Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 21, 17:51)
pradejo iki 12-14 kilti, atrodo valgau tikrai nedaug, susileidziu pakankamai insulino, o cukrai aukstoki.

Aišku. Na aš insulino dar nesileidžiu, bet cukrus ir man kažkaip paskutiniu metu didesnis. Atrodo nieko tokio nesuvalgau, o užkyla pakankamai, pvz. šiandien pursyčiams suvalgiau pusę riekelės penkiagrūdės duonos su maskarponės sūriu, indelį grūdėtos varškės ir puodelis kavos, tai po 2 val. buvo 8,5 unsure.gif nuo tokio maisto tai gal daugoka, manau..
o ka gydytojai dėl 12-14 cukriukų sako? ar jau čia labai daug ir blogai?
iš vienos pusės labai noriu 'užnėštėt' , bet labai bijau, kad tada su cukrais šakės bus, ir reiks su insulinu pradėt draugauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 08 21, 18:51)
Aišku. Na aš insulino dar nesileidžiu, bet cukrus ir man kažkaip paskutiniu metu didesnis. Atrodo nieko tokio nesuvalgau, o užkyla pakankamai, pvz. šiandien pursyčiams suvalgiau pusę riekelės penkiagrūdės duonos su maskarponės sūriu, indelį grūdėtos varškės ir puodelis kavos, tai po 2 val. buvo 8,5  unsure.gif  nuo tokio maisto tai gal daugoka, manau..
o ka gydytojai dėl 12-14 cukriukų sako? ar jau čia labai daug ir blogai?
iš vienos pusės labai noriu 'užnėštėt' , bet labai bijau, kad tada su cukrais šakės bus, ir reiks su insulinu pradėt draugauti unsure.gif

pas daktare nebuvau, tokie cukrai tik kelios dienos taip nori dideti, tai padidinau biski baze ir matysiu kaip, maistui dasileisiu daugiau ir manau tikrai susitvarkys. na tokie cukrai tikrai nera gerai, siaip dazniausiai norma palaikau, nors tikrai buna visko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 21, 14:58)
ir kur gi visos saldziosios mergaites dingusios, kaip siandien cia tylu smile.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 08 21, 15:18)
Matyt visos kur nors gamtoj, džiaugiasi paskutėm gražiom vasaros dienom bigsmile.gif

Siandien as nuo ryto vaikus saugojau, tai tik vakare gryzau. Nemazi jau, vienam 5 metai, kita jau i antra klase keliaus. Vaziavau tik del jaunesniojo, bet kita drauge irgi suzinojo, kad busiu, tai ir saviske antroke prijunge, nors ji jau viena namuose buna. Tai nusikaliau truputuka, nepratus as dar su vaikais doh.gif . Nors cia jau dideli, nereikia is paskos begioti doh.gif .

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 21, 16:18)
sakykit tos kurios su pompom, kokios pas jus bazes? g.gif

Pas mane baze 21.6, pries tai buvo kazkur apie 18-a.
Ir dar pasigirsiu biskiuka blush2.gif , siandien glikuoto atsakyma pasiskambinus suzinojau, tai 5.5, prie tris menesius buvo 5.7. Tai taip dziaugiuosi rezultatu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 21, 19:30)
Siandien as nuo ryto vaikus saugojau, tai tik vakare gryzau.  Nemazi jau, vienam 5 metai, kita jau i antra klase keliaus. Vaziavau tik del jaunesniojo, bet kita drauge irgi suzinojo, kad busiu, tai ir saviske antroke prijunge, nors ji jau viena namuose buna. Tai nusikaliau truputuka, nepratus as dar su vaikais  doh.gif . Nors cia jau dideli, nereikia is paskos begioti  doh.gif .
Pas mane baze 21.6, pries tai buvo kazkur apie 18-a.
Ir dar pasigirsiu biskiuka  blush2.gif , siandien glikuoto atsakyma pasiskambinus suzinojau, tai 5.5, prie tris menesius buvo 5.7. Tai taip dziaugiuosi rezultatu  thumbup.gif

glikuotas tai liuks pas tave. as eisiu rugsejo pradzioj pasidaryti, pries kelione i kauno klinikas. ziuriu kad pas jus bazes nemenkos, o pas mane tik 14 vv. gal per mazai. man kai gulejau kauno klinikose pirma karta tokias nustate
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 21, 19:51)
glikuotas tai liuks pas tave. as eisiu rugsejo pradzioj pasidaryti, pries kelione i kauno klinikas. ziuriu kad pas jus bazes nemenkos, o pas mane tik 14 vv. gal per mazai. man kai gulejau kauno klinikose pirma karta tokias nustate

Man pirma karta nustate 22 vnt., bet man per daug buvo, tai buvau susimazinus iki 18-os, o kazkur apie 17-18 sav. pasididinau, nes kaip tu sakai, diena pradejo aukstokas laikytis. Nebijok didint, kad ir po 0.1 vnt. i valanda, matysi kaip tada bus.
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 08 21, 19:56)
Man pirma karta nustate 22 vnt., bet man per daug buvo, tai buvau susimazinus iki 18-os, o kazkur apie 17-18 sav. pasididinau, nes kaip tu sakai, diena pradejo aukstokas laikytis. Nebijok didint, kad ir po 0.1 vnt. i valanda, matysi kaip tada bus.

