Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

sugrizo Ruta Meta i foruma po pertraukos (vyras neleido cia sedet; kriaukles valei?) su purslais tais paciais...

man rodos, kaip tik forume daugiausia paliktuju - kaip tik tu tvarkinguju, viska valanciuju, kur pietus ir vakariene gamina...kaip tik tokiu - dauguma bigsmile.gif

rasiau cia apie pagarba. negerbiantis vyras visada matys panasiai: isvalei? ui,ui, nu ir kas cia tokio??? neisvalei - ach, kokia nevala...

jei jau moteris vyrai palieka del netvarkos... doh.gif tai cia gudziam kaime kur ruta meta gyvena....nes keturis kart tuomet moterys vyrus turetu but palikusios tuomet ... kiek cia forume skundu del vyru ismetytu kojiniu, nesiprausimo netgi, ismetytu leksciu, svarku, varztu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 vasario 2014 - 19:33
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 19, 19:06)
Ir mano meslynu Jus nematet, bei nekuopet, todel ir nuomone Jusu sioje vietoje teisinga tiek,  kiek pati sgebejot susifantazuot 4u.gif  biggrin.gif

kalba ne tiek apie mėšlynus kiek apie pagarbą ir požiūrį į artimus žmones. Mano fantazijai įsibėgėti užteko to sakinuko apie tėtį. Nejaugi tikitės kad visi jūsų požiūriui pritars ir neturės kitos nuomonės? Tiesiog jei aš taip pasakyčiau savo tėvui kaip jūs sau leidžiat ir netgi tuom didžiuojatės, tai pastatytų mane į vietą tėvas taip, kad maža nepasirodytų. Kadangi nei mano tėvų namuose nei pas mane kalnai indų nesikaupia tai mano ir požiūris kitos.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2014 02 19, 19:32)

rasiau cia apie pagarba. negerbiantis vyras visada matys panasiai: isvalei? ui,ui, nu ir kas cia tokio??? neisvalei - ach, kokia nevala...

Pagarbos moterys gauna tiek, kiek jos yra nusipelniusios. Visa kita kas parašyta tiesiog ignoruosiu, ne savo postu būtent pagarbos man ir nesukeliat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 19, 20:48)
kalba ne tiek apie mėšlynus kiek apie pagarbą ir požiūrį į artimus žmones.
Mano fantazijai įsibėgėti užteko to sakinuko apie tėtį. Nejaugi tikitės kad visi jūsų požiūriui pritars ir neturės kitos nuomonės? Tiesiog jei aš taip pasakyčiau savo tėvui kaip jūs sau leidžiat ir netgi tuom didžiuojatės, tai pastatytų mane į vietą tėvas taip, kad maža nepasirodytų. Kadangi nei mano tėvų namuose nei pas mane kalnai indų nesikaupia tai mano ir požiūris kitos.
Papildyta:

Pagarbos moterys gauna tiek, kiek jos yra nusipelniusios.

Viskas su tais mano artimais zmonem tvarkoj biggrin.gif Tikrai biggrin.gif Ir tetis mano turi pakakamai sveiko proto, kad del mano virykles bukles nekelt pasaulinio lygio problemu ar pradetu statyt mane i kazkokia tai vieta rolleyes.gif Ir tetis gerbia mane bei mano poziuri i mano gyvenima, o ne laiko mane daiktu, kuri galima kazkur padet, nes jo nuomone nesutampa su manaja. Apmaudu, jei pas Jus su tevais santykiai nera tokie artimi. Del indu kalnu nelabai galiu ka pasakyt, nes Jus juos susifantazavot. Nors net jei kriaukleje butu buvusi indu kruva, mano tetis manes vis tiek i jokia vieta nestatytu biggrin.gif

Del "kitos nuomones" tai problemu tikrai nera. Tam ir rasom, kad kiekvienas savo nuomone pasakyt smile.gif

