Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 17:34)
Pirmyn - tik pora metu VGTU - bet Jums su mianiniu issilavinimu, tai itariu neikandama butu smile.gif

PS O kas yra perdangos sija? biggrin.gif
PPS Siaip jau pakeite, BTW smile.gif

Na koks gi bebutu tas mano isilavinimas, as savo diplomu ne kratau oponentams pries nosi, kad mano argumentai svaresni butu.

O kuo tai susije su tema?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 16:41)
Na koks gi bebutu tas mano isilavinimas, as savo diplomu ne kratau oponentams pries nosi, kad mano argumentai svaresni butu.

O kuo tai susije su tema?

Na nukrypima nuo temos Jus iniciavote, jei nepastebejote, BTW.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 17:42)
Na nukrypima nuo temos Jus iniciavote, jei nepastebejote, BTW.

Gal savo laurus, pasilikite sau. As turiu savus.
Nepatingekite ir paziurektite kuris is musu pradejo, netoli teks dairytis.
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 17:05)
Na kas per absurdas - jam tie IGUDZIAI, jei jie nepritaikomi. Galiu asmeniniu pavyzdziu iliutruoti - moku ir gegnes sustatyti ir stoga uzdengti, bet po vieno atsitikimo igavau aukscio baime. Tai KOKIA man vertybe tie stogdengio igudziai, jei as niekada jais nepasinaudosiu?

Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 17:05)
Na kas per absurdas - jam tie IGUDZIAI, jei jie nepritaikomi. Galiu asmeniniu pavyzdziu iliutruoti - moku ir gegnes sustatyti ir stoga uzdengti, bet po vieno atsitikimo igavau aukscio baime. Tai KOKIA man vertybe tie stogdengio igudziai, jei as niekada jais nepasinaudosiu?

Ką gali žinoti, gal įveiksit auksčio baimę, gal savo patirtį kažkam perduosit g.gif
Kas išmokstama - ant pečių nenešiojama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 06, 16:50)
Ką gali žinoti, gal įveiksit auksčio baimę, gal savo patirtį kažkam perduosit g.gif
Kas išmokstama - ant pečių nenešiojama g.gif

Mano patirtis dabar vienareiksmiska - tegu uzsiima kiekvienas geriau tuo, kurioje srityje profesionalas yra smile.gif Nusimanymas ziguliu variklyje siuolaikiniu automobliu remonte tik blogas igudis yra - cia kaip pavyzdys.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 16:13)
Nuostabus tai kokie? Vergai kurie vergaus tranams? Juk buities darbus kazkas turi padaryti.

Mano vyras visada sako. Tam, kam be vargo kliuna milijonas, ji isvaisto nepajausdamas. Tik tas, kuris ta milijona uzdirbo, gebes ji issaugoti ir net padidinti, nes turi IGUDZIUS. Lygiai tokie apt principai galioja ir kitiem igudziam.

taip ir įsivaizduoju, kokį Nausėdą užsidirbus sau namą Belmonte iš kojinių mezgimo ir vyžų pynimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 17:58)
taip ir įsivaizduoju, kokį Nausėdą užsidirbus sau namą Belmonte iš kojinių mezgimo ir vyžų pynimo  biggrin.gif

Na kodel gi, bet visai nieko butu, kad Nauseda neziurint i tai kad puikiai raukia finansuose, laisvalaikiu pintu vyzas. Vienas kitam nepriestarauja.
Papildyta:
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 17:53)
Mano patirtis dabar vienareiksmiska - tegu uzsiima kiekvienas geriau tuo, kurioje srityje profesionalas yra smile.gif Nusimanymas ziguliu variklyje siuolaikiniu automobliu remonte tik blogas igudis yra - cia kaip pavyzdys.

Na bet kokiu atveju, tas kuris nors siek tiek susipazines su varikliu sandara, jo darbu, nebus isdurtas. Kai rekes keisti tik degimo zvakes, nepuls keisti viso variklio, vien todel kad mechanikas pasake.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 kovo 2014 - 17:07
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 17:07)
Na bet kokiu atveju, tas kuris nors siek tiek susipazines su varikliu sandara, jo darbu, nebus isdurtas. Kai rekes keisti tik degimo zvakes, nepuls keisti viso variklio, vien todel kad mechanikas pasake.