na pries pora dienikiu pasididinau iki 14 vv, matysiu kaip bus, jei ka didinsiu dar po biskutuka. sakau gal per mazai boliuso leidziuosi, bet lyg gerai, pagal angliavandeniu vienetus.
zinot laukiu nesulaukiu kada pajusiu leliuko spyrius, kol kas nejauciu. vyras per ultragarsa mate kaip judino rankytes ir kojytes, nenustygo vietoje. mano brangusis iki tevu isvyko porai dienikiu, tai su leliuku vakare nebepasikalbes, o jis megsta vakarais su pilvuku sneketi smile.gif wub.gif
Atsakyti
As nesuprantu...man neina susitvarkyti su tais cukriukais verysad.gif nu is kur pas jus tokie glikuoti, ir valgyt sau leidziat daug ka unsure.gif As ir nevalgau, ir insulino nemazai susileidziu ir pys verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(simcool @ 2009 08 21, 17:51)
Atrodo nieko tokio nesuvalgau, o užkyla pakankamai, pvz. šiandien pursyčiams suvalgiau pusę riekelės penkiagrūdės duonos su maskarponės sūriu, indelį grūdėtos varškės ir puodelis kavos, tai po 2 val. buvo 8,5  unsure.gif  nuo tokio maisto tai gal daugoka, manau..

Man nuo varskes visada auksti cukriukai buna... Pamenu, kai nestumo metu valgiau grudeta varske-tai nuo jos siaubingai kildavo doh.gif
Papildyta:
Beje, dabar puodeli pieno tenka gerti, nes vakarienei suvalgiau troskintos triusienos gabaliuka, 4 virtas bulvytes, 4 troskintas morkytes, pomidoru salotas su aliejumi ir agurku salotas su sparaginem pupelem bei tokiam maisto kiekiui susileidau 7.5 VV insulino ir cukrus 2.1.. As nesuprantu... i nevilti puolu, nes nesugebu kontroliuoti to CD gun_bandana.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif
As jau atlaisvinau lova ligoninej biggrin.gif
Sedziu dar Kaune, pas puske, nes pirmadieni dar reiks eit i klinikas, bet pirmadieni jau ir namo isleis thumbup.gif
Jau pas Birzieti buvau siandien smile.gif Buvo keista, kad mane prisimine ax.gif Ziuri i pavarde, sako bet tu lyg ne -iene buvai biggrin.gif
Padare echo, viskas gerai thumbup.gif Atitinka savaites pagal mm.Turiu pirma fotke wub.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 08 18, 14:41)
labas rytas
Kaip tu cia keistai, savaites vidury g.gif Tikiesi, penktadieni paleis?

Tikejaus lotuliukas.gif Nebuvo pas ka uzsiregistruot pirmadieni kai skambinaus tongue.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 18, 15:04)
va tas knarkimas bobuciu tai ir mane nervuoja

Nu bajeris, nusipirkau ausu kistukus, bet nei viena neknarke biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
buvo tik 2 senutes, visos kitos jaunos smile.gif

QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 18, 19:12)
reikejo dar menesiuka palaukti, as rugsejo 21 gulsiu ir dar viena mamyte ruosiasi ta diena, tai jau butume trise

Jau as atgulejau tongue.gif
Siaip Birzietis liepia 11-12 savaitciu eho darytis.Nebus tau per velu?

QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 16:38)
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera  wub.gif  buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super 

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 17:13)
as galvojau kad klaipedoje irgi yra koks nors genetikos centras

As dariaus KLP PRISCA tyrima.Padare del visu 3 sindromu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, ir aister pas mus sugrizo, o pas kokia daktare ar daktara gulejai kauno klinikose?tai tau pasiseke su tom bobutem, ne visoms taip pasiseka. labai laukiu susitikimo su birzieciu, nesu jo maciusi, o tokie geri atsiliepimai tai laukiu pasimatymo.
Atsakyti
o tas jusu giriamas birzietis endokrinologiniam ar akuseriniam dirba? aplamai, ar akuseriniam galit ka rekomenduoti, ar visi geri?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 08 21, 15:47)
Na pas jus ir bazes blink.gif  blush2.gif  Mano 26 vv, ir jauciu reiks didinti, jau kelinta diena atsikeliu su cukrumi 10, nors iki tol buvo labai geras, iki 5.

o tau niekas nebande sakyt kad tau hiperinsulinismas? hipoglikemiju pasekoje uzeinancios hipoglikemijos? gal todel tu "pagauni" tokius klaikius skaicius ir todel toks nenormalus glikuotas?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 21, 22:35)
o tau niekas nebande sakyt kad tau hiperinsulinismas? hipoglikemiju pasekoje uzeinancios hipoglikemijos? gal todel tu "pagauni" tokius klaikius skaicius ir todel toks nenormalus glikuotas?

Sake tik viena mergina, su kuria susipazinau ligonineje, kai mums abiems pompa "formino"... O kaip nustatyti ar tai? Kaip daznai matuoti cukriukus? Man kartais tokia neviltis buna...
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 08 21, 19:21)
Laba diena mirksiukas.gif
As jau atlaisvinau lova ligoninej biggrin.gif

Matai kaip greitai mirksiukas.gif Kaip Mantukui sekesi?
Atsakyti