Cicio, jūsų postuose labai ryški arogancija ir noras pasigirti
Nors nematau kuo čia girtis - aš irgi dirbu, namuose nesėdžiu, buvo periodas ir netrumpas, kai mano vaikai mito greitu maistu, kurį jūs čia taip dievinat, ir kavinėse. Bet man labiau dėl to gėda nei norisi tuo girtis - vaikams greitas maistas nėra nei pats geriausias, nei pats sveikiausias pasirinkimas, o ką ir iš ko gamina kavinėse, mes visi žinom. Gerai, jei vaikams po tokio "maisto" neišlenda skrandžio problemos, mano vaikui išlindo, todėl dabar stenguosi kiek įmanoma gaminti namuose. Žinoma, idealus variantas būtų samdoma virėja, kuri iš kokybiškų sveikų produktų mano namuose pagamintų šeimai pietus, o aš sau sėdėčiau tuo tarpu ir knygą skaityčiau terasoj
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2014 02 28, 12:02)
Ta prasme aš noriu pasakyti, kad jei aš dirbčiau, o kaip jūs sakote, o vyras būtų namuose, tai jau atleiskit, bet nepakęsčiau, jei vaikus maitintų tokiu maistu, namų tvarka būtų antroj vietoj.
Taip, tai klaida, kuri gali labai brangiai kainuoti (vaikui).
O tvarkos mano namuose nėra, apsitvarkau periodiškai pirmą aukštą (gyvenam name), nes pas mane kartkartėmis renkasi kolegos darbo reikalais, tai nesmagu labai apsikuitus priimti. Patalynės nevirinu ir nelyginu, apskritai lyginu tik labai ekstra atvejais, ko galiu nedaryt - nedarau, nieks nuo to nenumirė. Bet tenka ir grindis plauti, ir dulkes valyti (dukra linkusi į alerginius kosulius, mažiukui progresuoja atopinis dermatitas), neskrupulingai, bet - tenka. Ir mažiuko rūbelius, palutes (kraupiai atpylinėja) tenka skalbti visiškai atskirai, su spec. priemonėm . Ir visi kiti darbeliai, po vieną gal, daugiau neturint ką daryti - nieko, bet juos sudėjus - tikrai pasijunta, kiek laiko ir energijos suryja. Ir išvargina. Čia nesiskundžiu, tiesiog - konstatuoju faktą.