Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:44)
ir kurgi mano pasisakyme matot chamavojimą? Kad, pasakiua, jog jūsų valia ir pasirinkimas kaip norit tvarkyti savo buitį?
Šiaip jau kai kalbėjau apie kojines, aš ir kalbėjau apie kojines, o ne apie pėdkelnes. Ir kuo gi vyriškos kojinės skiriasi nuo moteriškų? Yra žymus skirtumas apsiavus sportbačius ar žieminius batus - vyriškos tai kojines ar ne?
Papildyta:

nelabai įsivaizduoju kam vyrui reikalingos kitokios spalvos kojinės nei juodos ar baltos? Juodos prie kostiumo, baltos - sportui. O moteris kojines kur nešioja? Irgi arba sporte, arba su džinsais kokiais ir auliniais batais, nes šiaip jau prie batelių aš nešioju kapronines arba nailonines kojinaites. Todėl išties nelabai suvokiu, kaip jūs derinat kojines?

Na jus negebat izvelgti tai ne mano problema. Beje chamizmas pasireiske ne tuo aspektu, kuri paminejot, ir jus puikiai tai zinote, todel ji ir minite, kitka praleizdama.

As irgi kalbejau apie kojines ne apie pedkelnes. Elementariai, tiek didziu tiek spalvine derme. man asmeniskai labai didelis skirtumas, nes nesu daltonike.
Lygiai taip pat jauciau skirtuma devedama, bent jau mano kojines yra lino pluosto pagrindu.

Jus neisivaizduojat neriniuotu apatiniu, nereikia virinti ranksluosciu, silkas nepatinka, vilnas dar bala zino kas... O is esmes visa tai yra atmazkes, jusu otimizavimas tuo ir pasireiskia. As jums dar palengvinsiu optimizuosiu situacija, jei tarkim, visai seimai deveti vienspalvius, vieno didzio maisus, audinio rusis pasirinktinai, kojines be kulnu ir t.t. Visai nieko skirstyti nereikes. Kaip Mao laikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2014 - 16:57
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:55)
Na jus negebat izvelgti tai ne mano problema. Beje chamizmas pasireiske ne tuo aspektu, kuri paminejot, ir jus puikiai tai zinote, todel ji ir minite, kitka praleizdama.

As irgi kalbejau apie kojines ne apie pedkelnes. Elementariai, tiek didziu tiek spalvine derme. man asmeniskai labai didelis skirtumas, nes nesu daltonike.
Lygiai taip pat jauciau skirtuma devedama, bent jau mano kojines yra lino pluosto pagrindu.

Jus neisivaizduojat neriniuotu apatiniu, nereikia virinti ranksluosciu, silkas nepatinka, vilnas dar bala zino kas... O is esmes visa tai yra atmazkes, jusu otimizavimas tuo ir pasireiskia. As jums dar palengvinsiu optimizuosiu situacija, jei tarkim, visai seimai deveti vienspalvius, vieno didzio maisus, audinio rusis pasirinktinai, kojines be kulnu ir t.t. Visai nieko skirstyti nereikes. Kaip Mao laikais.

Taip ir isivaizduoju XIX amziaus "technologijas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif - kubilas ant krosnies ir ukinio muilo drozles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 21 vasario 2014 - 17:07
Kodel isiveliau i sia diskusija apie neva optimizavima. Zinoma galima viska optimizuoti, bet sveiko proto ribose. Na kiek tu zmogau kepsi tuos kepsnius orkaiteje? mano galva zymiai svarbiau sveikos seimos mytyba, kuri numano daug darzoviu. Maza to rekomenduotina troskintas, virtas maistas. Darzoviu ruosa, numano didesni laiko indeli. Greitumo, optimizavimo delei, neverta aukoti seimos geroves, sveikatos, taip iki bomzpaketu nuvaziuosit. Kita vertus, seima nori retkarciais ir blyneliu, pyrago, apkepu. O kur jau indu plovimas po maisto ruosos. Jusu ziniai, ne viskas yra plaunama indaplovese. Virtuvines sienos plyteliu i jas niekisi, o ir katilentes, stalu ir t.t. kur ruosiamas maistas. GRindis irgi reikia praeti po ruosos su sluoste.

Lygiai taip pat ir su kitais buities reikalais. As pamenu, viena moteris man aiskino, kad klozeto valymui pakanka pakeisti tik "muiliuka", kai man reikia jis isvalyti nuo mikrobu, nuo nuosedu kurie ji renkasi. Bent jau man, klozeto valymas aoscijuosais tik su tuo. Jokio optimizavimo siame procese negali buti, kitaip nukencia svara, seimo sveikata.

