Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2010

QUOTE(Ingushko @ 2010 03 09, 13:10)
Net nežinau ar šitoj temelėj reiktų apie tai klausti, bet..
Aš pati neriu suknytę dukrytei krikštynoms, bet krikšto mama norėtų pirkti savo suknytę, sako gal per prasta nerta yra smile.gif
Kaip dabar geriau čia išsisukus šitoj situacijoj, nes kaip ir pagal papročius ir tradicijas sako tėveliai vaiką atiduoda krikštatėviams su apatiniais rūbais, o jau krikšto tėvai aprengia...  g.gif

Mano krikštasūnį būsimą irgi pati mamytė rengs. Tai jos noras ir aš jį gerbiu. Be to daug rūpesčių atpuola: kaip aprengti, kad būtų gražu ne tik man, bet kitiems. Savo abu vaikiukus per krikštynas rengiau pati: krikštijom mažiukus, vos po mėnesiuką buvo, tai dar tiko tie patys ršbeliai kur iš ligoninės parsivežiau. O ir krikštynų skraistę taip pat tą pačią naudojau abiem: sakydavo, kad tai labai suartina vaikus. Senovėje taip darydavo, o kai visi užaugdavo ir išeidavo iš namų, tą skraistę padalindavo visiems po gabalą, sakydavo, kad motinos sūnums einantiems į karą įdėdavo, kad sveiki ir gyvi grįžtų. Nu aš nelabai jau esu prietaringa, tai vaikiuko rengimas yra bendras sutarimas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 09, 18:11)
O turiu 'del vaizdo' pakomentuoti keleta postu, ar kaip? Perskaiciau en temu, seku foruma jau kelis menesius. Galetu buti tada kazkokios taisykles, ar nuopelnu skale.
Suprantu bendraamziu/bendraminciu - tai plepalai ir tiek. O jei cia neturiu ka pasakyti, tai..  unsure.gif Plius griezta moderatore, prase nepaversti temos plepalais. Dabar jau nieko nebesuprantu  verysad.gif

Prasau pasakykit, kaip nusipelnyti prisijungimo duomenis?  4u.gif

Dėl vaizdo komentuoti tikrai nereikia. Kai kurios mamos prašo patarimų, tokiu atveju galima pakomentuoti, išsakyti savo poziciją ar pasidalinti patirtimi.
Jei žinote, kad moderatorė prašė temos nepaversti plepalais, tai turbūt žinote ir tai, kad prašė nerašyti tokių postų, kaip "Gal galima gauti prisijungimo duomenis". Būtent tokio turinio ir parašėte smile.gif
Atsakyti
O jūs negalvojat puošti mašinų g.gif Viena mamytė buvo idėjusi idėja su meškučiu, man patiko thumbup.gif Tik man sunku, kai bus krikštijami du vaikiukai, o anų krikštatėvių nežinau. Vis suku galvą kaip čia įsitarpavus: o jei anie nieko nebus pasiruošę, kaip prisiderinti g.gif Gal kas turit idėjų arba gal teko tokioj situacijoj atsidurti g.gif
Ir dar doh.gif Yra toks paprotys, tik nežinau ar visur, spausti krikštatėvius prie stalo. Tada jie turi kažką duoti: saldainių, butelį. Prieš daug metų taip darėm, dabar gi laikai keičiasi, papročiai irgi. Ar dar kas nors spaudžia, ką geriau duoti: negi paberti saldainių g.gif Galvoju gal ką reiktų įdomaus, pvz. gal daryti kokią saldainių puokštę ar medelį, gal pintinę su vaisiais ir saldainiais papuošti kaspinukais, gal ieškoti kokios kepėjo kuri kepa pintines su kaštonais, riešutais, bet vis tiek jau tortą pirksiu, tai ta pintinė lyg ir ne į temą schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivulka78: 09 kovo 2010 - 17:19
Aciu visoms uz duomenis 4u.gif Is karto ilindau i kvietimus, tai kol kas kiek verciu, tiek pirktiniai.. o taip norisi paciu, ranku darbo rolleyes.gif Bet gal cia as tik idealiste, savo 6 vnt. darau jau pora savaiciu blush2.gif lotuliukas.gif

