kaip užsuktam rate.
Taip tęsėsi iki tol kol nepabandėm 4 life produktų (tai rašydama jaučiuosi kaip reklamoje sako :-) ) Na ir ką... pirmieji susirgimai aišku buvo, bet daug lengvesni. Tarkim jei virusą pasigaunam, tai temperatūros nebebuvo, kaip anksčiau būdavo. Likęs buvo kosulys su sloga. Atsimenu pirmą kartą kai susirgom, tai buvo po 1 men su puse, daktarė stebėjosi lengva forma to susirgimo (beja ji teigiamai pažiūrėjo į 4 life papildus). Antrą kartą susirgom po 2,5 mėnesio- irgi legva forma. Į darželį nevedžiau, nes čiaudėjo ir nosis bėgo. Trečiasis kartas tai dabar, sausio vidurys. Sloguoja ir koso (bet po pasičiuožinėjimų ant sniego gamtoje manau- buvo verta ;-) ) Tai po paskutinio sirgimo skaičiuojant praėjo 3 MĖNESIAI IR SAVAITĖ!? Pati netikiu ir kartu džiaugiuosi. 4 life produktai teigiamai veikia mano dukros sveikatą! Kur Jūs matėt geriau! Kiek sutaupom vaistams, aš pati pagaliau turiu galimybę dirbti. Išeiti daugiau kur ir svarbiausia išsimiegu.
Todėl visiems rekomenduoju išbandyti. Nes turiu savo aplinkoje daugiau pavyzdžių. Parašiau apie artimiausią žmogutį. :-)
Jei ką sudomino siunčiuosi iš čia:
https://www.facebook...100005453986093


Atsakyti
Keliu temą į viršų, gal pamokentuos specialistai šios preparato sudėtį lyginant su 4life smile.gif

http://www.iherb.com...-...r=null&ic=3
Atsakyti