Sveikos mamytes,
na ir as atidundu i Jusu buri. Planuoju Justuka krikstyti geguzes 1 diena. Manau turetu buti nebloga ir grazi diena
Kol nepradejau skaityti temos, planavom svesti tik seimos buryje, t.y. mociutes ir kriksto teveliai su antrom pusem, bet dabar noriu daugiau sveciu ir baliaus
Nusprendziau, kad kriksto teveliams dovanosim paciu piestus paveikslus su angeliuku, ir siuvinetus ranksluostukus, o mociutem dovanosim prijuostes siuvinetas ir magnetukus ant saldytuvo su anukelio nuotrauka
na aisku bus isakymai teveliams, pasizadejimai kriksto teveliams ir lauktuves sveciams.
Is anksto dekoju uz pasiulymus ir patarimus
---------
Žinutė redaguota. Ištrinta skelbimo turinio informacija. Moderatorė
! | Ši tema skirta krikštynų planavimui, pasidalinimui idėjomis, mintimis, informacija. Joje ne vieta pasisakymams iš serijos "Duokit man prisijungimo duomenis- Duomenis išsiunčiau". Taip, pat šioje temoje negalimos komercinio pobūdžio žinutės. Tam yra Skelbimų lentos temos. |
i | Dar kartą primenu kai kurias taisykles: * Nerašome žinučių, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu. * Cituojame taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Jei atsakome į prieš tai buvusią žinutę, atsakymą rašome nenaudodami citatos. * Temose talpinamos nuotraukos turi atitikti reikalavimus (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų). * Draudžiama cituoti nuotraukas, ypač daugiau nei vieną. Žinutės, kuriose nusižengiama šioms taisyklės, bus ištrintos be atskiro įspėjimo. |
Visada laukiu Jūsų pasiūlymų, pastebėjimų, pastabų dėl temos, tačiau primenu, kad jie turi nenusižengti forumo taisyklėms.
Pasigirsiu, siandien kokia lazda seneliui dovanu nupirkau, jau tokia visa "prikolna" - su veidrodeliu, skambuciu . Pati juokiausi kai pamaciau Dabar mociutei reikes kazko irgi originalesnio Prisidirbau "ant " savo galvos . O papirkau tai "saldziuose majuose"
QUOTE(aurorytte @ 2010 02 08, 22:10)
Pasigirsiu, siandien kokia lazda seneliui dovanu nupirkau, jau tokia visa "prikolna" - su veidrodeliu, skambuciu . Pati juokiausi kai pamaciau Dabar mociutei reikes kazko irgi originalesnio Prisidirbau "ant " savo galvos . O papirkau tai "saldziuose majuose"
Tikrai lazda seneliui labai į temą
O "Saldžiuosiuose majuose" kiek žinau, ir saldaininių soskių simpatiškų yra, kurias galima svečiams įteikti dovanų, vieneto kaina, atrodo 1Lt
QUOTE(estetė @ 2010 02 08, 20:37)
O "Saldžiuosiuose majuose" kiek žinau, ir saldaininių soskių simpatiškų yra, kurias galima svečiams įteikti dovanų, vieneto kaina, atrodo 1Lt
Kazkaip siandien soskyciu nemaciau Pagrinde visokie meiles dienai
QUOTE(estetė @ 2010 02 08, 21:37)
o kur cia randasi?
IR DAR TOKS KLAUSIMELIS ISKYLO
ar gali mano kriksto mama buti mano vaikui kriksto mama? ir ar gali vienas motirys buti 3 vaikams kriksto mama?
3 vaikai tau truksat is mano puses giminiu
aciu
ar gali mano kriksto mama buti mano vaikui kriksto mama? ir ar gali vienas motirys buti 3 vaikams kriksto mama?
aciu
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 02 09, 00:29)
IR DAR TOKS KLAUSIMELIS ISKYLO
aciu
aciu
Tikrai gali, jei kalba eina apie katalikų bažnyčią. Krikštyti galima tiek vaikų, kiek tik nori, svarbu, tik įvertinti savo galimybes, ar tikrai pavyks įgyvendinti prisiimtus įsipareigojimus, jei krikštavaikių bus daug.
QUOTE(aurorytte @ 2010 02 08, 23:56)
Kazkaip siandien soskyciu nemaciau Pagrinde visokie meiles dienai
Gal reikia užklausti, o gal dar neužsivežė
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 02 09, 00:50)
o kur cia randasi?
Kauno akropoly yra šita parduotuvė, bet manau, kad ir kituose akropoliuose bus
As kai buvau kriksto mama tai seneliams lazdas dovanojau bet jos ten is plastiko kokio buvo, o mociutems skareles, o dabar kai savo krikstinsiu mazyli tai mociutems saukstus isdegintus dovanosim, o diedukams nesugalvoju dar ka, nes jau lazda vienas diedukas gavo tai antros kaip ir nereik . Gal kas ideju turi?
QUOTE(irmuciukas5 @ 2010 02 09, 10:37)
As kai buvau kriksto mama tai seneliams lazdas dovanojau bet jos ten is plastiko kokio buvo, o mociutems skareles, o dabar kai savo krikstinsiu mazyli tai mociutems saukstus isdegintus dovanosim, o diedukams nesugalvoju dar ka, nes jau lazda vienas diedukas gavo tai antros kaip ir nereik . Gal kas ideju turi?
mes diedukams dovanosim taupykles ,, Jokubo bankas,, estete padarys : kad pinigelius taupytu ir kepures dar pirksiu( arba siusiu) su uzrasu,, Jokubo senelis,,.
Man paskutiniai pasiriuošimai vyksta, jau šeštadienį krikštynos
Aš taip pat su vyru nutariau kad pirkstis saldainius "soskes" vaikam kurie dalyvaus šventėje, bet jau gera savaite niekus jų nerandam Seneliam buvau prigalvojus įvairiausių dovanėlių, bet deja dėl užklupusių finansinių sunkumų apsiribosim diploniukais
Prisidariau angeliukų popierinių su eilėraštukais apie angelą labai gražiai atrodo, tai jais papuošime sale, o kas norės galės pasiimt namo juos prisiminimui Taip pat mastau kad pirksim balionus baltus ir žydrus ir nusipirksim pagaliuku jiems ir bažnyčioje visiem išdalinsim, gal ranka užrašysiu vaiko varda ir data manau turėtu gražiai žiūrėtis
Taip pat nusipirkau baltų ir žydrų servetėlių stalo serviravimui
Užskaičiau vienam žurnale, kad reikia uždegti 12 žvakių ant stalo, kad visi 12 mėnesių vaiko gyvenime būtu šviesūs
Aš taip pat su vyru nutariau kad pirkstis saldainius "soskes" vaikam kurie dalyvaus šventėje, bet jau gera savaite niekus jų nerandam Seneliam buvau prigalvojus įvairiausių dovanėlių, bet deja dėl užklupusių finansinių sunkumų apsiribosim diploniukais
Prisidariau angeliukų popierinių su eilėraštukais apie angelą labai gražiai atrodo, tai jais papuošime sale, o kas norės galės pasiimt namo juos prisiminimui Taip pat mastau kad pirksim balionus baltus ir žydrus ir nusipirksim pagaliuku jiems ir bažnyčioje visiem išdalinsim, gal ranka užrašysiu vaiko varda ir data manau turėtu gražiai žiūrėtis
Taip pat nusipirkau baltų ir žydrų servetėlių stalo serviravimui
Užskaičiau vienam žurnale, kad reikia uždegti 12 žvakių ant stalo, kad visi 12 mėnesių vaiko gyvenime būtu šviesūs