O mano planavimas prasidejo nesekmingai. Norejom krikstyti Kernaveje, kaip ir visus anukus, bet deja, mano sunaus nepriims, nes mes nesusituoke banznycioj (kol kas, tikiuos). Tai sedziu pasimetus, nes daugiau vietu nezinau, kur noreciau unsure.gif

Tikiuos, graziai bendrausim ir dalinsimes idejomis rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi fotki prisijungimo duomenu noreciau.

snd va nupirkom lazda seneliui dovanu, vieninteli ji turim, tai bus dovana nuo Urtes, dar taupykles reikia doavanai, noreciau nuotrauka mazutes deti. o va kitus reikiamus dalykus planuoju kazkiuko mugeje nupirkti- dubeneli kriksto mamai, kaladeles kriksto teciui, angeliukus, gal dar kils kokiu minciu...zodziu pasiruosimas eina i pabaiga, liks tik viska graziai supakuoti, sudelioti ir laukti krikstynu:)
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 03 09, 17:29)
Aciu visoms uz duomenis  4u.gif Is karto ilindau i kvietimus, tai kol kas kiek verciu, tiek pirktiniai.. o taip norisi paciu, ranku darbo  rolleyes.gif Bet gal cia as tik idealiste, savo 6 vnt. darau jau pora savaiciu  blush2.gif  lotuliukas.gif

O mano planavimas prasidejo nesekmingai. Norejom krikstyti Kernaveje, kaip ir visus anukus, bet deja, mano sunaus nepriims, nes mes nesusituoke banznycioj (kol kas, tikiuos). Tai sedziu pasimetus, nes daugiau vietu nezinau, kur noreciau  unsure.gif

Tikiuos, graziai bendrausim ir dalinsimes idejomis  rolleyes.gif

Negali šitaip pasielgti su vaiku schmoll.gif Gali paraginti, pasiūti susituokti bažnyčioje, jei tik kliūčių nėra, bet atstumti vaiką jau per daug doh.gif O jau tikrai klausėt, tikrai sakė, kad nekrikštys, kažko nesitiki, bet taip jau kartais būna doh.gif Užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 09, 18:01)
O jūs negalvojat puošti mašinų g.gif 

Mes puosem kukliai, veliavelem, taciau atrode sventiskai thumbup.gif

user posted image

Ikeliau i fotki.com savo pasiruosima krikstynom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 09, 17:01)
  Yra toks paprotys, tik nežinau ar visur, spausti krikštatėvius prie stalo.

Paprotys reiškia, kad kūmus reik suspaust, kad nebūtų tarpo vaikui tarp dantukų smile.gif .

Mašinos nepuošim greičiausiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 03 09, 11:14)
Labas rytas,mes šian po  dviejų mėnesiukų buvom TA 7200 (+1400) ir 64cm (+4)tai pagal seselę mes esam apylengviai ir apyžemiai lotuliukas.gif Nors aš savo žiogo tikrai tokiu nelaikau lotuliukas.gif

kas mėnesį,o pataliuką kur galvytę deda nuo atpylimų ir išseilėjimų kiekio:) bŪna kad į dieną ir du kart tenka bigsmile.gif
Sveikinimai švenčiantiems 5 mėnesiukus ir jau kažkas 6 švenčia 4u.gif  4u.gif

Noreciau ir as gauti prisijungimus prie Fotki. ax.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2010 03 09, 18:01)
O jūs negalvojat puošti mašinų g.gif  Viena mamytė buvo idėjusi idėja su meškučiu, man patiko thumbup.gif  Tik man sunku, kai bus krikštijami du vaikiukai, o anų krikštatėvių nežinau. Vis suku galvą kaip čia įsitarpavus: o jei anie nieko nebus pasiruošę, kaip prisiderinti g.gif  Gal kas turit idėjų arba gal teko tokioj situacijoj atsidurti g.gif

Man teko fotografuoti krikštynas, kur buvo mašina papuošta lipdiniais(spec. automobiliams skirta, kad po to su dažais nenuimt lipdukų). Atrodė tikrai gerai rolleyes.gif
http://i22.photobuck...ai/IMG_6075.jpg
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti