Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

Mes ir kojines perkam visas maksimaliai panašias - juodas arba baltas, kad nereikėtų jų pernelyg poruot.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:18)
na, nežinau, gal mano skalbimo mašina stebuklinga, ar vanduo pasakiškas, bet kol kas viskas skalbiasi puikiai. O virtuvinių rankšluoščių virinti? O kam? Čia nebent, jei jau mirčiau iš neturėjimo ką veikt.

Cia tik jusu subjektyvus vertinimas. Jums puikiai, galimai man jusu gaunamas rezutatas neatrodytu puikus. O as virinu, nes preciziskai rupinuosi namu svara.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:23)
Ne, ypac tiems kas devi kokybiskus rubus  biggrin.gif
Papildyta:
Galimai todel, kad jus su juo nebuvote susidurusi, todel ir nera smagi medziaga.  4u.gif

galimai, bet jei realiai - natūralus šilkas man nėra smagi medžiaga. O šilkinio trikotažo gyvenime nesu mačiusi - besitampantis šilkas? Ar jūs turit galvoje apatinį "trikotažą" t.y. apatinius?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:23)
Ne, ypac tiems kas devi kokybiskus rubus  biggrin.gif

Su protingais savo draugais ichemijos srityje neteko sia tema pasneketi?
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:24)
Mes ir kojines perkam visas maksimaliai panašias  - juodas arba baltas, kad nereikėtų jų pernelyg poruot.

O mano vyro kojos dydis yra 43, kai sunaus 47, mano pacios 40 ir ka dabar? Kaip optimizuosim si procesa? Kojines gi perkam, pagal turimu rubu spalvas, kad jos tarpusavyje deretu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:25)
Cia tik jusu subjektyvus vertinimas. Jums puikiai, galimai man jusu gaunamas rezutatas neatrodytu puikus. O as virinu, nes preciziskai rupinuosi namu svara.

Geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 02 21, 17:27)
Su protingais savo draugais ichemijos srityje neteko sia tema pasneketi?
biggrin.gif

Cia reik surpasti tikt ie kurie masto kaip jus protingi...

Mano vyrs sako - "tai kas tinka viskam netinka niekam", o jis man yra autoritetas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:25)

na, tai ir virinkit smile.gif ir kojines lyginkit, jei tik turit laiko - jūsų norai, valia ir pasirinkimas. Tai nėra nei blogai, nei gerai. Jūs tą darot, nes jums to reikia, aš to nedarau, nes nemanau, kad to reikia. Jei skalbiniai vizualiai švarūs ir kvepia - darau prielaidą, kad rezultatas puikus. Jei jums reikia dar kažkokių papildomų mikrobiologinių tyrimų tam švarumui patvirtinti - vėlgi, jūsų noras, valia ir pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 21 vasario 2014 - 16:32
QUOTE(Kukas2 @ 2014 02 21, 17:28)
Geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mjo, negalvojau kad virtuvinis ransluosciu vinimas zmogui gali sukelti net toki isteriska juoka. Jusu ziniai as dar virinau vaiko palutes, kai jis buvo mazas, pampersu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:27)
O mano vyro kojos dydis yra 43, kai sunaus 47, mano pacios 40 ir ka dabar? Kaip optimizuosim si procesa? Kojines gi perkam, pagal turimu rubu spalvas, kad jos tarpusavyje deretu.

šiaip jau 40 nuo 43 nedaug skiriasi kai perki kojines, paprastai jų dydis nurodomas universalus 40-42, kas puikiai tinka tiek 40 dydžio kojai, tiek 43. Sūnui galima pirkti ir atskirai, bet vėlgi, aš pirkčiau vistiek tos pačios firmos ir dveijų spalvų, kad pagal dydį iškart būtų galima sumest į atskirą stalčių neporuojant.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:30)
na, tai ir virinkit smile.gif ir kojines lyginkit, jei tik turit laiko - jūsų norai, valia ir pasirinkimas. Tai nėra nei blogai, nei gerai. Jūs tą darot, nes jums to reikia, aš to nedarau, nes nemanau, kad to nereikia. Jei skalbiniai vizualiai švarūs ir kvepia - darau prielaidą, kad rezultatas puikus. Jei jums reikia dar kažkokių papildomų mikrobiologinių tyrimų tam švarumui patvirtinti - vėlgi, jūsų noras, valia ir pasirinkimas smile.gif

Vistu prima nereikia chamavoti.
Ir nereikia kitiem aiskinti apie neva mistini darbu optimizavima. Vilnoniu ir silkiniu drabuziu nedevejima ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:32)
šiaip jau 40 nuo 43 nedaug skiriasi kai perki kojines, paprastai jų dydis nurodomas universalus 40-42, kas puikiai tinka tiek 40 dydžio kojai, tiek 43. Sūnui galima pirkti ir atskirai, bet vėlgi, aš pirkčiau vistiek tos pačios firmos ir dveijų spalvų, kad pagal dydį iškart būtų galima sumest į atskirą stalčių neporuojant.

Na gal tamstai su vyriskom kojinem pats gazas, bet as kol kas moteris., tad dekui, kaip nors apsiesiu be vyro kojiniu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:32)
Vistu prima nereikia chamavoti.
Ir nereikia kitiem aiskinti apie neva mistini darbu optimizavima. Vilnoniu ir silkiniu drabuziu nedevejima ir t.t.

ir kurgi mano pasisakyme matot chamavojimą? Kad, pasakiua, jog jūsų valia ir pasirinkimas kaip norit tvarkyti savo buitį?
Šiaip jau kai kalbėjau apie kojines, aš ir kalbėjau apie kojines, o ne apie pėdkelnes. Ir kuo gi vyriškos kojinės skiriasi nuo moteriškų? Yra žymus skirtumas apsiavus sportbačius ar žieminius batus - vyriškos tai kojines ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2014 02 21, 16:27)

nelabai įsivaizduoju kam vyrui reikalingos kitokios spalvos kojinės nei juodos ar baltos? Juodos prie kostiumo, baltos - sportui. O moteris kojines kur nešioja? Irgi arba sporte, arba su džinsais kokiais ir auliniais batais, nes šiaip jau prie batelių aš nešioju kapronines arba nailonines kojinaites. Todėl išties nelabai suvokiu, kaip jūs derinat kojines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 21 vasario 2014 - 16:36