QUOTE(zarazna @ 2010 02 23, 15:17)
Ar ne paprasčiau nunešti, kad atspausdintų firma, jei spausdintuvo namie nėra ... Ir tikrai bus pigiau ...
Juk labai daug kas spausdina, o ir popierių bei dydį galėsit įvairesnį pasirinkti.
Juk labai daug kas spausdina, o ir popierių bei dydį galėsit įvairesnį pasirinkti.
nu jooo, itariu kad pigiau landziojau po jusu gmaila, fotki, nu nerealu, labai daug naudingos info radau, nuosirdziausias ACIU
Papildyta:
QUOTE(boruzele885 @ 2010 02 23, 17:42)
O as manau, kad kainyte normali. Nes kiek zinojau ( ) anksciau A4 formato lapas spalvotas buvo ~2-2,5. Gal as labai "grybauju", gal jau ir mazesnes kainytes
Reiks ir man i ta firmele nueit pasiziureti
Reiks ir man i ta firmele nueit pasiziureti
nu va ir esu pasimetus, kokybe tai buvau labai patenkinta, ten labai paprasta pasidaryti kaip nori, yra sablonai taciau gali ir teksta ikelti ir pan. ir poto viska i namus pristato
Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2010 02 23, 21:23)
Sveikos Braunuosi ir aš pas jus, nes žadu tapti krikšto mama. Dabar suku galvą ką čia įdomaus sugalvojus. Darausi laikraštuką, tik nežinau kaip gausis Sudėtinga tai, kad bus krikštijami du vaikiukai, bet bus skirtingi krikštatėviai, tai vis galvoju, kaip suderinti viską. Nusprendžiau laikraštuką daryti būsimam krikšto sūneliui, tik vieną eilėraštuką skirti mergaitei, kad nebūtų visai nuskriausta.
O dabar turiu klausimukų: yra dovanojamos kojinaitės, kad būtų visada šilta ir lengva eiti per pasaulį. O ar būtinai kojikės, gal gali būti pvz tokios alia tapkutės Ar būtinai baltos ar gali būti margos Ir kas apdovanoja senelius: tėvai ar krikšto tėvai Planuoju parašyti tokius sveikinimus ir juos įrėminti ir padovanoti po mažiuką angeliuką, būna tokių maži iš korio, medum kvepia Tai daug nekainuotų, bet gal būtų tokia šilta dovana
Mama pati nusprendė rengtis vaikiukus pagal save, tai tada galvoju kažką tokio , nu laikraštukas, įrėminti ten visokie įsakai ar sveikinimai, krikštadėžė, smulkmenos atsiminimui: angeliukai ir pan. Noriu, kad būtų įdomu, bet nenoriu kažko prabangiai ir iššaukiančiai. Norisi, kad nebūtų perkrauta, kažko tokio paprasto, bet neįprasto. Manau supratot čia mane. Patarkit ar aš gerai čia sugalvojus Turbūt pati nežinau ko noriu
O dabar turiu klausimukų: yra dovanojamos kojinaitės, kad būtų visada šilta ir lengva eiti per pasaulį. O ar būtinai kojikės, gal gali būti pvz tokios alia tapkutės Ar būtinai baltos ar gali būti margos Ir kas apdovanoja senelius: tėvai ar krikšto tėvai Planuoju parašyti tokius sveikinimus ir juos įrėminti ir padovanoti po mažiuką angeliuką, būna tokių maži iš korio, medum kvepia Tai daug nekainuotų, bet gal būtų tokia šilta dovana
Mama pati nusprendė rengtis vaikiukus pagal save, tai tada galvoju kažką tokio , nu laikraštukas, įrėminti ten visokie įsakai ar sveikinimai, krikštadėžė, smulkmenos atsiminimui: angeliukai ir pan. Noriu, kad būtų įdomu, bet nenoriu kažko prabangiai ir iššaukiančiai. Norisi, kad nebūtų perkrauta, kažko tokio paprasto, bet neįprasto. Manau supratot čia mane. Patarkit ar aš gerai čia sugalvojus Turbūt pati nežinau ko noriu
ir as noriu paprasta, bet neiprasto, kazko grazaus, neperkrauto, mielo, svelnaus... o apie angeliukus is korio ideja nerealiai liux jei nieko pries as pasinaudosiu
Papildyta:
QUOTE(daivulka78 @ 2010 02 23, 23:16)
Aš savo abu vaikiukus pakrikštijau mėnesio amžiaus. Pas mus šeimoje tai įprastas dalykas. Vos grįžus iš ligoninės pirmas močiutės ir mamos klausimas buvo: kada ktikštysit. Čia jau kaip kas. Mes darėm labai nedideles krikštynas. Nors didesnius galima taip išpuošti , aišku mergaitėm yra tokių rūbelių, kad auginančiai du berniukus tik pavydas paimdavo. Nors imk ir vilk kokia sukne. Tačiau abu berniukus pakrikštijau su tais pačiais rūbeliais kur ir parsivežiau iš ligoninės.
