Įkraunama...
Įkraunama...

Transferfactor papildai

Sveikos mamos,

sužinojau apie tokius papildus Transferfactor - esą jie turi ypatingą poveikį, įmanoma užkirsti kelią įvairiems infekciniams susirgimams, įvairioms itin sunkioms ligoms. Ir ne tik užkirsti kelią, bet ir išsigydyti.

Gal kas nors susidūrėte su šiuo preparatu? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
kiekvienas zinome, kad VAISTAIS viena gala gelbejame, kita gala musame, nes nera vaistu, be pasaliniu efektu. Mielos mamos, kiekvienas jusu vaiku ir jusu negalavimas susijes tik su vieninteliu dalyku - netinkama imuniteto reakcija i aplinka. O ta aplinka yra ivairi: maistas,virusai, ekologija, vanduo, ir t.t .
Ne paslaptis, kad musu vaiku sveikata priklauso nuo imuniteto. ABSOLIUCIAI visos ligos atsiranda nuo jo netinkamo veikimo. Paimkime infekcijas- gripai, slogos, kiti infekciniai susirgimai kerta per tuos, pas ka neveikia tinkamai imunitetas (girdejome juk ne viena mama sakant, kad mano vaikas neserga niekuo, kuomet visa darzelio grupe iskritusi), kita ligu grupe- alergijos. Nebukite naivios - kol nepasalinsime priezasties - imuniteto netinkamas veikimas, liga gali persekioti visa gyvenima. Sunkesnes ligos (diabetas, hepatitai, tuberkulioze ir t.t) be tinkamo imuniteto veikimo visi medikamentai ir "gydymai " - tik simptomu malsinimas. Tradicine medicina gali pagelbeti tik ekstriniais atvejais (traumos, gyvybei pavojingos bukles, visokie ekstra atvejai, kuomet mediko isikisimas gali pagelbeti), visi kiti atvejai, kuomet (hroniskos ligos, onkologija, virusai, parazitai, bakterijos) neaiski susirgimo kilme ir priezastys gali tiesiogiai padeti tik imuniteto tinkamas veikimas. Imunitetas jautrus aplinkai ir tiesiogiai priklauso nuo igimtos ir igautos informacijos. Igimta informacija, tai visa tai, ka jus perdavete savo vaikui genetiskai ir pirmomis vaiko valandomis priespienio pagalba. Igyta informacija - tai visa, kas jus ir jusu vaika supo aplink. Aplinka galejo buti iskreipta, kuomet vaiko imunine sistema negavo tinkamos informacijos apie gresmes (sterili aplinka) - virusai, parazitai ir t.t.
Mama klause, kokie transfer faktoriu vartojimo efektai? Efektai labai ivarus, nes kiekvienas vaikas ar tai suauges zmogus yra individualybe, vieniems tai duoda zaibiska efekta (vaikams), kitiems tai trunka ilgesni laikotarpi (suaugusiems). Tik viena galima pasakyti, kad si priemone yra unikali sveikatinimo ir profilaktikos klausimais. Transfer faktoriu pagalba imuninei sistemai suteikiama informacija, kuri gal but buvo "pamesta" , uzpildomos informacijos spragos apie aplinkos gresmes (virusai, parazitai, grybai, alergenai ir t.t). Neitiketina, bet ju vartojimas yra absoliuciai be pasaliniu efektu. Pagrindiniai pasaliniai efektai -bendras organizmo stovio pagerejimas, padidejusi energija, pagerejusi nuotaika, gerontologinis efektas, pagerejusi emocine bukle, ligos atsitraukimas kai kuriais atvejais pries tai jai paastrejus, medikamentu toleravimas ir ju pasaliniu efektu mazinimas, ir aplamai visu organizmo sistemu geresnis veikimas. Liga viena nevaiksto -jei yra koks ryskesnis negalavimas, jis veikia daugeli organizmo sistemu. Transfer faktoriai, kurie moduliuoja imunine sistema (paskatina, jei ji veikia nepakankamai, arba ramina, jei ji veikia per daug aktyviai) gali ispresti problemas, kurios kartais gali atrodyti neisprendziamos.
kaip miela ir to negali buti...
gali tai buti ir tai jau patvirtina ne vienas transfer faktoriu vartojimo pavyzdys. Ir tai liecia ne tik vaikus, bet ir bet kurio amziaus zmones.
Tai nera vaistai, kuriuos galime aprasyti chemine formule ir nusipirkti vaistineje, tai nera maisto papildai, kuriuose mes matome iprastus mums vitaminus ir mineralines medziagas - tai yra transfer faktoriai, gamtos ir dievo dovana. Kam is ties rupi savo ir vaiku sveikata, kreipkites del informacijos, kuo galesime , tuo padesime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sas: 07 spalio 2009 - 14:34
susidurusi ir as su siais papidais (nors man nekyla lupos juos taip vadinti) ,ir per 10 menesiu jau matomi rezultatai, o kad vadinciau juos stebuklu dar pakol kas truksta laiko, nes stebuklas taip greitai neivyksta,reikia laiko..
Atsakyti
Ieskausi rimtos mokslines info apie atopinio dermatito gydyma transfer faktoriais. Gal sakau ir jums bus idomu susipazinti su mano paieskos rezultatais?

