Įkraunama...
Įkraunama...

Antstoliai

As galiu dar fainesni cirka papasakot mad.gif
Pernai ziema, vyras gauna is anstoliu rasta, kad yra skolingas telekomui 1000 lt ir, kad tipo jau ivyko teismas, jau antstoliai viska suskaiciavo pasitvarke ir t.t
Tas nustero, nes niekada telekomo telefono nera turejes (bent jau savo vardu registruoto)..Karoce skambina anstoliams, tie tipo mes gavom is telekomo rasta t.t. ir t.t Ir dar gana naglai kalba.. mad.gif Tipo ,mes arestuojam tavo saskaita ir nuimsim tuos pinigelius...Nu zodziu vyrelis pasiunta dar labiau laugh.gif (dabar tai jau juokinga)
Varo jis i telekoma ir kelia ten triuksmeli. Karoce, rodo jam rasta ta skolos, o smagiausia, kad jam parode sutarti, kuria jis neva pasirases(parasas padirbtas,vyras iskart suprato, kad kazkas ni to), ir dar kas idomiausia jo paso kopija to psl. kur nuotrauka yra.... blink.gif
Siaip ne taip telekome jis irodo, kad tai ne jo visiskai parasas ir t.t.( kadangi vyro darbas tiesiogiai su zurnalistais susijes, tai jis pataria telekomui graziai sneket, jei nenori skandalo laikrasciuose) Tie pradeda atsiprasinet ir pasako, kad tuoj pat siuncia antstoliam paaiskinima ir atsaukima skolos...Bet tai yra jau beveik darbo pabaiga ir anstoliai, matyt nepamato to rasto... smile.gif
Vyras nueina i bankomata ir pamato, kad akurat nera pinigu-1300 lt!!!
Reiktu dar ilgai ir smulkiai rasyt , kas vyko kita diena, bet baigesi tuo, kad kitos dienos vakare, anstolis atveze grynais tuos pinigus vyrui prie darbo...
Bet zinoma, ne be issimusinejimo mad.gif
Ir manau itakojo spaudos baime:)
O as jau visai buvau nervintis pradejus, visdelto 1300 lt...Nemazi pinigai..O dar kai neisivaizduoji uz ka..
Gerai, kad mano diedas kietas ant tokiu reikalu thumbup.gif O tai va taip kokias bobulytes ir apgaudineja.. mad.gif
Atsakyti
QUOTE (Giedrushka @ 2004 10 05, 07:16)
As galiu dar fainesni cirka papasakot mad.gif
Pernai ziema, vyras gauna is anstoliu rasta, kad yra skolingas telekomui 1000 lt ir, kad tipo jau ivyko teismas, jau antstoliai viska suskaiciavo pasitvarke ir t.t
Tas nustero, nes niekada telekomo telefono nera turejes (bent jau savo vardu registruoto)..Karoce skambina anstoliams, tie tipo mes gavom is telekomo rasta t.t. ir t.t Ir dar gana naglai kalba.. mad.gif Tipo ,mes arestuojam tavo saskaita ir nuimsim tuos pinigelius...Nu zodziu vyrelis pasiunta dar labiau laugh.gif (dabar tai jau juokinga)
Varo jis i telekoma ir kelia ten triuksmeli. Karoce, rodo jam rasta ta skolos, o smagiausia, kad jam parode sutarti, kuria jis neva pasirases(parasas padirbtas,vyras iskart suprato, kad kazkas ni to), ir dar kas idomiausia jo paso kopija to psl. kur nuotrauka yra.... blink.gif
Siaip ne taip telekome jis irodo, kad tai ne jo visiskai parasas ir t.t.( kadangi vyro darbas tiesiogiai su zurnalistais susijes, tai jis pataria telekomui graziai sneket, jei nenori skandalo laikrasciuose) Tie pradeda atsiprasinet ir pasako, kad tuoj pat siuncia antstoliam paaiskinima ir atsaukima skolos...Bet tai yra jau beveik darbo pabaiga ir anstoliai, matyt nepamato to rasto... smile.gif
Vyras nueina i bankomata ir pamato, kad akurat nera pinigu-1300 lt!!!
Reiktu dar ilgai ir smulkiai rasyt , kas vyko kita diena, bet baigesi tuo, kad kitos dienos vakare, anstolis atveze grynais tuos pinigus vyrui prie darbo...
Bet zinoma, ne be issimusinejimo mad.gif
Ir manau itakojo spaudos baime:)
O as jau visai buvau nervintis pradejus, visdelto 1300 lt...Nemazi pinigai..O dar kai neisivaizduoji uz ka..
Gerai, kad mano diedas kietas ant tokiu reikalu thumbup.gif O tai va taip kokias bobulytes ir apgaudineja.. mad.gif

O jūs neišsiaiškinot iš kur pas telekomą vyro paso kopija, ir kas iš tikrųjų tą sutartį pasirašė. Juk čia jau kriminalas.
Atsakyti
Yra tokia teorija, aisku , kad tokias teorijas kelti i viesuma reikia faktu. Kad telekomas neoficialiai bendradarbiauja nu pvz. su Omnitel ar Bite ar dar kazkuo. Gali buti visai kitos sferos firma..O pvz. Bitei mano vyras yra palikes savo paso kopija ... Tiesiog nenoreciau kol kas labai skleistis, nes kiek zinau siuo klausimu yra renkama medziaga, ir laukiama dar panasiu atveju..
Galiu pasakyti tik tiek, kad ju spaudos atstovas kvietesi ant rytojaus mano vyra kavos (kadangi jis zinojo kas yra mano diedas) ir bande tartis ir t.t.
Manau jei vyras butu pagrasines, kad ryt bus laikrastyje dar ir kompensacija butu pasiemes:) Bet jis yra toks, kad geriau islauks momento ir jau kaip des ant ju cool.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėčiau gauti išsamios konsultacijos dėl sekančios situacijos. Ketinu dalyvauti varžytinėse per antstolių kontorą ir pirkti butą. Tačiau mano žiniomis tame bute gyvena mažamečiai vaikai. Kiek žinau tokias šeimas gina LR įstatymai. Ar neatsitiks taip, kad aš įsigysiu butą kartu su gyventojais ir turėsiu laukti, kol vaikai sulauks pilnametystės. Ar yra įstatymai, kurie gina mano teises? Kur aš turėčiau kreiptis dėl gyventojų iškraustymo?
Atsakyti
as norejau paklaust del antstoliu , kurie baudas isiesko... niu mano vyras gavo laiska, kad susimoketu bauda, bet esme ta kad ta bauda jau sumoketa vasario menesi, ten laiske nurodyti visokie straipsniai, pagal kuriuos vyrui gali nuskaiciuoti pinigus ( CK 611 ir 654str. ir Sprendimu vykdymo instrukcijos 18 ir 88 punktai)
ir atlyginima antstoliui, bet man klausimas jei bauda sumoketa, tai ka jis dirba kad to nezino??? pirmadieny zadu per pietu pertrauka uzsukti ir pasigincyti, pagal koki straipsni as privalau pateikti mokejimo kvita ir panasiai? kokios mano teises butu is principo nenesti sumokejimo kvito? nes parasyta kad privalau pristatyti kvita , bet tada jau straipsnis nenurodytas... unsure.gif
labai aciu
Atsakyti
TOLIMUI:
jeigu antstoliai parduoda tą butą, jie manau šį reikalą jau yra išsprendę teisme. paskambinkite į antstolių kontorą ir pasitikslinkite. dėl gyventojų iškeldinimo reikia kreiptis į teismą.
Papildyta @ [mergetime]1101708701[/mergetime]
Traliabum, nesinervink taip:). kaip suprantu kvito tavo vyras nepristatė policijai, kai sumokėjo baudą. todėl jie perdavė duomenis antstoliams. kvitas, tai įrodimas, kad bauda sumokėta. siūlau netempti laiko ir kuo greičiau nunešti kvitą.
Atsakyti
esme ta kad dabar policijai nereikia nesti kvito, VISUR ant ju duru raso kad kvito jiems nereik dry.gif nes jei turi kazkokia super sistema kuri rodo , kad bauda sumoketa (zinoma, jei sumoki ne hanza banke tai tada nemato)
mane siutina tai kad per metus jau du kartus reikejo siusti is darbovieciu irodyma kad sumoketa, nes kitaip norejo nuskaiciuot nuo algos, o dabar jau ir anstoliai kreipesi...
as nueisiu pas anstolius, bet kodel tik jie tada tampa teisus, nors ir klysta ,o ne as??? g.gif
Atsakyti
traliabum visai ne, dėl neteisėtų antstolių veiksmų galima kreiptis į teismą.
Atsakyti
o ar verta? rolleyes.gif
Atsakyti
tau spręst, jei suma didelė arba principai aukšti:)
Atsakyti
Traliabum, siulyciau siandien paziureti per LRT (Lietuvos TV) 21.10 Visuomenės interesas. Diskusijų laida. Vedėjai Rytis Juozapavičius ir Ričardas Sartatavičius.
Ten bus kalbama apie antstolius-gal ka naudingo sau pritaikysi
Atsakyti
Sveiki, noreciau,kad man kas nors pasakytu ar yra imanoma anstoliams perduoti visus reikiamus dokumentus del alimentu isieskojimo, bet nemoket uz dokumentu pridavima?,o kad anstoliai patys isskaiciuotu tuos pinigus is buvusio vyro?turiu teismo nutarti ir t.t.,bet neturiu pinigu susimoketi anstoliams.
Labai lauksiu atsakymo.
Dekoju.
Atsakyti