Tas pagarbos "nusipelnymas" toks slidus dalykas. Galim turbut absoliuti dauguma musu cia diskutuojanciu isvadint vyrus slunkiais paskutiniais, nes jie nepakankamai dideli mamuta namo partempia (nu bent jau as tai tikrai rasciau kur papildoma tukstanteli kita isleist biggrin.gif), ar tai reiskia, kad as buciau teisi, o vyras nepakankamai pagarbos nusipelnes? Toks graudus vaizdas susidaro, jei net su artimiausiu zmogum pagarbos turi nusielnyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 19 vasario 2014 - 21:02
Jei vyras dirba, o žmona būna namuose, bet per dieną subinės nepakelia ir neapsitvarko, nei valgyt padaro, nes mat oi oi oi vaikas - natūralu, kad vyras pyksta. Aš irgi pykčiau, net siusčiau. Kita vertus, jei vyras reikalauja tobulos ir idealios tvarkos, kad nuo grindų ledus būtų galima laižyt - tai tada jau žmona gali supykt. Bet kokiu atveju, bet kokio pirštelio krustelėjimo nereikia pateikti kaip didžiausio darbo. Šiais laikais žlugtos žlugt nereikia, kad skalbimą pateiktum kaip kažkokį super darbą, šveist aslos irgi nebereikia - yra patogios šluotos, buitinė chemija, kaip ir sakiau - generalinės tvarkos kasdien niekas nedaro, o dėl kasdieninio subinės panešiojimo medalio irgi nereikia tikėtis.
Atsakyti

QUOTE(given444 @ 2014 02 18, 19:24)
blyn, gi jau sakyta: ne pavargime esme.
bet netgi vyrai atrodo labai pavarge, kai reikia grindis pasluoti, skalbinius sumesti, po to vel isdziaustyti, indus suplauti. na ko tie diedai tuometraukosi, ko raukosi vaikai, paaugliai tuomet, paprasyti padeti, zinantys pareigas? ko cia visi bumba: rutina pjauna.... juk cia jokis darbas, ane??

Vyrai nesirauko. Bet sėdint namie nesugebėt apsitvarkyt,tai na sorry..vyras dirba kitur. moteris vaiką žiūri, daugiau namie būna,apkuičia ir pasitvarko. Jei nesinori dėl savęs.Tai rašėm,dėl vaiko.
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 19, 16:16)
Lyg čia kažkokia privaloma funkcija būtų - visada išlyginti rūbai ir išlaižytos grindys. Kokybės ženklas. O vyras - prižiūrėtojas, katras turi pilną teisę pirštu rodyt, kuris kampas dar nepakankamai išblizgintas.

Gal pykčiai kyla tada,kai vienas pedantas kitas ne? Taip vyras pats sutvarkyt gali.Bet jei žmona atėjus sujaukia,žmogų tai erzina ax.gif Žinau pagal save. Jeigu man reikia ,kad nebūtų dulkių aš valau. Nes reikia man. Bet, jei atėjus į virtuvę rasiu vėl trupinių, kils BOOOM. Tai būtų kaip ir mano bėda.Bet jei gyveni kartu,tai nenukris rankos pavalyti, jei žinai,kad kitą dirgina tai.

jei jau moteris vyrai palieka del netvarkos... doh.gif tai cia gudziam kaime kur ruta meta gyvena....nes keturis kart tuomet moterys vyrus turetu but palikusios tuomet ... kiek cia forume skundu del vyru ismetytu kojiniu, nesiprausimo netgi, ismetytu leksciu, svarku, varztu....

Čia ne visai į temč, bet tikrai žinau,kur gal ne žmonas, bet drauges dėl nevalyvumo palieka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 19, 22:18)
Jei vyras dirba, o žmona būna namuose, bet per dieną subinės nepakelia ir neapsitvarko, nei valgyt padaro, nes mat oi oi oi vaikas - natūralu, kad vyras pyksta. Aš irgi pykčiau, net siusčiau.