O kas dėl dabartinių krikštynų tai tikrai nežinau ko noriu: noriu rasti aukso viduriuką: kažko paprasto, bet neįprasto, kažko įdomaus, bet ne perkrauto, kad nebūtų brangu, bet papigiai nenoriu... Ak tos moterys Geriausiai tai mano vyras: sakau taip ir taip, jis- kaip padarysi taip ir bus gerai. Sakau: gal geriau taip ir taip, jis- brangioji, tu geriau žinai. Ir nuskamba eilinis verdiktas: pasiklausk SM, ten juk moterų enciklopedija Todėl ir klausiu
O kas dėl dabartinių krikštynų tai tikrai nežinau ko noriu: noriu rasti aukso viduriuką: kažko paprasto, bet neįprasto, kažko įdomaus, bet ne perkrauto, kad nebūtų brangu, bet papigiai nenoriu... Ak tos moterys Geriausiai tai mano vyras: sakau taip ir taip, jis- kaip padarysi taip ir bus gerai. Sakau: gal geriau taip ir taip, jis- brangioji, tu geriau žinai. Ir nuskamba eilinis verdiktas: pasiklausk SM, ten juk moterų enciklopedija Todėl ir klausiu
ir mano brangiausias sako - kaip padsarysi taip gerai, tu juk geriau zinai. oij kaip man nepatinka tokie jo zodziai
Papildyta:
QUOTE(Naktibalda @ 2010 02 23, 23:48)
na fantazijos sutinku, bet ne viskas finansiškai kainuoja daug, atsimenu kaip kirkštijau savo pirmą krikšto vaiką, tuomet buvau jauna, ir tokio dalyko kaip internetas iš vis nebuvo, ką ten... net mobiliųjų nebuvo, susiradau per skelbimus kažkokią bobutę ,kuri rašė scenarijus ir turėjo visų lietuviškų apeigų papročius, nuvažiavau pas ją ir nusipirkau idėjų , nes buvau tokia žalia ,kad nemoku apsakyt , tai buvo viskas ta senovine mašinėle atspausdinta žodžiai ir eiga, ir padariau labai gražią šventę , tik labai gaila, nebernadu aš tų popieriukų ,bet.... kai ką atsimenu
žinau,kad dariau grįžus iš bažnyčios tokį fintą
moliniame batuke buvo grikių košė, kurios visi dėdamiesi sau į lėkštelę sakė palinkėjimus, su ta mintimi,kad vaikas augtų stiprus, sotus ir sveikas, molinis batas todėl,kad kūma turi krikšto vaikams dovanoti batukus
o daugiau neatsimenu, bet tuomet prieš tiek metų tikrai buvo visiems įspūdis , o dabar tiek idėjų ...vežimu vežk, suprantu kas skuba tai lekia perka , o jei yra laiko, juk galima viską pačiam daryt , tai kas ,kad kreiviau bet su dalele širdies ir šilumos,
sauniai pasakyta kad svarbu jog su dalele sirdies
as ziuredama is savo puses galvoju kad labai noriu viska pati daryti, bet kad nelabai sugebu, piesti - , su ivairiom kompiuterinem programom irgi nelabai, tai net nezinau kaip cia man seksis musu busima kriksto mamyte nerealiu sugebejimu, labai kuribinga asmenybe, bet nesinori jos apkrauti, ji gyvena airijoje, dirba, mokosi, o svarbiausias dalykas kad savaites skirtumu ji isteka 19d musu krikstynos, o 26d musu krikto teveliai tuokiasi
žinau,kad dariau grįžus iš bažnyčios tokį fintą
moliniame batuke buvo grikių košė, kurios visi dėdamiesi sau į lėkštelę sakė palinkėjimus, su ta mintimi,kad vaikas augtų stiprus, sotus ir sveikas, molinis batas todėl,kad kūma turi krikšto vaikams dovanoti batukus
o daugiau neatsimenu, bet tuomet prieš tiek metų tikrai buvo visiems įspūdis , o dabar tiek idėjų ...vežimu vežk, suprantu kas skuba tai lekia perka , o jei yra laiko, juk galima viską pačiam daryt , tai kas ,kad kreiviau bet su dalele širdies ir šilumos,
sauniai pasakyta kad svarbu jog su dalele sirdies
as ziuredama is savo puses galvoju kad labai noriu viska pati daryti, bet kad nelabai sugebu, piesti - , su ivairiom kompiuterinem programom irgi nelabai, tai net nezinau kaip cia man seksis musu busima kriksto mamyte nerealiu sugebejimu, labai kuribinga asmenybe, bet nesinori jos apkrauti, ji gyvena airijoje, dirba, mokosi, o svarbiausias dalykas kad savaites skirtumu ji isteka 19d musu krikstynos, o 26d musu krikto teveliai tuokiasi