Labas grazuoles mes jau po krikstynu Kai ka simboliskai pasidariau is jusu informacijos Pasizadejimu man paveiksliukai atrode niuroki,kur buvau radusi,tai as idejau savu ir imeciau jums i pastuka O isakymai kriksto teveliams pas mane buvo stai tokie
Sveikutes,noreciau paklausti,o kur rasti kriksto teveliams scenariju ar uzduociu,kita vasara krikstysim draugu vaikucius,o nelabai ka zinome apie krikstynas,nes musu vaikaikrikstyti ne lietuvoje?
Sveikutes prisiskaiciau visokiu idomybiu apie krikstynas cia pas jus... planuojame savo mazaja krikstyti neuzilgo,bet va susisuko jau galva nuo visokiu minciu gal galetumete patarti,kaip surengti krikstynas ziema? visi krikstija vasara,o mes norime netradiciskai..tad ziema nusprendem tik suku galva kaip mazdaug 30 zmoniu surengti isimintina svente,bet tuo paciu ir kukliai viska padaryti...
Sveikutes prisiskaiciau visokiu idomybiu apie krikstynas cia pas jus... planuojame savo mazaja krikstyti neuzilgo,bet va susisuko jau galva nuo visokiu minciu gal galetumete patarti,kaip surengti krikstynas ziema? visi krikstija vasara,o mes norime netradiciskai..tad ziema nusprendem tik suku galva kaip mazdaug 30 zmoniu surengti isimintina svente,bet tuo paciu ir kukliai viska padaryti...
Sveikutė
Jei pasirinktą dieną būtų nemažai sniego, tuomet galima padaryti nuostabią fotosesiją gamtoje, kur nors miške, prie apsnigtų eglių
Dar labai svarbu šventės vieta ir aišku apdarai
Sveikutė
Jei pasirinktą dieną būtų nemažai sniego, tuomet galima padaryti nuostabią fotosesiją gamtoje, kur nors miške, prie apsnigtų eglių
Dar labai svarbu šventės vieta ir aišku apdarai
Gera mintis tik, kad sniego butu, dabar tokios ziemos pas mus O kad isimintina butu, galima zaisti zaidimus, tokius kaip krikstuko "Profesijos spejimas", "Pasizadu" ir pan. daug nekainuoja, bet buna visiems linksma ir poto bus idomu paskaityti
Mažų sūnelių mamos užsiėmusios nuo saulėtekio iki saulėlydžio...
Mes jau po krikštynų, ačiū visom, pasidalijusiom mintimis ir idėjomis, mūsų šventė buvo nuostabi. Krikštynas darėm lapkirčio 20 d., nes mūsų vestuvių dešimtosios metinės buvo tą dieną. Krikštijome dukrą Kretingoje, apeigas pravedė vienuolis. Po apeigų pašventino mūsų naujus vestuvių žiedukus, atnaujinom savo įžadus vestuvinius. Pati ceremonija buvo be galo jaudinanti ir labai graži. Išėjus iš bažnyčios svečiai rašė linkėjimus ant helio balionų dukrai, kurios paleido mūsų mažoji į dangų, vaizdelis buvo superinis. Fotosesiją darėm žiemos sode, turėsim nuostabių nuotraukų. Atvažiavom į švenimo vietą, susirinko visi svečiai, sveikino krikštukę ir mus. Susėdus prie stalo pasakiau padėkos žodžius susirinkusiems. Po pertraukėlės perskaičiau žodžius apie krikštą, kas yra krikštas, ką reiškia žvakė, krikšto drabužis ir t.t, padėkojom krikšto tėvams, padovanojom jiems maikutes su užrašu. Pasižadėjimams dariau kartoninį tortą, kurio viduje buvo koks nors žaisliukas. Užtvirtinom pasižadėjimą "vaiko košele"(širšių medum). Į didelį albumą buvau priklijavus lapelių su vaiko ateities spėjimu (būsima profesija, kur gyvens ir t.t), vakaro eigoje svečiai pildė tas mūsų anketas apie ateitį. Nepamiršom senelių, jie skaitė pasižadėjimus, dovanojom jiems dovanas: močiutėms - medinį šaukštą ir prijuostę, seneliams - saldainių medelį. Tiesa, krikšto tėvai taip pat skaitė įsipareigojimus. O antra vakaro dalis jau buvo apie mūsų vestuvinę sukaktį. Dvyliktą valandą leidom dangaus žibintus. Šventėm iki ryto.
Kreipiuosi i ismoningasias mamytes Pakaitinejau scenarijus bet man sis tas netinka Krikstinsim suneli, todel netinka pasakele apie Raudonkepuraite... Gal kuri turit kokia minti, koki pasakele galima pasekti krikstijant berniuka?
Kreipiuosi i ismoningasias mamytes
Pakaitinejau scenarijus bet man sis tas netinka Krikstinsim suneli, todel netinka pasakele apie Raudonkepuraite... Gal kuri turit kokia minti, koki pasakele galima pasekti krikstijant berniuka?