O kas čia natūralaus? O jei vaikui dantys dygsta ir jis per dieną nuo rankų nenulipa, o nusnaudžia max 10-čiai minučių vienu kartu, tai irgi būtų normalu? Ne kiekvienas vyras per dieną medžius kerta ar svorius kilnoja, todėl kame čia sunkumas, jei grįžus po ofisinio darbo reiktų pavargusiai žmonai vakarienę padaryt karts nuo karto? Nenukristų rankos, garantuoju. Nereikia statyt gyvenimo į kažkokius įsivaizduojamus rėmus, nebus dėl ko siust ir lodytis.

QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 19, 23:21)
Bet, jei atėjus į virtuvę rasiu vėl trupinių, kils BOOOM. Tai būtų kaip ir mano bėda.Bet jei gyveni kartu,tai nenukris rankos pavalyti, jei žinai,kad kitą dirgina tai.

Čia ne visai į temč, bet tikrai žinau,kur gal ne žmonas, bet drauges dėl nevalyvumo palieka mirksiukas.gif

Jei gyveni kartu, galbūt reiktų pirmiausia su savo BOOOM kovoti, o ne kitiems nuotaiką nuolat gadint dėl trupinio ant stalo? Abiem reikia galvot, o ne vienas eina loja, o kitas bėga ir patarnauja. Rankos nenukris, bet jei nesi pedantas, tu to įsivaizduojamo trupinio gali net nepastebėt.

Nu tai būtent tame etape ir reikia išsiaiškint, kas per žmogus ir koks tai žmogus. Natūralu, kad mažai kam patiktų gyvent sąvartyne, nu tai nesirink sau į vaikų motinas tokios, kuri kaip kiaulė gyvena. O jei jau žmogus susitvarko iki santuokos, susitvarkys ir po jos. Ir po vaikų abejoju ar staiga į kiaulę buvusi pedantė pavirsta. Gal tos tvarkos laikinai būna mažiau, bet negi dėl to verta smegenis lest?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 20 vasario 2014 - 08:53
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 02 19, 18:44)
Ui ui kaip jūs čia  lotuliukas.gif Nu tai lipk, brangioji, ant stogo kamino valyti, jei jau lygiaverčiai  lotuliukas.gif Jei rimtai, tai man būtų gėda jei mano tėvas mano netvarką ir jovalą baksnotų... Kad jūs žinomėt kiek puikių vyrų palieka savo  žmonas  nes jos nevalos mirksiukas.gif Jaunimui tai nesijaučia kol meile gyvi, bet va vėliau...Bet žinau kad ir čia turėsit kuom atsimušti biggrin.gif Vietoj to, kad paimt ir pavalyt tą kriauklę ar plytelę ir sugaišt dvi segundes, tai visą folosofiją iš viso to išvartot, kad tik daryt nereiktų ir gėdos jaust biggrin.gif Atsipersiprašau kad tokią nuomonę griežtoką pasakiau blush2.gif

kamina valo kaminkreciai, cia siaip jeigu ka biggrin.gif
kad jus zinotumete kiek vyru palieka uolias seimininkes, nes jos "uzknisa", pakrauptumet.
mano tevas nebaksnoja mano namuose kaip as gyvenu, jei baksnotu, ai ne nebaksnotu irnesakyk.gif as jau dydele, kad man baksnoti. smile.gif
Kriaukle ar plytele pavalyti turiu ne as viena, o tas kas ja tuo metu naudojosi, kas pastebejo, ka ja pavalyti reikia, nesureksminant ir neuzastrinant kampu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 20 vasario 2014 - 09:35
1. sugrizo Ruta Meta i foruma po pertraukos (vyras neleido cia sedet; kriaukles valei?) su purslais tais paciais...

