Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

man diagnozuotas vėžys ir, išgirdusi diagnozę, pradėjau gerti TF padidintom dozėm...
buvo prieš tai iššokę limfos gūzai, tai po TF naudojimo jie ženkliai sumažėjo. Dabar laukia švitinimas ir chemo...
Atsakyti
Tai smagu girdet smile.gif . Rekomenduojama nenutraukt vartojimo ir terapijų metu.

onkologo rekomendacijos
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Sveikos mamytes, noriu ir as isiterpti smile.gif Naudoju transfaktori 6 men. Kai isgirdau pirma karta apie si papilda tikrai galvojau skeptiskai, netikejau neivienu zodiu ka apie ji sake. Bet viena pazistama taip ji gyre, kad as neatsilaikiau ir isigijau Transfactor Classic preparata. Ir ka jus galvojat, as negaliu atsidziaugti tuo! Per ta laika kiek mes vartojam, mano vaikas nei karto nesusirgo (pries tai kas 2 men), as pati atsikraciau pienliges kuri mane kamavo 6 metus... manau beveik visos moterys girdejo apie sia bjauria liga. Tai ka noriu pasakyti: geriau as nenupirksiu kokio rubo bet pusipirksiu transfaktor papilda. Dabar tikrai tikiu, kad jis padeda. Ir nera jis jau toks brangus, kad jus negaletumete jo nupirkti savo vaikui, tuo labau , kad nera jokio salutinio poveikio kaip nuo iprastu vaistu. O tam, kad galetumete pirkti pigesnem kainom galite uzsiregistruotis platintojo puslapyje ir pirkti su nuolaidom.
Atsakyti
mergaitės gal kas galit duoti Klaipėdoje esančios 4 life telefoną, skubiai reikia, į Až parašykit, Dėkui
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2012 11 23, 12:29)
mergaitės gal kas galit duoti Klaipėdoje esančios 4 life telefoną, skubiai reikia, į Až parašykit, Dėkui

4life ofiso Klaipedoje dėl informacijos kontaktiniai telefonai www.transferfactor.lt
Atsakyti
QUOTE(geguziuke @ 2012 06 04, 21:07)
gal gali kas parasytii, kodel i ju sudety ieina gyvsidabris ,ka jis gero gali duoti?

Gyvsidabris yra labai efektyvus (ir pigus) konservantas. Medicinoje taikomas trumpo veikimo produktų (kai kurių vaistų, vakcinų ir t.t.) galiojimo laikui prailginti. Naudojamas jis tik labai nedideliais kiekiais, kurie tikrai neviršija draudžiamo lygmens.
Jeigu įtariai žiūrit į gyvsidabrį, tuomet rinkitės produktus be jo.
Atsakyti
Kaip ir minejau,gyvsidabrio niekas specialiai nededa,tai naturalus ju buvimas ir tikrai jie nepakenks jusu sveikatai.
Atsakyti
gal kas užsisakinėjat transferfaktoriu clasik pigiau....?internete kažkur radau kad 90kaps-130lt
Atsakyti
Sveiki, o kur galima ju isigyti vilniuje??
Atsakyti
http://www.transferf...ms.lt/kontaktai
as tai va čia domiuosi, bet nežinau koks čia miestas, tik žinau kad jie siunčia
Atsakyti
Laba diena, mamytės.

Kaip matau, tema vis dar aktuali. biggrin.gif

O mano klausimas kitoks: kaip atpratinti artimą žmogų nuo šių papildų vartojimo ir išmokyti sveikai maitintis bei koreguoti gyvenimo būdą?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yourname4: 05 sausio 2013 - 17:12
o kiek laiko jis juos vartoja, cia turbut priklausomybe issivyste jau?
Atsakyti