Va cia yra rimtas danu mokslininku straipsnis apie atopinio dermatito gydyma transfer faktoriais - isgautais is sveiko donorinio kraujo. Norint parsisiusti visa straipsni reikia nemazai pinigu sumoketi, bet laimei yra santrauka:

"Dialyzable leukocyte extract (transfer factor, TF) from unselected healthy blood donors was given every other week during 1 year to adult patients with severe atopic dermatitis. The results from this double-blind investigation [b]did not reveal any clinical benefit of TF therapy. Nor did we find evidence for a change in prick tests, RAST, delayed type skin reactivity towards tuberculin and Candida albicans extract, change in IgE levels in serum, distribution of T or B lymphocytes, mitogen reactivity in vitro or monocyte cytotoxicity."

Atkreipkit demesi i straipsnio informacija po santrauka:
Received: May 5, 1981
Accepted: August 28, 1981

Tai kaip matom tyrimai su transfer factoriais buvo atlikinejami jau 1981 metais ir is santraukos aisku, kad jokios naudos jie nedave. Ir matome kur jie buvo atlikti - Department of Dermatology, University of Aarhus, Marselisborg Hospital, Aarhus, Denmark - ne bet kokioj nezinomoj Rusijos ligoninej nezinomo daktariuko, o rimtoj respektabilioj istaigoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 lapkričio 2009 - 03:50
Cia dar kai ka radau, sikart jau su geresne informaija - http://www.ncbi.nlm....pubmed/15491080 - tyrimai atlikti Alergologijos ir Imunologijos klinikoje Meksike, 2004 metais:

"BACKGROUND: Atopic dermatitis is a skin inflammatory disease, which is associated to high levels of IgE, eosinophiles and change of T lymphocytes. OBJECTIVE: To determine if the treatment with transfer factor for moderate atopic dermatitis decreases the number of inflammatory cells in the peripheral blood. MATERIAL AND METHODS: We selected twenty patients with diagnosis of moderate atopic dermatitis. The age range of the patients was between 5 and 45 years old. Patients were assigned to one of three groups: group A included patients with atopic dermatitis treated with transfer factor: one unit a day for five days, two units a week, one unit a week, one unit every fifteen days and one unit a month. Group B included ten patients with atopic dermatitis who received conventional treatment (hydroxyzine 10 mg/24 h) and the group C was conformed by healthy controls. All patients were submitted to basal and final determination of IgE, peripheral blood eosinophils, and underpopulation of lymphocytes by flow cytometry. Study period was of ten weeks. RESULTS: Levels of IgE were reduced respect to the basal value. In the patients of group A there was an increase in neutrophils and leukocytes after treatment; however, it was not significant (p = 0.46). Eosinophils were significantly reduced (p = 0.01). After comparing group A to group C the p value was of 0.035. CONCLUSION: In patients with atopic dermatitis, after 10 weeks of treatment with transfer factor, the level of IgE and peripheral eosinophils was reduced."

