Na, ka... grafikas visai neblogas Akivaizdziai matosi, kai pakeistas insulinas kreive smuko ir eina tolygiai... kartkartemis virsydama 7.8 Rytoj isvaziuoju pas V.P. vel... gal kas zinot kur jo ieskoti ligonineje
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 19:34)
Na, ka... grafikas visai neblogas Akivaizdziai matosi, kai pakeistas insulinas kreive smuko ir eina tolygiai... kartkartemis virsydama 7.8 Rytoj isvaziuoju pas V.P. vel... gal kas zinot kur jo ieskoti ligonineje
na va kaip fainiai, matomai tau netiko anas insulinas, nes su juo tau geriau. o Petrenko rasi KMUK endokrinologineje klinikoje. o kur tu buvai ana karta?
Man uzrase 226 kabineta-sake ne pirmame aukste bus, kaip, kad pirmadieniais... jis taip greitai viska susake, kad sunkiai supratau
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 20:03)
Man uzrase 226 kabineta-sake ne pirmame aukste bus, kaip, kad pirmadieniais... jis taip greitai viska susake, kad sunkiai supratau
o sito tai tikrai nezinau. geriauai bus uzeiti i registratura ar informacija ir paklausti. o gal tas kabinetas yra akuseriniame korpuse
Na, vaziuosiu ir ieskosiu
Itariu, kad ten pat kazkur
Kas nori kurti tema
Kas nori kurti tema
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 20:03)
čia II aukšte, kur diabetologijos skyrius yra, kai užlipsi laiptais bus po dešine puse.
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 20:07)
Na, vaziuosiu ir ieskosiu
Kas nori kurti tema
Kas nori kurti tema
madmuazele
QUOTE(Eudora @ 2009 09 10, 19:21)
čia II aukšte, kur diabetologijos skyrius yra, kai užlipsi laiptais bus po dešine puse.
madmuazele
madmuazele
Aciu
Kad gal si karta kuri kita.. As issisemiau, mano temos vienodos
ooo, o gi temute jau baiginejam, reikes nauju namuciu
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 10, 19:32)
ooo, o gi temute jau baiginejam, reikes nauju namuciu
Nenori sukurti
siandien pasidariau slapima tai rado ketonu + 2, kaip tik buvau pas endorkinologa, tai jis man pasake, kad pas del to kad as labai mazai valgau, liepe daugaiu valgyti.
Karuaj matuojauosi, tai viskas su juo ok, tai cia ar taip gali, kad dle to kad labai dietinausi? kodle tie ketonai, kiek anksciau darydavau slaipma, niekad ju nebudavo?
Karuaj matuojauosi, tai viskas su juo ok, tai cia ar taip gali, kad dle to kad labai dietinausi? kodle tie ketonai, kiek anksciau darydavau slaipma, niekad ju nebudavo?
QUOTE(zizi @ 2009 09 10, 20:19)
siandien pasidariau slapima tai rado ketonu + 2, kaip tik buvau pas endorkinologa, tai jis man pasake, kad pas del to kad as labai mazai valgau, liepe daugaiu valgyti.
Mane ir nuolat kankino ketonai, nes dietinausi nestumo metu, kai nustate CD... Butina valgyti angliavandenius Jie sudaro pagrinda.
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 22:35)
Mane ir nuolat kankino ketonai, nes dietinausi nestumo metu, kai nustate CD... Butina valgyti angliavandenius Jie sudaro pagrinda.
o tai jei as dabar pardesiu valgyti daugiau anglaivandeniu, tai turetu dingti tie ketonai? nelabai as suprantu?
Papildyta:
QUOTE(zizi @ 2009 09 10, 22:54)
o tai jei as dabar pardesiu valgyti daugiau anglaivandeniu, tai turetu dingti tie ketonai? nelabai as suprantu?
nes dabar va ketutias dienas valgi labai ribojau, o dar ir tas stresas, nes dar sestadieni dariausi slapima - viskas buvo ok, o siandien tie ketonai. tai gyd Petrenko liepe valgyti normaliai, nes ner cia dideles tragedijos, kazkaip apramino, tai siandien jau valgau, tai kazi jei ryt pakartosiu slapima, gal jau nebebus tu ketonu? per kiek laiko jie atsistato?