2.man rodos, kaip tik forume daugiausia paliktuju - kaip tik tu tvarkinguju, viska valanciuju, kur pietus ir vakariene gamina...kaip tik tokiu - dauguma  bigsmile.gif

3.jei jau moteris vyrai palieka del netvarkos... doh.gif tai cia gudziam kaime kur ruta meta gyvena....nes keturis kart tuomet moterys vyrus turetu but palikusios tuomet ... kiek cia forume skundu del vyru ismetytu kojiniu, nesiprausimo netgi, ismetytu leksciu, svarku, varztu....

1. Ne, manau Ruta Meta yra kitokio poziurio ir gyvenimo budo ir tiek.
2.Man rodos palieka dzniausiai krastutinumus.
3. Zinau toki varianta is realaus gyvenimo, kuomet zmona paliko vyra del perdeto reikalavimo "tarnauti", nes "cia ne vyriskas darbas, cia moteriskas darbas".
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_orchideja @ 2014 02 19, 20:21)

ir vel jums maga ant savo moteru gimines pavaryt. g.gif ...nepamirskit tuomet kike paliktu vyru...o gal net nepaliktu nevalyvuoliu...ir tveria moterytes, nes anys pinga sioki toki parnesa...

Ruta meta,

nemanyk kad tavo postai nusipelno pagarbos. lotuliukas.gif grizai tokia pat arsi, kokia isejei. rolleyes.gif ir kaip fainai skamba tavo sakinys: "mane tevukas i vieta taip pastatytu...." tuomet as jus visus taip ir isivaizduoju - smurtautojus seimoje, strojintojus vienus ant kito...mano fantazija irgi laki. dar pati kitam poste kitoje temoje rasei: oi,oi, visa diena darbas, po to vyra apsokinek, namus sutvarkyk...o tai ka tavo paaugliai ir vyras daro?
o tavo ankstesni postai kaip atmusineti dieda nuo meiluziu (nes jis - seimos galva - pats nenori arba nesusivokia) - dvelkia irgi smurtu ir kamikadzem ir nuline saviverte. tad nekarksek cia ant kito, savo menopauzes moralizavimus pasilik vyrui ir vaikams. as cia be vyniojimu i vata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 20 vasario 2014 - 10:02
Ko nesuprantu - tai kodel kai kurios moterys taip sureiksmina buitinius darbus - lyg tai kazkas cia supersunkaus butu - 10 min skalbimas (ne kasdien), 15 min valgio gaminimas ir virtuves tvarkymas, 20 min kambariu issiurbimas (karta ar pora per savaite) - cia jau super duper darbai? Toks ispudis, kad dar XIX amziuje gyvena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 20 vasario 2014 - 10:16
QUOTE(Kukas2 @ 2014 02 20, 10:15)
Ko nesuprantu - tai kodel kai kurios moterys taip sureiksmina buitinius darbus - lyg tai kazkas cia supersunkaus butu - 10 min skalbimas (ne kasdien), 15 min valgio gaminimas ir virtuves tvarkymas, 20 min kambariu issiurbimas (karta ar pora per savaite) - cia jau super duper darbai? Toks ispudis, kad dar XIX amziuje gyvena smile.gif

Tai vyras, grįžęs iš darbo 18 val., iki tv žinių (18.45) kuo puikiausiai spėja susitvarkyt ir žiūrėdamas tv jau gali valgyt pasiruoštą vakarienę. Supermenas bigsmile.gif
Norėčiau pažiūrėt, ką valgo žmonės, kur per 15 min. ir valgis pagamintas ir virtuvė sutvarkyta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carablanca: 20 vasario 2014 - 11:26
QUOTE(carablanca @ 2014 02 20, 11:23)
Tai vyras, grįžęs iš darbo 18 val., iki tv žinių (18.45) kuo puikiausiai spėja susitvarkyt ir žiūrėdamas tv jau gali valgyt pasiruoštą vakarienę  g.gif Supermenas  bigsmile.gif

zinios 18.30, tai badas gresia biggrin.gif
Atsakyti