Bet velgi cia tyrimai su tranfer faktoriais is donorinio kraujo, kurie sualergizuoti negali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausru: 08 lapkričio 2009 - 03:45
http://www.medigraph...1/im-al021c.htm

"Atopic dermatitis is a chronic inflammatory sky dermatosis associates with pruritic dermatitis, eczema and xerosis. The aim of this study was evaluate the therapeutic and immune response of patients with atopic dermatitis to transfer factor. An experimental, comparative clinical trial was performed. Ten patients were followed-up, with severe atopic dermatitis and 10 healthy. We observed positive effects in clinical symptoms and immunological test in all patients with transfer factor."
Atsakyti
http://www3.intersci...l...=1&SRETRY=0

"Dialysable transfer factor (TF) was given in 10 paediatric patients with severe atopic dermatitis (AD). Ten patients with AD, matched for age and severity of disease, served as controls.

Prior to the therapy with TF and at weekly intervals thereafter, T- and B-cells in the blood, PHA-stimulation, total IgE and specific IgE antibodies to inhalant and food antigens were determined. Therapy with TF was followed by IgE depression in 8/10 patients and was most pronounced in three patients with initially high levels. Some decrease of IgE levels was seen in four controls also, none of them, however, fell to normal levels as was seen in two of the treated patients.

Specific IgE levels decreased slightly, but always remained within the pathological range. T-cell counts in the blood increased in 2/10 cases as well as PHA-stimulation. B-cell counts remained within normal limits. Clinical improvement was seen in one patient, five improved slightly and four remained unchanged.

Our results indicate, that transfer factor can lower total IgE levels in cases with atopic dermatis. The effect is most marked in patients with high total IgE levels. Skin involvement, however, does not closely follow in vitro findings."
Atsakyti
Sveika ausru
Tai, kad aktyviai domites TF ir ieskote medicinines informacijos apie juos truputi mane tiesa sakant nustebino. Kas jus paskatino tai daryti, kuomet turite asmenine nepavykusia patirti?
Komentuoti jusu parodytas nuorodas gal but as neturiu tinkamos kompetencijos, bet ...
Atsakyti
tame pirmame straipsnelyje kur tyrimas buvo atliekamas 1981 metais akcentuojama kad pacientams buvo duodamos labai nereiksmingos dozes,kuomet dabartiniu laiku geri rezultatai pasiekiami itin reiksmingomis dozemis. o transferfaktoriai isgauti is kraujo yra super brangi procedura tai reiksmingu doziu tiketis nebuvo jokiu galimybiu,tie kiti straipsneliai tikrai verti demesio..
Atsakyti
Hm... idomus straipsniai, gaila, kad nerandu nieko panasaus del alerginio rinito. Is kitos puses, jei yra tikimybe bent 50:50, kad vaikui pageres, tai as sutinku ir toliau meginti duoti TF. Tuo labiau, kad mes issigydem enureze butent TF pagalba, o ir siaip vaikai zymiai lengviau "pernesa" persalimo ligas. biggrin.gif

