QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:44)
ir kurgi mano pasisakyme matot chamavojimą? Kad, pasakiua, jog jūsų valia ir pasirinkimas kaip norit tvarkyti savo buitį?
Šiaip jau kai kalbėjau apie kojines, aš ir kalbėjau apie kojines, o ne apie pėdkelnes. Ir kuo gi vyriškos kojinės skiriasi nuo moteriškų? Yra žymus skirtumas apsiavus sportbačius ar žieminius batus - vyriškos tai kojines ar ne?
Papildyta:
nelabai įsivaizduoju kam vyrui reikalingos kitokios spalvos kojinės nei juodos ar baltos? Juodos prie kostiumo, baltos - sportui. O moteris kojines kur nešioja? Irgi arba sporte, arba su džinsais kokiais ir auliniais batais, nes šiaip jau prie batelių aš nešioju kapronines arba nailonines kojinaites. Todėl išties nelabai suvokiu, kaip jūs derinat kojines?
Šiaip jau kai kalbėjau apie kojines, aš ir kalbėjau apie kojines, o ne apie pėdkelnes. Ir kuo gi vyriškos kojinės skiriasi nuo moteriškų? Yra žymus skirtumas apsiavus sportbačius ar žieminius batus - vyriškos tai kojines ar ne?
Papildyta:
nelabai įsivaizduoju kam vyrui reikalingos kitokios spalvos kojinės nei juodos ar baltos? Juodos prie kostiumo, baltos - sportui. O moteris kojines kur nešioja? Irgi arba sporte, arba su džinsais kokiais ir auliniais batais, nes šiaip jau prie batelių aš nešioju kapronines arba nailonines kojinaites. Todėl išties nelabai suvokiu, kaip jūs derinat kojines?
Na jus negebat izvelgti tai ne mano problema. Beje chamizmas pasireiske ne tuo aspektu, kuri paminejot, ir jus puikiai tai zinote, todel ji ir minite, kitka praleizdama.
As irgi kalbejau apie kojines ne apie pedkelnes. Elementariai, tiek didziu tiek spalvine derme. man asmeniskai labai didelis skirtumas, nes nesu daltonike.
Lygiai taip pat jauciau skirtuma devedama, bent jau mano kojines yra lino pluosto pagrindu.
Jus neisivaizduojat neriniuotu apatiniu, nereikia virinti ranksluosciu, silkas nepatinka, vilnas dar bala zino kas... O is esmes visa tai yra atmazkes, jusu otimizavimas tuo ir pasireiskia. As jums dar palengvinsiu optimizuosiu situacija, jei tarkim, visai seimai deveti vienspalvius, vieno didzio maisus, audinio rusis pasirinktinai, kojines be kulnu ir t.t. Visai nieko skirstyti nereikes. Kaip Mao laikais.