Siaip pritariu Hmmm... Jei kam seimoje ko reikia, lai jis ir daro. Kelti alasa del neva neivykdytu kazkokiu mistiniu pareigu namuose, beje kurias lygiai taip pat gali padaryti pats, tas kas kelia skandala, mano galva, yra mazvaikis.
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2014 02 21, 18:05)
Taip ir isivaizduoju XIX amziaus "technologijas"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - kubilas ant krosnies ir ukinio muilo drozles biggrin.gif

Siaip, man talkina padejeja, kuri labai daug dirba. Uz ka as jai labai dekinga, nes puikiai suvokiu jos darbo svarba. O del ukinio muilo jus viskai teisus, as isteisu teikiu jam pirmenybe, ne sintetiniams sakalbikliams ir valikliams, nes esu uz ekologiska gyvenimo buda. Pvz. Geriau uz indu plovimo skysti, ypac esant gamtoje, saltam vandenyje indus isplausit jei naudosite salimais augnacias paprastas dilgeles, jos puikiai panaikina riebalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2014 - 17:21
gal jau moterys sugrizkit visos i tema, a?

sioje temoje pritariu Hmmm mintims drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 18:09)
Siaip, man talkina padejeja, kuri labai daug dirba.

Atleiskit, prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau, visi su padėjėjomis tampa labai smulkmeniškai rūpestingi namų švarai ir higienai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 21, 19:27)
Atleiskit, prajuokinot  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Manau, visi su padėjėjomis tampa labai smulkmeniškai rūpestingi namų švarai ir higienai  biggrin.gif  biggrin.gif

Nereikia menkinti savo izvalgomis tuos, kurie geba pasisamdyti pagalbininkus. Jusu gi izvalga nieko nei patvirtina, nei paneigia. Tiesiog subjektyvus vertinamas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 19:35)
Nereikia menkinti savo izvalgomis tuos, kurie geba pasisamdyti pagalbininkus. Jusu gi izvalga nieko nei patvirtina, nei paneigia. Tiesiog subjektyvus vertinamas.

Nereikia susireikšminti, anokia čia naujiena šiais laikais pagalbininką pasisamdyti mirksiukas.gif Tik, diskutuojant tą ir sakykit, kad ne jūs tas kojines skirstot pagal spalvas ir ilgį, o jūsų darbuotoja mirksiukas.gif Jūs, kaip tas autorės vyras: bepigu reikalaut, kai pats nedaro biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 02 21, 19:40)
Nereikia susireikšminti, anokia čia naujiena šiais laikais pagalbininką pasisamdyti  mirksiukas.gif Tik, diskutuojant tą ir sakykit, kad ne jūs tas kojines skirstot pagal spalvas ir ilgį, o jūsų darbuotoja  mirksiukas.gif Jūs, kaip tas autorės vyras: bepigu reikalaut, kai pats nedaro  biggrin.gif  biggrin.gif

Na taip, na taip. Jei jau turi pagalbininka, iskarto privalo istinkti amnezija ir neprisimini ka aibe metu darei be jo. Raisa logika.

O dar tas palyginimas su autores vyru, tai is vis logikos virsune, bent jau as pinigus moku, pagalbinikui ir vasltybei tuo paciu moksecius. Pagaliau pagarbiai su samdiniu elgiuosi, vertinu jo triusa. Todel, manau, turiu pilna teise ir pareikalauti. O jei samdinys nepatenkintas, jis turi pilna teise iseiti. Kai seimoje samdiniu NERA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2014 - 18:54
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:25)
Cia tik jusu subjektyvus vertinimas. Jums puikiai, galimai man jusu gaunamas rezutatas neatrodytu puikus. O as virinu, nes preciziskai rupinuosi namu svara.

Jus virinate ar padejeja?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 19:50)
Na taip, na taip

Mano nuomonė ta pati: nesusireikšminkit 4u.gif Tiesiog prajuokinot, kaip ir tas KUKO2 parašymas apie krosnį ir puodą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 02 21, 20:06)

Kokia prasme tame klausime?
Kai nera padejejos, jei man tuo metu reikia, virinu pati, naudoju Ringuvos muilo drozles, pries tai palaikau skalbinius baliklyje su tulzimi. Jei jos darbo diena, virintu ji. Priklausomai nuo aplinkybiu. Padejeja kaip ir bet koks zmogus, turi laisvadenius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 vasario 2014 - 19:28
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:06)
Nežinau, kodėl tu turėtum nenorėti pasilengvinti sau gyvenimą. Aišku, galima kiekvienam drabužiui skrupulingai rinkti skalbimo programą, bet perkant kokybiškas skalbimo priemones tas tikrai nebūtina. Galima eiti į parduotuvę ir kiekvieną prekę pačiupinėti, o galima taupyti laiką.

Kiekvienas renkasi - gali daryti viską optimaliai, o gali viską daryti neoptimaliai ir skųstis, kiek laiko ir jėgų tai reikalauja.

Nu nezinau... net ir labai noredama optimizuoti nemesciau kasmyro megztinio su vyro kojinem an tos pacios programos prasisukt... O parduotuveje as megstu rinktis , panagrineti etiketes, neskubeti. Neisivaizduoju kodel tureciau to atsisakyt.

Tai kad sako sioje temoje, kad labiausiai skundziasi tie, kurie aplamai tu darbu nedaro. As tai nesiskundziu, tiesiog kaip jau minejau, daugiau laiko uzimancius darbus atlieku tada, kada turiu laiko, kol vyras vaikus priziuri.

QUOTE(*Salt* @ 2014 02 21, 20:06)

Pas mane tai skalbiankej 95 laipsniu programa yra. Nerealus isradimas biggrin.gif
Atsakyti