Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2014 03 01, 12:59)
Prieš tris dienas siurbliavau antrą aukštą, laiptinę ir virtuvę su veranda. Tos pačios dienos vakarą sūnėnas pravaikščiojo su batais . Ant laiptų dar ir šiandien yra likę prineštų žemių (nedaug, bet...) siurbliuoti nesiruošiu, bus noras, kitą savaitę prašluosiu ar išsiurbliuosiu.

Labai gerai padeda, įduokit sūnėnui šluotą arba tą patį dulkių siurblį, pamatysit, kad kitą kartą su batais nebeis g.gif

Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 03 05, 10:47)
Išvados paprastos: reikia namų tvarkytojos, auklės ir asmeninio virtuvės šefo  biggrin.gif

Sodininką pamiršot mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2014 02 28, 20:52)
O kas bus su vaikais kai, tarkim, uzdirbami pinigai nuvertes, bankrotas, ar siaip negalia ir nebus lesu samdiniams?
Ar tarkim, koks kataklizmas, ir reikia tureti elementariu igudziu apie puodus trepseti...
O mes su vyru mokem savo atzala buti buityje ir siaip gyvenime nepriklausomu, ir nelaukti aptarnavimo, kai patsai rankas turi ypac seimoje. Jei reikes, jis puikiai susitvarkys savo namus. Jei reikes isskalbs rankomis, ne vien sklabimo masina, susitvarkys su indais be indaploves, tikrai sugebes pamaitinti savo seima, neuzsakydamas maisto, skaldyti malkas, pjauti dalgiu zole, nors ir yra traktoriukas, jei kam kiltu klausimas ir t.t. ir t.t. Aciu dievui, jis neskirsto darbus i vyriskus ir moteriskus. Jo vyriskumas tikrai nenukencia kai talkina seimoje. Mano galva, geriausias aukletojas buvo ir yra jo tevas.

Todel pritariu vyro mintim, kad zmones perdetai vertina savo perkamaja galia ir saskaitos didi. Nes VERTYBE YRA IGUDZIAI, ir visai nesvarbu, ar tu juos ateityje naudosi.

Kai zmogus geba pats padaryti savo rankomis darba, jis deramai ivertins ir samdinio indeli, jau nekalbu apie savo seimos nario indeli.

thumbup.gif drinks_cheers.gif su viskuom, su kiekvienu parašytu žodžiu 4u.gif
Mes ir taip auklėjom ir anūkai taip auklėjami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 06, 09:19)

Sodininką pamiršot mirksiukas.gif

Tikrai doh.gif Ir vairuotoją... blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Juokingiausia, kad dabar kai pradedu užsiimti namų ruoša ir tvarka, automatiškai galvoju apie šią temą: kiek čia laiko užtrukau? Ar per ilgai, ar per trumpai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 02 28, 19:52)
O kas bus su vaikais kai, tarkim, uzdirbami pinigai nuvertes, bankrotas, ar siaip negalia ir nebus lesu samdiniams?
Ar tarkim, koks kataklizmas, ir reikia tureti elementariu igudziu apie puodus trepseti...
O mes su vyru mokem savo atzala buti buityje ir siaip gyvenime nepriklausomu, ir nelaukti aptarnavimo, kai patsai rankas turi ypac seimoje. Jei reikes, jis puikiai susitvarkys savo namus. Jei reikes isskalbs rankomis, ne vien sklabimo masina, susitvarkys su indais be indaploves, tikrai sugebes pamaitinti savo seima, neuzsakydamas maisto, skaldyti malkas, pjauti dalgiu zole, nors ir yra traktoriukas, jei kam kiltu klausimas ir t.t. ir t.t. Aciu dievui, jis neskirsto darbus i vyriskus ir moteriskus. Jo vyriskumas tikrai nenukencia kai talkina seimoje. Mano galva, geriausias aukletojas buvo ir yra jo tevas.

Todel pritariu vyro mintim, kad zmones perdetai vertina savo perkamaja galia ir saskaitos didi. Nes VERTYBE YRA IGUDZIAI, ir visai nesvarbu, ar tu juos ateityje naudosi.

Kai zmogus geba pats padaryti savo rankomis darba, jis deramai ivertins ir samdinio indeli, jau nekalbu apie savo seimos nario indeli.

o kas bus, jei rankų arba kojų neteksi? O kas bus, jei apskritai žūsi kokioje avarijoje? O kas bus, jei kataklizmas ir nebebus maisto, kuri dėt į puodus ir apie kuriuos trepsėt galėsim? O kas bus, jei nebebus parduotuvių, kur galėsi nusipirkt maisto? O kas bus, jei vandens užteks tik atsigerti, o skalbti drabužiams nebe???? Vaje vaje, kas bus, kas bus? O kas bus, jei elektros nebebus? Dieve dieve, kai pagalvoji kas bus kas bus????
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 12:47)
o kas bus, jei rankų arba kojų neteksi? O kas bus, jei apskritai žūsi kokioje avarijoje? O kas bus, jei kataklizmas ir nebebus maisto, kuri dėt į puodus ir apie kuriuos trepsėt galėsim? O kas bus, jei nebebus parduotuvių, kur galėsi nusipirkt maisto? O kas bus, jei vandens užteks tik atsigerti, o skalbti drabužiams nebe???? Vaje vaje, kas bus, kas bus? O kas bus, jei elektros nebebus? Dieve dieve, kai pagalvoji kas bus kas bus????

O jus rimtai galvojate, kad tai ka isvardinote yra svieto pabaiga?

Na gal pirmu atveju zmogui teks buti priklausomu, nuo kito malones. Kai antru atveju, zmogaus nera, problemu nera. O visa kita, nematau probelmu, bent jau man, mano seimai tai nebutu pasaulio pabaiga, isgyventumeme be didelio streso.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 06, 12:36)
lotuliukas.gif Juokingiausia, kad dabar kai pradedu užsiimti namų ruoša ir tvarka, automatiškai galvoju apie šią temą: kiek čia laiko užtrukau? Ar per ilgai, ar per trumpai?  lotuliukas.gif

Man panasiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 06, 12:36)
kiek čia laiko užtrukau? Ar per ilgai, ar per trumpai?  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o tai gal iprociai ims keistis?pvz ruosa sutrumpes ar pan?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 15:16)
O jus rimtai galvojate, kad tai ka isvardinote yra svieto pabaiga?

Na gal pirmu atveju zmogui teks buti priklausomu, nuo kito malones. Kai antru atveju, zmogaus nera, problemu nera. O visa kita, nematau probelmu, bent jau man, mano seimai tai nebutu pasaulio pabaiga, isgyventumeme be didelio streso.
Papildyta:
Man panasiai  blush2.gif

aš rimtai galvoju, kad neverta svartyti - kas būtų, jeigu būtų. Būtų bobutė su kiaušais, būtų diedukas.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 16:29)
aš rimtai galvoju, kad neverta svartyti - kas būtų, jeigu būtų. Būtų bobutė su kiaušais, būtų diedukas.

Bet mintis truputį kita. Jūs savo vaikus auklėjat nuvertinančia buities darbus dvasia. T.y., jūs pati pabrėžiate, kad su vaikais namie nesėdėjot ir nesėdėsit, kad dirbat, ir kad vaikai mokosi iš jūsų, jog lygis - ne prie puodų šokinėt. O jei prie puodų - tada nelygis, nieko gero. Kaip jie vertins savo sutuoktinius? Kaip jūsų berniukas užaugęs žiūrės į pagimdžiusią žmoną - ogi pagal mamos pavyzdį, pagimdei žmonele, ir marš iš namų dirbt, uždirbt, gi prie puodų nelygis. O jeigu ji nenorės ar negalės taip gyventi - vargas jai, nieko verta.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 16:29)

Nejaugi. Kodel gi kitoje temoje, apie moteriska nuojauta, nesivadovaujate savo pacios teiginiais?

