As manau kad nereikia pamirsti, jog kiek vienas vartojamas vaistas ar papildas kiek vienam zmogui pasireiskia skirtingai. Tarkim vaistai nuo spaudimo, kol parinko mano kaimynei, tai kruva visokiausiu pragere. Nuo vienu visai blogai buvo, kiti tiesiog nepadeda ir pan..
Tai su TF panasiai as manau, butu nesamone jei visiems vienodai nuo visu lygu padetu. Na jau tikrai tada niekas netiketu..
Mano istorija tokia: Vaikui nuo 1.5men prasidejo alergija, veliau diagnozavo atopini.. jam dabar 6metai jau, kiek prisikankinom, patikekit. Harmonai, antibijotika, snatorijos, tonos paprastu kremu ir t.t. Visiskai nusilpo nuo tu vaistu ir aisku pradejo siaip daug sirgti, slogos, toliau ausys ir t.t. Nenoriu net pasakoti.. Bet siais metais pradejau eiti per visus mokamus daktarus, nes poliklinikoj kaip supratau nieko nemato.. Arba nenori matyt. Aciu dievui Prof. Lesinskas laiku pamate vandeni ausise(nors ejo pas ji vyras i privatu kabineta su savo problemom) ir vaika siaip prigrebe, profilaktiskai, pasirodo klausa labai jau sublogejo nuo tu ausu lygu. Toliau adenoidai. Isoperavome ir ausys ir nosi.. Db gerai. Aciu jam. Toliau su ta alergija isgirdau apie TF is drauges, pamaniau pabandysiu, nes blogiau jau ner kur...
Na tai geriame jau 2men su biskiu, prie viso to AISKU: greztai neduodu tai ko negalima jam (pieno pr) Tada manau saule daro savo, vasara, nebenaudoju jokiu vaistu nuo alergijos, nors daktarai sako negalima jam be vaistu nei dienos..
Nenaudoju jokiu kremu, kaip be butu blogai, tik alivuogiu alieju ir vinuogiu kauliuku alieju.. Ir labai ziurime maista, kad be jokiu E, kiek tai imanoma, rubus plaunu tik su ukisku muilu..
Ir zinokit vaikas mano isgrazejo, pirma karta matau ji visiskai be paraudimu ir zaizdu.. Net bijau sakyt kol kas... Bet galvoju papasakosiu, gal mano patirtis pades dar bent vienai vargsiai mamytei ir vaikui.
SVARBU VISKAS. zinoma jokie papildai nepades, jei vaikas is prigimtie su silpnesniu imunitetu, o dar mama varo jam vien pusfabrikacius, pepsi, ciupsus ir t.t.
Sveikam gyvenimui reikia grino oro, saikiai saules, kuo svelnesnio ir sveziaus maisto.. aktivumo ir prie viso to gali dasideti TF, tada rezultatas turetu buti..
Sekmes visiems.
QUOTE(Agulyte @ 2010 11 10, 16:16)
Jei šie TF daro tokius stebūklus, kodėl jų nereklamuojate per TV? Taigi čia SVEIKATOS BOMBA! Galima teigti, jog vėžys jau išgydomas TAIP?
Kodėl platinate juos piramidės būdu, hmm...? Ar visi jau uždirbote pardavinėdami TF tuos tūkstančius DOLERIŲ, kuriuos jums per piramidines paskaitas pasakoja
?
Bandė ir mane ivelti, bet dėja vienas protingas daktaras itikino jog valgant vitamina C, taip pat gali pasveikti net nuo vežio, aišku reikia didelio tikėjimo
Papildyta:
TF-tai kaip pagalbine premone visu veiksniu kontekste.
Bet dar yra kita iseitis:
Isvaziuoti visa seimina i taiga arba i tebeta, girdejau laukinis maistas, grinas oras ir nuolatinis judejimas miskuose medziojant maista - daro sveikatos stebuklus . Na tikra BOMBA, ir istikruju kodel apie taiga nesneka per telika?(kaip cia viena mamyte pavare klausdama)
Juk tikrai padeda