Na ka, praejo ir musu svente
Labai gaila kazkaip kad baigesi visas planavimas, nes ruosimosi buta nemazo
Pakvietimukus dariau pati: dekupazavau medines lenteles ir ant ju prisegiau kvietimuka. Kriksto teveliams kvietima pagamino SM forumiete ( aciu jai
)
Krikstynu ryta mes su maziuku ir kriksto teveliais skubejom i fotosesija prie juros. Buvo velniskai didelis vejas, tai sunku buvo su maziuku susitarti, bet pavyko visai neblogu kadriuku:
Po to skubejom i Sveksnos (Silutes raj) dvaro parka, kur mazylio lauke burys giminaiciu. Krikstyjom mazyli po atviru dangumi, nes norejau kad krikstas asocijuotusi su tuo Dievu, kuris yra gamtoje, naturalume, grozyje ir geryje. Buvo labai grazu: geles, pauksciu giesmes. Taip pat grojo kolektyvas gitaromis, giedojo mergaites auksiniais balsais, zodziu buvo pasaka
Po kriksto dar mazylis atlaike fotosesija parke su giminaiciais
Tada vaziavom i mano tevu sodyba, kur lauke sventine vakariene, zaidimai ir pan. Cia musu stalas (tema buvo "Zaliuojantis drugelio sodas" tad viska siejau su drugeliais ir zalia spalva):
Kiekvienam krikstynu sveciui buvau paruosusi tokias padekos dovaneles: mano dekupazuotas medinis saukstelis ir krikstynu angeliukas-skalbiniu segiukas
:
taip pat pasizadejimu korteles, profesiju korteles kurias buvau atspausdinusi ant lipnaus popieriaus ir svecias ja uzpildes iskart klijavo i spec albumeli, kuriame paskui suklijuosiu sveciu nuotraukas
Kriksto teveliui ir teveliui buvau paruosusi kudikiu buteliukus su alumi, reikejo isgerti kuris greiciau, dovanu gavo sokolada su mazylio atvaizdu (su tuo buteliuku ne taip lengva pasirodo buvo susitvarkyti
)
Mociutems buvo uzduotis kartu pagaminti sirsiu medu. Buvau suruosusi produktus, bei inda su etikete. Ziurejom ar moka darniai mociutes "virti kose" , po to visi ragavom ir vertinom
Dovanojom:
mociutems - po pasaku knyga.
Krikstateviams - ranku darbo medini pakabinama angela (pirkau miesto sventes mugeje)
Seneliams - tikra pasaga, kad seneliu namai visada anuka pasitiktu su sekme ir laime.
Seimininkems kurios gamino maista (mano mama ir teta) - po rinkinuka - skarele ir prijuoste.
Daug dainavom karaoke, sokom, trypem, daug kas miegojo palapinese, tad lauzas iki ryto negeso. Ryte maudynes, zvejyba, daug muzikos ir superine nuotaika
Zodziu buvo liuks svente
Atsiprasau is anksto jei daug cia visko prikroviau, tiesiog noriu pasidalinti savo mintimis, gal kam ko prireiks
jei kas domina - klauskit drasiai