Tik keista, negi cia tik mes 4-iese esam sausidure su TF? unsure.gif
Atsakyti
i viska ramiai paziurint,... be emociju,... be kazkokiu isankstiniu nusistatymu,... pasikliaujant intuicija ir logika...
Imunine sistema lemia musu bene 80-90% musu bendra sveikatos stovi. Siuolaikine medicina neigali pasiulyti konkretaus medikamento ar tai vaisto, kuris sprestu zmogaus tinkamas reakcijas i virusus, bakterijas, parazitus ir t.t. apart antibiotiku, bet cia jau kita tema...
Kadangi medicina negali nieko pasiulyt imuniteto klausimu vaistų pavidalu, ji "patyli' ir lieka geriausiu atveju nuosalyje. Alternatyvus pavizdys: cholestoroliui mazinti vaistu yra ne vienas ir ne du, kuomet trigliceridu (dar baisiau nei cholesterolis ir jo padidejimas yra is ties pavojingas)mazinimui irankio nera ...ir apie tai net puse lupu neuzsimenama.
TF deka bent musu seima atsikrate visa eile negalavimu, ir kas ka besakytu, ar ausru, ar kas nors kitas, bendri sveikatos rodikliai pas mus zymiai pagero. Ir tai mes pajauteme fiziskai, o ne mistiniais mediku tyrimais ir kita leberda (mediku tyrimai gaunami tokie, kurie yra jiems suprantami, ir tai liecia absoliuciai visus tyrimus). Tai yra faktai, juos isvardinti reiketu keletas mamu forumo puslapiu, bet jei pageidaujanciu bus, mielai su jais pasidalinsime.
P.S kartas nuo karto uzeinu i mamu forumo puslapi. Zinodamas iranki, kuriuo as tikiu ir isitikines kad si priemone gali padeti daugeliu problemu sprendimui....pradedant autizmu ir baigiant AD, negaliu tyleti. Mane daug kas supras, bet gali nesuprasti tie, kurie isbande preparata pajuto kazkokius neigiamus efektus. Paparastai as jiems sakau - kiekviena liga, virusas, bakterija nepasisalins is organizmo be pasipriesinimo. Tas pasipriesinimas pasireiskia ivairiai, net iki akivaizdaus bukles pablogejimo.
P.S 2 Miela auru, neatsakete i mano labai konkretu klausima, bet tai nesvarbu, nes jus isankstinio " negatyvo" deka linkusi viska neigti. Bet pastebimi teigiami poslinkiai. Vien tai, kad jus atradote info apie TF ir jais domites, jau daug ka pasako....
Tai, kad labai "aktyviai" mes cia "dalyvaujame".... abejingais buti mes negalime, tai parodo faktai, kuriais mes "stabilizuojame bukles' zmoniu, kurie salia medicininiu preparatu pajaucia TF efektyvuma, kurie po beviltisku ir "nurasanciu" diagnoziu atsistoja ant koju, arba ryskiai pagerina bukles.
ausru reikia patvirtintu medicininiu tyrimu ir akivaizdziai patvirtintu medicininiu isvadu.... Ju nera.... kaip ir simtai kitu alternatyviu, efektyviu gydymo metodu, pradedant nuo onko, infekciniu susirgimu, AIDS, hepatito ,diabeto, "parseliu gripo" ir t.t. naudojan naturalias, gamtines priemones. Ir tai yra naturalu, kuomet siuolaikine medicina, bent pas mus esanti, ziuri ne i zmogu, o i popierius. . Ausu gydytojas paziures tik i ausis, i akis jis nepaziures, nes tai ne jo kompetencija. Diskusija galiu testi iki begalybes, jei tik tokiu bus norinciu.
geros visiems dienos

Atsakyti
Sunku zinoma patiketi TF veikimu ir poveikiais smile.gif. Galiu pakviesti "drasias" mamas pabandyti ir isbandyti TF poveiki jusu vaiku sveikata - kaip baisiai skamba:)))) - Kaip bebutu gaila, mamos drasia sazine duoda savo vaikams antibiotikus vien todel, kad juos paskyre medikas, kuriam neduota jokia kita alternatyva vien del to, kad jis medikas... Kuris priristas prie gydymo schemu, ir kuriam zingsnis i sali gresia darbo praradimu... Bet ne apie tai mes kalbame.
Kalbame apie TF... ir zinoma cia mes isgirsime neigiamu nuomoniu, kurios pagrystos tu paciu mediku kazkada atliktais, ar neatliktais klinikiniais metodais, arba patirtis gal but patirta asmeniniu vartojimu, kurio metu pasireiske "neigiamas" preparato efektas, kuris mano poziuriu paaiskinamas tik gijimo procesu. Tai va, tiek ziniu apie tuos "mistinius" TF , kurie nera mistika, o gal but tikra iseitis is jusu patyriamu bedu.
P.S TF yra tiek pat kenksmingas, kiek gali buti kenksminga stikline pieno, be viso to, is jo yra pasalinti stambiamolekuliniai baltymai, kurie gali alergizuoti....
Atsakyti