QUOTE(sas @ 2009 11 09, 11:25)
Sveika ausru
Tai, kad aktyviai domites TF ir ieskote medicinines informacijos apie juos truputi mane tiesa sakant nustebino. Kas jus paskatino tai daryti, kuomet turite asmenine nepavykusia patirti?
Komentuoti jusu parodytas nuorodas gal but as neturiu tinkamos kompetencijos, bet ...
Tai, kad aktyviai domites TF ir ieskote medicinines informacijos apie juos truputi mane tiesa sakant nustebino. Kas jus paskatino tai daryti, kuomet turite asmenine nepavykusia patirti?
Komentuoti jusu parodytas nuorodas gal but as neturiu tinkamos kompetencijos, bet ...
Man atrodo, kad gydymas transfer faktoriais is donorinio kraujo mums padetu, bet jis ko gero lb brangus ir net nezinau kur del jo reiketu kreiptis. Ir dar labai noreciau surasti rimtos mokslines informacijos, kad Transfer Factor papildai, isgauti, kaip zinia, is priespienio ir kiausinio, yra tikrai lygiaverciai isgautiems is donorinio kraujo ir kad jie tikrai negali alergizuoti. Matote, mums dare ne tik tuos paprastus tyrimus Hitachi metodika alergenams nustatyti, o ir daug sudetingesne Immulite metodika ir nustate, kad sunelis alergiskas tokioms sudetinems karves pieno dalims, kaip laktoalbuminas, laktoglobulinas bei kazeinas - 6-ta alergijos klase. Todel mums netinka net tokie misinukai, kaip Aptaml Allergy Care, kuriuose karves pieno baltymas jau suskaldytas. Kas man gali garantuoti, kad minetu medziagu nera TF papilduose? Kas gali garantuoti, kad mano ivardinta reakcija tikrai buvo, kaip jus sakot, pablogejimas pries pagerejima?
Ir kodel nerandu moksliniu publikaciju apie gydyma sitais papildais? Ar nemoku ieskoti?
Papildyta:
QUOTE(sas @ 2009 11 09, 14:21)
P.S 2 Miela auru, neatsakete i mano labai konkretu klausima, bet tai nesvarbu, nes jus isankstinio " negatyvo" deka linkusi viska neigti. Bet pastebimi teigiami poslinkiai. Vien tai, kad jus atradote info apie TF ir jais domites, jau daug ka pasako....
Jums lengva kalbeti - "negatyvas" ir visa kita....Turetumet toki sunu, del kurio gyvybes nuolatos reiketu drebeti, paziureciau ar nepasidarytumet negatyvu. Stai kad is vakar - nuvaziavom i Akropoli, praejo pro sali prisikvepinus moteriske, o gi ziurim, kad suneliui jau visa kaktyte dilgeline nuseta. O kur dilgeline, ten ir anafilaksinis jau netoli - tad apsisukom ir kuo greiciau namo ir dar drebejom, kad pakeliui neimtu dusti, nes vaistu tai buvom nepasieme