Ar bent matete, kaip zvakes siuolaikiniame gerame variklyje atrodo? O juo labiau - KAIP JOS KEICIAMOS? Gal dar papasakosite, kaip zvakiu laidus nuo paskirstytuvo pakeisti? - Jei dregnu oru variklis neuzsiveda?
As savo masinoje jau net priekiniu zibintu lempuciu negaliu pakeisti (na ne tik as - "kaimo" autoservise 2 valandas trypciojo, kol pasiule vaziuti i specializuota biggrin.gif ) - Jus be abejo paaiskinsite kodel smile.gif

Pabaigai - Jums issilavinimui - http://en.wikipedia...._generalization

PS O norint ne isdurtam AUTO VARIKLIU remonte, KUR KAS naudingiau IT specu, o ne varikliu meistru buti siais laikais biggrin.gif - cilindru ir stumokliu grupe dabar maziausiai reikalinga zinoti detale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 06 kovo 2014 - 17:29
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 17:07)
Na kodel gi, bet visai nieko butu, kad Nauseda neziurint i tai kad puikiai raukia finansuose, laisvalaikiu pintu vyzas. Vienas kitam nepriestarauja.

neprieštarauja, bet ir nekoreliuoja. T.y. vyžų pynimas neįtakoja uždirbamo milijono, apie kurį kalba protingasis Moonte sutuoktinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 18:16)
Ar bent matete, kaip zvakes siuolaikiniame gerame variklyje atrodo? O juo labiau - KAIP JOS KEICIAMOS? Gal dar papasakosite, kaip zvakiu laidus nuo paskirstytuvo pakeisti? - Jei dregnu oru variklis neuzsiveda?
As savo masinoje jau net priekiniu zibintu lempuciu negaliu pakeisti (na ne tik as - "kaimo" autoservise 2 valandas trypciojo, kol pasiule vaziuti i specializuota biggrin.gif ) - Jus be abejo paaiskinsite kodel smile.gif

Pabaigai - Jums issilavinimui - http://en.wikipedia...._generalization

Mjo, savo puikybe paglostet.
Bet kad tai nepaneige pries tai parasyta izvalga.
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 18:17)
neprieštarauja, bet ir nekoreliuoja. T.y. vyžų pynimas neįtakoja uždirbamo milijono, apie kurį kalba protingasis Moonte sutuoktinis smile.gif

O is kur jus zinot?
Galimai tas hobis, ji ismoke kruopstumo, ar pinant vyzas jis apsvarsto tarkim pensiju kaupimo dilema... biggrin.gif
O jei, tarkim, Putinas pradeda trecia pasaulini, banku griutis, kas zino, mokejimas pinti vyzas, gali tapti vienu is pagrindiniu pragyvenimo saltiniu.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 17:17)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 17:38)
O jei, tarkim, Putinas pradeda trecia pasaulini, banku griutis, kas zino, mokejimas pinti vyzas, gali tapti vienu is pagrindiniu pragyvenimo saltiniu.

Ne - po trecio pasaulinio vyzu nereikes - kanopoms jos nereikalingos biggrin.gif kaip Jums paaiskinsiu - aliuzija i mutavima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 18:43)

Ne - po trecio pasaulinio vyzu nereikes - kanopoms jos nereikalingos biggrin.gif kaip Jums paaiskinsiu - aliuzija i mutavima biggrin.gif

Aš tai paprasčiau pažiūrėsiu - jei sūnus ima ir pasirenka ne itin gerai apmokamą profesiją. Tarkime, šeimai visko pakanka, bet samdytis pagalbininkų neišgali, tokiu atveju daugelis turimų įgūdžių labai pravers. Kaip pvz, - vyras pats gali sumeistrauti sodo sūpynes, per savaitgalį. Arba, pats užsėti veją (kai nediduko sklypuko užsėjimas kainuoja nuo 5000 lt, ir čia nebrangu). Ir t.t.
Atsakyti