Man tai nera svarstymas, o realija, kuria teko patirti. Tad...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 03 06, 15:32)
Bet mintis truputį kita. Jūs savo vaikus auklėjat nuvertinančia buities darbus dvasia. T.y., jūs pati pabrėžiate, kad  su vaikais namie nesėdėjot ir nesėdėsit, kad dirbat, ir kad vaikai mokosi iš jūsų, jog lygis - ne prie puodų šokinėt. O jei prie puodų - tada nelygis, nieko gero. Kaip jie vertins savo sutuoktinius? Kaip jūsų berniukas užaugęs žiūrės į pagimdžiusią žmoną - ogi pagal mamos pavyzdį, pagimdei žmonele, ir marš iš namų dirbt, uždirbt, gi prie puodų nelygis. O jeigu ji nenorės ar negalės taip gyventi - vargas jai, nieko verta.

vėl svarstysim, kas būtų jeigu būtų ir kas bus, jei bus. O gal mano vaikai liks senmergėmis ir senberniais? O gal homosekualais? O gal mirs jauni? Bet, tarkim, taip nebus - tikiu, kad jie susiras tokius sutuoktinius, kurių pasaulėžiūra sutaps.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 16:46)
vėl svarstysim, kas būtų jeigu būtų ir kas bus, jei bus. O gal mano vaikai liks senmergėmis ir senberniais? O gal homosekualais? O gal mirs jauni? Bet, tarkim, taip nebus - tikiu, kad jie susiras tokius sutuoktinius, kurių pasaulėžiūra sutaps.

Mjo... Siaip, mano galva, tevu pareiga padeti vaikui adaptuotis pasaulyje. Kaip jau minejau vaikai-zmones turintys igudzius, gebejima sugyventi su kitais, buna laimingesni. O kuris is tevu nenori kad ju vaikas butu laimingas? O zmogus vienas budamas niekada nebus laimingu.

Nereikia svarstyti, yra elemetarus desningumas, kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi, 3 Niutono desnis. Elementaru, mes tam vaikus ir auklejame, diegiame igudzius.

Man kylo jausmas, kad anapus ekrano sedi, ir uz ja raso, ne Ciccio, o vienas is jos vaiku. Nes mintys-atmazkes baisiai vaikiskos.
Na ir kas kad bus nesusituoke, ar nesusituokus igudziai nereikalingi. Kita vertus jie ir gali tapti vienisais, kad netures elementariu igudziu. Kas nores gyventi su tranais?
O ka homoseksualai, anot jusu seimu nekuria?
O ka keicia mirtis? Nors pries mirti bus laimingi aplinkiniu mylimi, gerbiami, nes sugeba sugyventi, nebuti nasta buityje.

Nelaimingi zmones bus, beje tai nieko bendro neturi su vertybemis. Galimai susiras vergus, kurie jiems vergaus, o juos negerbs. Neduok dieve tokia zmona vyrui, o vyro- trano moteriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 kovo 2014 - 16:02
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 15:58)
Mjo... Siaip, mano galva, tevu pareiga padeti vaikui adaptuotis pasaulyje. Kaip jau minejau vaikai-zmones turintys igudzius, gebejima sugyventi su kitais, buna laimingesni. O kuris is tevu nenori kad ju vaikas butu laimingas? O zmogus vienas budamas niekada nebus laimingu.

Nereireikia svarstyti, yra elemetarus desningumas, kiekvienas veiksmas turi atoveiksmi, 3 Niutono desnis. Elementaru.

Man kylo jausmas, kad anapus ekrano sedi, ir uz ja raso, ne Ciccio, o vienas is jos vaiku. Nes mintys baisiai vaikiskos.
Na ir kas kad bus nesusituoke, ar nesusituokus igudziai nereikalingi. Kita vertus jie ir gali tapti viensais, kad netures elementariu igudziu. Kas nores gyventi su tranais?
O ka homoseksualai, anot jusu seimu nekuria?
O ka keicia mirtis? Nors pries mirti bus laimingi aplinkiniu mylimi, nes sugeba sugyventi, nebuti nasta buityje.

Nelaimingi zmones bus, beje tai nieko bendro neturi su vertybemis. Galimai susiras vergus, kurie jiems vergaus, o juos negerbs. Neduok dieve tokia zmona vyrui, o vyro- trano moteriai.

gali-negali, bus-nebus, vat bus be taip aukštinamų įgūdžių trepsėt apie puodus, o susiras nuostabius sutuoktinius. Ir bus laimingesni už tuos, kurie trepsės. Na, ir kaip tau toks scenarijus? Lyg meilė ir laimė matuojama išvirtos sriubos kiekiu smile.gif o buria čia dabar - "oi negerai, jei kotletų nemokės išsikept ir žlugtą nežinos kaip žlugt prie upės" smile.gif
Atsakyti