QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 21, 15:45)
Aš vistiek nesuprantu - kodėl reikia viską susiplanuoti taip, kad visus darbus pati pasidaryčiau ir kad būtų optimalu? Ne visi nešioja tik sintetinius rūbus, kurių rūšiavimui užtenka dviejų skirtingų krepšių ir kuriuos skirstai tik į baltus ir juodus (spalvotus) ir kurių skalbimui užtenka dviejų skalbyklės programų. Nu bent jau pas mane vonia turėtų būti krepšiais su instrukcijom apstatyta, jei reiktų visus rūšiuot pagal sumetimą į skalbyklę. Galų gale drabužius pas mane vaikai į dėžę patys neša, o jei dar reiktų tas instrukcijas ir jiems išaiškint, tai nemažai laiko mes prie tšų dėžių kiekvieną dieną praleistume
Kodėl reikia apsipirkinėti savaitei ar kartą du per mėnesį? Čia tipo kad viską spėčiau laiku padaryt, kol vyras namo negrįžo? Jei jau diskutuot šios temos kontekste.
Aš drabužius rūšiuoju, kabinu ir nurinkinėju tada, kai vyras namie ir vaikus prižiūrėt gali. Apsipirkinėju kada noriu, o trūkstamus produktus ir vyras gali parvežt iš darbo grįždamas. Vėliau vakarienę galim daryti kartu arba daro vienas kuris, kol kitas su vaikais žaidžia. Man visai patinka tvarkyti namus, su sąlyga kad niekas po kojom nesimaišo. Todėl didesnius tvarkymus palieku savaitgaliui, kada galiu ramiai tvarkytis, kol vyras su vaikais užsiima. Ir šluotos tada patogios, ir drabužius galiu ramiai rūšiuotis tiek kiek noriu ir kokiu kampu noriu be jokių proceso optimizacijų.
Kodėl reikia apsipirkinėti savaitei ar kartą du per mėnesį? Čia tipo kad viską spėčiau laiku padaryt, kol vyras namo negrįžo? Jei jau diskutuot šios temos kontekste.
Aš drabužius rūšiuoju, kabinu ir nurinkinėju tada, kai vyras namie ir vaikus prižiūrėt gali. Apsipirkinėju kada noriu, o trūkstamus produktus ir vyras gali parvežt iš darbo grįždamas. Vėliau vakarienę galim daryti kartu arba daro vienas kuris, kol kitas su vaikais žaidžia. Man visai patinka tvarkyti namus, su sąlyga kad niekas po kojom nesimaišo. Todėl didesnius tvarkymus palieku savaitgaliui, kada galiu ramiai tvarkytis, kol vyras su vaikais užsiima. Ir šluotos tada patogios, ir drabužius galiu ramiai rūšiuotis tiek kiek noriu ir kokiu kampu noriu be jokių proceso optimizacijų.
Kiekvienas tavrko namus sau patogiu stiliumi - man svarbu kuo maziau laiko tam sugaisti. Isimtis - tik maisto gaminimas, kai ikvepimas uzeina
Buities darbus siais laikais visada galima optimizuoti, kad mazai laiko uzimtu.