Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

QUOTE(Agulyte @ 2010 11 25, 12:33)
Kas geriate TF, neužmirškite kartu pagerti ir vaistų kurie valo kepenis... Arba bent jau palaukite (ko tikrai nesulauksite), kol šie vaistai atsiras vaistinėse, bus bent aišku, kad su jais atlikti tyrimai... Nes šiai dienai medicininių tyrimų nėra.
Bus taip kaip ir su pirmaisias pampersais... Vyrai, kurie pirmieji užaugo ant pirmųjų pampersu (jie buvo iš tokios medžiagos kuri visiškai nepraleidžia oro) yra didelis procentų nevaisingi...
O TF yra papildas į kurį ieina ne tik "ale" priešpenis wink.gif
Nekaltas dar vienas pvz.
Jogurtas  ACTIVIA. Nuo jo nebepučia pilvukų...O žinote kodėl, mažytė paslaptis, ten yra šiek tiek vaistukų nuo pilvo pūtimo...

Deje,vaistinese tikrai nesulauksite kol jie atsiras,nes tada ju tikrai neipirksite schmoll.gif
o tiems kurie vartoja tf,papildomu islaidu valyti kepenims tikrai nereikia,nes dazniausiai tie zmones nera pikti ir kepenys ju nera apkrautos,o jum ,ale ,gal reiketu,nes kuo zmogus piktesnis,tuo labiau apsikrauna kepenys(kepenys -pykcio organas ax.gif ). Kas del tyrimu,tai ,ale,tikrai,daugeliui vaistu tyrimai padaryti,ir pasaliniu poveikiu stulpelis daug didesnis,nei nuo ko jie gelbeja..
kas del pirmuju pampersu,tai nesusilaukti vaiku tikimybe lygi kaip ir sedinciam prie kompjuterio kiauras dienas siuolaikiniam jaunuoliui,ar tolimuju reisu vairuotojui...beje,mano sunus 18 metu,naudojom tuos pirmuosius pampersus ir buvau labai patenkinta kad jie buvo,ir kazi koks skaicius tu 18meciu jaunuoliu yra nevaisingu smile.gif gal reiktu palaukti kokius 5 metus tada daryti isvadas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutute @ 2010 11 25, 23:16)
Deje,vaistinese tikrai nesulauksite kol jie atsiras,nes tada ju tikrai neipirksite schmoll.gif
o tiems kurie vartoja tf,papildomu islaidu valyti kepenims tikrai nereikia,nes dazniausiai tie zmones nera pikti ir kepenys ju nera apkrautos,o jum ,ale ,gal reiketu,nes kuo zmogus piktesnis,tuo labiau apsikrauna kepenys(kepenys -pykcio organas  ax.gif ). Kas del tyrimu,tai ,ale,tikrai,daugeliui vaistu tyrimai padaryti,ir pasaliniu poveikiu stulpelis daug didesnis,nei nuo ko jie gelbeja..
kas del pirmuju pampersu,tai nesusilaukti vaiku tikimybe lygi kaip ir sedinciam prie kompjuterio kiauras dienas siuolaikiniam jaunuoliui,ar tolimuju reisu vairuotojui...beje,mano sunus 18 metu,naudojom tuos pirmuosius pampersus ir buvau labai patenkinta kad jie buvo,ir kazi koks skaicius tu 18meciu jaunuoliu yra nevaisingu smile.gif gal reiktu palaukti kokius 5 metus tada daryti isvadas doh.gif

Pirmosios sauskelnes vaikams atsirado mazdaug prieš 50 metų. Prie ko cia jusiskis 18 metis sunus...hmmm...? doh.gif
Nesinervinkite taip, net transveriai neatsatys zuvusiu nerviniu lasteliu wink.gif Sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agulyte: 04 gruodžio 2010 - 13:33
Aciu kad taip rupinates smile.gif Sekmes ir jums
Atsakyti
Susidomėjau ir aš šia tema, nes mano anyta tiesiog išprotėjo dėl tu TS faktorių. Pati geria, vyrui duoda, jaunesniajam sūnui o dabar ir anukeliams ruošiesi duoti- imunitetą stiprinti. Aš kol kas priešinausi, nes vyresnelis mano serga geriausiu atveju 2 kartus į metus, o mažiukas apskritai sirgo 2 kartus, tiesa sakant 1 kartas buvo pneumonija.
Konsultavausi aš pas daktarus. Nei mūsų pediatrė, nei Santariškių vaikų ligoninėje dirbantys alergologas, kuriam pavyko prisiskambinti ABSOLIŪČIAI NIEKO nera girdėja apie tos TS. Ir abudu uždavė tą patį klausimą- koks patento numeris Lietuvoje?
Tai toks ir mano klausimas Jums: gal kas žino? nes anyta mano tikrai "ne v kurse", nors po "paskaitų apie TS" kaip ant sparnų skraido ir teigia kad jai "labai padeda", nors ji visiškai sveika ir taip. blush2.gif

