QUOTE(gutute @ 2010 04 28, 17:45)
nelabai mane supratot.. as turejau omeny,kad tradicine medicina bejege pasalinti priezastis,ji tik siulo vengti dirgikliu,slopina simptomatika arba siulo susigyventi su liga.
o tf molekules tokios lengvos,kad jos prasiskverbia pro visas organu sieneles ,pasiekia membrana
,ir netgi isveda neteisinga informacija is dnr.
atsikrate vaikai ligos priezasties savo vaikams genetiskai jos jau nebeperduoda.
ar galeciau suzinoti kokio produkto ir po kiek davet savo vaikui?
o tf molekules tokios lengvos,kad jos prasiskverbia pro visas organu sieneles ,pasiekia membrana
,ir netgi isveda neteisinga informacija is dnr.
atsikrate vaikai ligos priezasties savo vaikams genetiskai jos jau nebeperduoda.
ar galeciau suzinoti kokio produkto ir po kiek davet savo vaikui?
taip, deja netradicinė kol kas irgi bejėgė
gal ir taip, bet nuo to mano vaikas serga tiek pat. reiškia nepadeda tf
tai yra visiškai, net teoriškai neįmanoma. panašu, kad nesimokėt genetikos, todėl čia db parašėt absoliučią nesąmonę
ir čia nesąmonė. genetiškai arba perduoda arba ne. arba papuola chromosoma su tos ligos kodu, arba nepapuola. čia kaip loterija. tik genų inžinerija gali sureguliuot ir dirbtinio apvaisinimo metu pakeist netikusius genų derinius. tf čia iš vis nė prie ko. geriau jau nerašykit, ko neišmanot, nes tikrai neapgausit žmogaus, kuris bent kiek apsiskaitęs. be to tf nepašalina ligos priežasties. kad ir ką bereklamuotų, bet praktika rodo, kad nepašalina.
daviau po 3 classic ir po 2 trifactor (beje taip man patarė platintojos). kai sirgdavo - visko padidindavau dozes bet efekto visiškai jokio nebuvo. aišku jūs čia man db rašysit, kad reikėjo dar to, ano ir trečio ir visko po 16 kapsulių per d. bet geriau man pasakykit, kaip jūs tai praktiškai įsivaizduojat, kai buteliukas bet ko iš šių dalykų, mėnesiui kainuoja minimum 150 lt? tikrai negaliu sau leist po 1000 lt vien papildam per mėn, juolab kad niekas negarantuos pasveikimo. aš tikėjaus, kad ties 300 su virš, kur kas mėn tam leida bent kiek palengvins ligas, sutrumpins sirgimo laiką ar dar kaip nors nors truputį pagelbės. gi vaikas tik trimetis, neužterštas dar labai. juolab auginu jį ekologiškai, lb žiūriu maistą, jokių buitinių chemijų nenaudojam, vaistus tik būtiniausiu atveju, šiaip natūraliai, žolelės, inhaliacijos, aptrynimai. ir va, jaučiaus db kaip į šiukšlyną krūvą pinigų išmetus . kita vertus, eilinę pamoką gavau. gi jei tai tikrai būtų tokia panacėja, tai nors 1 diplomuotas gydytojas su jais dirbtų, galėtų pakonsultuot. o db bet kokia bobelė iš kaimo gali konsultante tapt. tik pinigėlių įkišk, ir vuolia, tu jau neši švęstą vandenėlį tamsiems žmonėms gydyt.
viskas, nebenoriu plėstis. ir taip per daug brangaus laiko skyriau šiai temai. tikiuos kad bent tiek naudos bus, kad kokia mamytė prieš pirkdama pasiskaitys ir gal mano patirtis privers ją dar kartą pasvert visus argumentus