Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 22, 06:53)
Sake tik viena mergina, su kuria susipazinau ligonineje, kai mums abiems pompa "formino"... O kaip nustatyti ar tai? Kaip daznai matuoti cukriukus? Man kartais tokia neviltis buna...

manau, geriausia iseitis detis monitoringo aparata. kai man itare ta dalyka del "per gero" glikuoto, tai siule: 1. drastiskai mazinti dozes ir vsio, bet kadangi as buvau isitikinus, kad neturiu tos problemos, tai atsisakiau, nenorejau su aukstu cukrumi buti; 2. darytis monitoringa. Man slaptu priepuoliu nebuvo uzfiksuota, nors, aisku, toks Kazanavicius vistiek sako - monitoringas matuoja tik kas 4 min, nezinia kas ivyksta tada lotuliukas.gif bet cia jau man truputi...... rolleyes.gif
Atsakyti
Cia tas aparaciukas, kuris nuolat cukriukus matuoja? Zinau, kad ji galima issinuomoti... ale vis del to nemazi pinigeliai, bet jauciu reikia issinuomuoti, nes tikrai nevaldau cukru. O mazinti doziu ir as nenoriu, nes man atrodo, kad tada cukrai auksti laikosi. O tu buvai issinuomojusi ta monitoringa?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
QUOTE(aister @ 2009 08 21, 20:21)
Siaip Birzietis liepia 11-12 savaitciu eho darytis.Nebus tau per velu?

Man tada bus 13 sav. Nezinau, gal nebars labai blush2.gif , bet man kitaip neiseina g.gif Antradieni mano gine echo darys antra karta, tai bus matyt kaip ten tas gyventojas jauciasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 22, 11:27)
Cia tas aparaciukas, kuris nuolat cukriukus matuoja? Zinau, kad ji galima issinuomoti... ale vis del to nemazi pinigeliai, bet jauciu reikia issinuomuoti, nes tikrai nevaldau cukru. O mazinti doziu ir as nenoriu, nes man atrodo, kad tada cukrai auksti laikosi. O tu buvai issinuomojusi ta monitoringa?

o kiek tas aparatelis kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 21, 19:54)
na va, ir aister pas mus sugrizo, o pas kokia daktare ar daktara gulejai kauno klinikose?tai tau pasiseke su tom bobutem, ne visoms taip pasiseka. labai laukiu susitikimo su birzieciu, nesu jo maciusi, o tokie geri atsiliepimai tai laukiu pasimatymo.

Nezinau gydytojos, jauna, faina bet rezidente turbut, net korteles neturejo pasikabinus smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 08 22, 06:53)
Matai kaip greitai mirksiukas.gif  Kaip Mantukui sekesi?

Mantukas tik siandien vakare i kauna atvaziuoja ax.gif Jau laukiu labai labai wub.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 22, 10:57)

sake, kad nomuotis savaitei kainuoja apie 300 Lt(su daliu pirkimais).
o pirkti apie 7 tukst kainuoja+ dar kazkiek reikes kakokiu adateliu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 21, 22:58)
o tas jusu giriamas birzietis endokrinologiniam ar akuseriniam dirba? aplamai, ar akuseriniam galit ka rekomenduoti, ar visi geri?

Birzietis dirba akuseriniam. Yra dar viena daktare Baliutaviciene, kuri irgi rupinasi tomis kas su cukriniu diabetu. Birzietis yra jos mokinys, ta prasme jos paruostas dirbti su nesciosiomis, kurios serga CD. Bet ta Baliutaviciene jau labai sena ir nepatinka ji man visai schmoll.gif , grieztoka tokia. O tokiu laikotarpiu nereikia cia man dar kazkokiu grieztumu ar nurodinejimu, va Birzietis visai kas kita, su juo kaip su 100 metu pazystamu gali pasisneketi ir pasitarti, retai tokiu gydytoju pasitaiko. Man tai jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 22, 17:52)
Birzietis dirba akuseriniam. Yra dar viena daktare Baliutaviciene, kuri irgi rupinasi tomis kas su cukriniu diabetu. Birzietis yra jos mokinys, ta prasme jos paruostas dirbti su nesciosiomis, kurios serga CD. Bet ta Baliutaviciene jau labai sena ir nepatinka ji man visai  schmoll.gif , grieztoka tokia. O tokiu laikotarpiu nereikia cia man dar kazkokiu grieztumu ar nurodinejimu, va Birzietis visai kas kita, su juo kaip su 100 metu pazystamu gali pasisneketi ir pasitarti, retai tokiu gydytoju pasitaiko. Man tai jis  thumbup.gif

o idomu ar galima pasirinkti, ar cia jau kaip laime nusisypso pas ka pakliusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 22, 10:57)

Aister jau atsake, kad nuomuotis savaitei kainuoja apie 300 Lt... bet jauciu, kad reikes ji issinuomuoti g.gif
Atsakyti
pas baliutaviciene as buvau konsultacijai. nu jo grieztoka tokia. tai jei klaus pas ka nori, sakysiu pas birzieti. vsio, atsisveikinu, sekmes visoms isnesioti ir pagimdyti, grisiu jau su suneliu ant ranku
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 23, 12:13)
pas baliutaviciene as buvau konsultacijai. nu jo grieztoka tokia. tai jei klaus pas ka nori, sakysiu pas birzieti. vsio, atsisveikinu, sekmes visoms isnesioti ir pagimdyti, grisiu jau su suneliu ant ranku

Oi kaip nekantriai lauksim sugryztanciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 23, 12:13)

niu tai pacios didziausios sekmes, lauksim griztant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 22, 20:04)
Aister jau atsake, kad nuomuotis savaitei kainuoja apie 300 Lt... bet jauciu, kad reikes ji issinuomuoti g.gif

bent jau eksmoje tai tiek kainuoja 3 dienos, o ne savaite.
Atsakyti