Atsakyti
patenta turi tik JAV. Produktai sertifikuoti ES, notifikuoti LT http://www.vvspt.lt/...ctor tri-factor
Atsakyti
sveiki noriu informacijos visa lapkriti menesi profilaktiskai gerem tf classic ir mano mazasis apsirgo pradejo taip lojanciai koseti jau beveik visa savaite verysad.gif tai kaip ji dabar gydyti su tf?
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2010 12 06, 18:23)
sveiki noriu informacijos visa lapkriti menesi profilaktiskai gerem tf classic ir mano mazasis apsirgo pradejo taip lojanciai koseti jau beveik visa savaite verysad.gif  tai kaip ji dabar gydyti su tf?

na,menesi vartojat,tai dar visai nedaug... neatmeskime galimybes kad jis gali pasigauti virusa..bet tf fone visa tai iveiks zymiai lengviau ir greiciau.aplamai ,taisykle nr 1 -
atstatant vaiko imunine sistema,kiek imanoma atsisakyti antbj ir vaistu nuo temp,nes tai yra veiksniai kurie slopina pacios imunines sistemos darba.virsutiniu taku infekcijos salinasi per sloga ir kosuli.sloga ir kosulys,temp auksta ,viduriavimas -visa tai zmogaus apsaugines funkcijas ir ju nereikia bijoti,ypac slogos jokiu budu slopinti negalima,nebent nakciai ,jei vaikas sunkiai kvepuoja,tada lasint nosies paburkima mazinancius vaistus,kad vaikas galetu ramiai issimiegoti. nakti vaikas gali koseti 2 atvejais,kai yra bronchitas,tada jaucias duslus trumpas kvepavimas , antras,kai gulint vaikui sloga nuteka i gerkle ir kutena gerkle, tracheja. tokiu atveju tf klasika kaitalioti su tf trifaktoriumi. dozuote padidinkite bent jau iki dvigubos.. jei vaikiukas nakti nekosti,tai pergyventi nera ko tuo labiau,kiek reikes tiek issikoses,diena kosulys nera reiksmingas,jei nakti kosti,tai tf duokit su homeopatiniais,pvz stodaliu..
sveikit kuo greiciau smile.gif
Atsakyti
mes ji jau naudojam nuo rugpjucio men tik dabar vel daviau profilaktiskai pries ziema is sau takst ir susirgom verysad.gif rytoj vedu pas gyd nes taip skaudziai koso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDASSU @ 2010 12 06, 17:58)
mes ji jau naudojam nuo rugpjucio men tik dabar vel daviau profilaktiskai pries ziema is sau takst ir susirgom verysad.gif rytoj vedu pas gyd nes taip skaudziai koso verysad.gif

As kosuli gydydama su TF prisizaidziau tiek, kad teko vaikui gerti antibiotikus. Jei kosulys ''lojantis'' ir serijinis gali buti kad tai laringitas. Tuomet butina daryti inhaliacijas. Ne juokai toks kosulys, todel patarciau nepasitiketi patarimais i tai nekreipti demesio.
Atsakyti
galimos banguojancios shemos..pvz per viena konferencija Rygoje kalbejo pediatre,ji pateike tokia shema daznai sergantiems vaikams
riovida sultys 1/4 dienos normos
7 dienas po kapsule classic
15 dienu po 2 classic
7 dienas po 1 classic
15 dienu pertrauka

rekomenduojama,vartot geruju bakteriju,kalcio bei vitaminu kompleksa

2 metu vaikas vartojo nuo plauciu uzdegimo tokia schema
2 trif kapsules
2 classic kapsules
ir riovida sultis ,vartojimo trukme 1,5 men

Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 12 06, 19:34)
As kosuli gydydama su TF prisizaidziau tiek, kad teko vaikui gerti antibiotikus. Jei kosulys ''lojantis'' ir serijinis gali buti kad tai laringitas. Tuomet butina daryti inhaliacijas. Ne juokai toks kosulys, todel patarciau nepasitiketi patarimais i tai nekreipti demesio.

visos pagalbines priemones yra gerai,inhaliacijos ,itrinimai, arbateles,as bent esu uz visas sias priemones.
Atsakyti
Mamytės, nepamirškit - TF tai NE VAISTAS, tai PAPILDAS. Jis gali būti naudojamas šalia homeopatinių ar cheminių vaistų, liaudiškų gydymo metodų, nelygu ką pasirinksite. Jis gali padėti išvengti komplikacijų, sutrumpinti sirgimo trukmę, tačiau sergant be TF būtina vartoti vaistus, daryti inhaliacijas ir t.t.
Atsakyti