Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras jaučiasi šeimos galva

QUOTE(Ciccio @ 2014 02 28, 10:29)
tai ir skirk tą laiką poilsiui, o ne svečiams.

Tada vyras ir jaučiasi šeimos galva, kai moteris nesugeba uždirbti bent apylygiai kaip ir jis, jau nkalbant apie didesnį uždarbį.

O jei aš noriu laiką svečiams, o ne puodams ir bliūdams skirt, tai negaliu, nes kažkas nustatė privalomų veiklų sąrašą ir jų eiliškumą? biggrin.gif Nors iš vienos pusės - nafik tokios draugės, kurios atėjusios į svečius pirmiausia apžiūri, kiek pas mane kriauklėj indų doh.gif

Ai, tai dar turi ir užsidirbt ant tų indaplovių bei namų prižiūrėtojų pati su vaiku namie būdama? biggrin.gif Kad vyras galva nesijaustų biggrin.gif Nes nu neduok tu Deive, jei tam vyrui reiks subinę namie bent milimetrą pajudint. Nu nusigaluos vargšelis negyvai ir išnyks kaip bezdalas laukuose... pas kitą, katra vaikus namus ir darbus sužiūri ir ant namų tvarkytojų užsidirba, o jam belieka gražiai sofą puošt laisvu nuo darbo metu. Prizas toks. Pereinamasis.

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 28, 09:36)
O jei aš noriu laiką svečiams, o ne puodams ir bliūdams skirt, tai negaliu, nes kažkas nustatė privalomų veiklų sąrašą ir jų eiliškumą? biggrin.gif Nors iš vienos pusės - nafik tokios draugės, kurios atėjusios į svečius pirmiausia apžiūri, kiek pas mane kriauklėj indų  doh.gif

Ai, tai dar turi ir užsidirbt ant tų indaplovių bei namų prižiūrėtojų pati su vaiku namie būdama? biggrin.gif Kad vyras galva nesijaustų biggrin.gif Nes nu neduok tu Deive, jei tam vyrui reiks subinę namie bent milimetrą pajudint. Nu nusigaluos vargšelis negyvai ir išnyks kaip bezdalas laukuose... pas kitą, katra vaikus namus ir darbus sužiūri ir ant namų tvarkytojų užsidirba, o jam belieka gražiai sofą puošt laisvu nuo darbo metu. Prizas toks. Pereinamasis.

tavo teisė rinktis - gali vyrui ant sprando tupėt, o gali ir netupėt.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 28, 10:47)
tavo teisė rinktis - gali vyrui ant sprando tupėt, o gali ir netupėt.

Žinoma. Ir aš renkuosi, kad nei aš ant sprando, nei man ant jo liptų. Todėl namai ir jų priežiūra nėra mano vienos pareiga ir mano vienos reikalas biggrin.gif O jei kažkam patinka vyrą ant sprando užsisodinus per gyvenimą nešt, tai jų pasirinkimas ir teisė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 28 vasario 2014 - 09:56
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 21, 17:06)
gatavas maistas is lekste.lt. Nežinau, kodėl tu turėtum nenorėti pasilengvinti sau gyvenimą.

Gal galima smulkiau kiek kainuoja, taip užsisakinėjamas maistas, per mėn.?
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 28, 10:36)
Nors iš vienos pusės - nafik tokios draugės, kurios atėjusios į svečius pirmiausia apžiūri, kiek pas mane kriauklėj indų  doh.gif

neduok tu Deive, jei tam vyrui reiks subinę namie bent milimetrą pajudint. Nu nusigaluos vargšelis negyvai ir išnyks kaip bezdalas laukuose... pas kitą, katra vaikus namus ir darbus sužiūri ir ant namų tvarkytojų užsidirba, o jam belieka gražiai sofą puošt laisvu nuo darbo metu. Prizas toks. Pereinamasis.

thumbup.gif vos tvardausi darbe iš juoko biggrin.gif bet tie dvigubi standartai dažnai visai nejuokingi būna...
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 28, 09:55)
Žinoma. Ir aš renkuosi, kad nei aš ant sprando, nei man ant jo liptų. Todėl namai ir jų priežiūra nėra mano vienos pareiga ir mano vienos reikalas biggrin.gif O jei kažkam patinka vyrą ant sprando užsisodinus per gyvenimą nešt, tai jų pasirinkimas ir teisė.

jei nedirbi, o su vaikais namuose būni - namai ir jų priežiūra tampa tavo pareiga ir reikalas. Apibendrinant, nesvarbu, kas vyras ar moteris būna namuose - tas, kuris namuoose, tas ir prižiūri namus. Nesuprantu, kokios dar diskusijos gali būti ta tema? Jei mano vyras namie būtų, o aš po darbo dar grįžusi turėčiau namus kuopti - na, jau atleiksit, bet nepakęsčiau. Todėl lygiai taip pat nesuprantu, kodėl vyrai turėtų pakęsti netvarką namuose, kai žmona nedirba.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2014 02 28, 10:05)
Gal galima smulkiau kiek kainuoja, taip užsisakinėjamas maistas, per mėn.?

visos maisto kainos yra pateiktos tinklalapyje - nesunku pasiskaičiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 28, 11:11)
visos maisto kainos yra pateiktos tinklalapyje - nesunku pasiskaičiuoti.

Aš klausiau konkrečiai jūsų patirties. Ką užsisakot, kaip dažnai, kiek kainuoja.
Argi sunku atsakyti. Tiek daug rašot, o paprastai paaiškinti sunku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 02 28, 09:07)
Niekas netrukdo samdytis namų tvarkytoją, auklę ir guvernantę, virėją ir  vaikų vairuotoją  smile.gif  Jei finansai leidžia. Bet tema ne apie tai. Tema kaip tik apie situaciją, kai finansai neleidžia ir tenka tą daryti patiems.

Prieš dedant indus į indaplovę juos reikia perskalauti po kranu,kad neliktų maisto likučių. wink.gif Indaplovę reikia reguliariai valyti, ir t.t.

Na kaip ir aisku, kodel siais laikais kai kurias moteris taip buitiniai darbai "uzspaudzia ":D - jos turi nulini suvokima apie buitine technika smile.gif
O del finansu - kai teisingai susideliosi prioritetus - atsiras ir normali buitine technika. As galiu ir pescias pavaikcioti ar/ir visuomeniniu transportu pavazineti, kad benzinui sutaupyciau, kad galeciau indaplove ar dziovykle nusipirkti...
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2014 02 28, 10:23)
Aš klausiau konkrečiai jūsų patirties. Ką užsisakot, kaip dažnai, kiek kainuoja.
Argi sunku atsakyti. Tiek daug rašot, o paprastai paaiškinti sunku?  g.gif

tu rašai kursinį apie mano šeimos mitybos įpročius - ką, kiek ir kaip dažnai? Dar paklausk - kur gyvenu ir kiek uždirbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2014 02 28, 09:36)
...

Buna ir atvirksinis variantas (ir kuo toliau, tuo dazniau, beje) - kai moteriskos gimines prizas ant sofos ar pries veidrodi sedi smile.gif - ir pereinamojo (na gal greiciau nueinamojo biggrin.gif ) pobudzio irgi tada jis daznai buna...
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 02 28, 11:11)
jei nedirbi, o su vaikais namuose būni - namai ir jų priežiūra tampa tavo pareiga ir reikalas.

o cia kur taip parasyta?
Tiek vaikai, tiek namai yra abieju, tai ir prieziura yra abieju pareiga ir reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2014 02 28, 10:53)
o cia kur taip parasyta?
Tiek vaikai, tiek namai yra abieju, tai ir prieziura yra abieju pareiga ir reikalas.

Niekur. Kaip ir neparasyta, jog vyras is savo atlyginimo geriau sau nauja ismanuji nusipirks, o ne Jums kosmetikai duos smile.gif
Jus visur rasytiniu taisykliu bendravime reikalauji? O jei situacija neaprasyta - per advokatus snekates, ar i teisma kreipiates? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 28 vasario 2014 - 11:02