Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(Gvile @ 2009 09 09, 08:42)
sveikos 4u.gif
madmuazele, džiaugiuo gerais rezultatais bigsmile.gif  thumbup.gif taip ir toliau drinks_cheers.gif  4u.gif

schmoll.gif kiek man žinoma, tai visiška neteisybė schmoll.gif va kad tau gali išlįst tikrasis CD tai taip, bet ne vaikiukams schmoll.gif  4u.gif

P.S. Kažkas žada greitu metu gmail'e pasirodyt blush2.gif  biggrin.gif

na si liga siaip ar taip yra paveldima arba atsiranda ir tiek, bet paveldi ne vaikai, o jau musu anukai, arba dar velesnes kartos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 09, 10:00)
na si liga siaip ar taip yra paveldima arba atsiranda ir tiek, bet paveldi ne vaikai, o jau musu anukai, arba dar velesnes kartos smile.gif

o siaip ta rizika yra didele susirgti po GD CD? katik buvau pas savo gydytoja, tai ji man sake, kad man dar galejo rasyti ne GD, o tik sutrikma. bet jei jau buna po gliukozes gerimo virs 8, tai nesciom del apsidraudimo raso GD.
ryt vaziusoiu pas petreno i konsultacija, ziuresoiu ka pasakys, kur geraiu gimdyti, nes as siaip esu is vilniuas, jei reiks, gimdysiu kaune, nors pirma gimdziau antaklnyje, labai man patiko gydytojas, tai planavau ir si ten gimdyti.
bet bus taip kaip bus. ir ar vertes atsigulti pries gimdyma i ligonine. taip viskas neaisku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi: 09 rugsėjo 2009 - 08:36
QUOTE(zizi @ 2009 09 09, 09:35)
katik buvau pas savo gydytoja, tai ji man sake, kad man dar galejo rasyti ne GD, o tik sutrikma. bet jei jau buna po gliukozes gerimo virs 8, tai nesciom del apsidraudimo raso GD.

nežinau, ar dėl apsidraudimo ar ne, bet nėščiosioms tikrai su tokiais cukriukais visada rašo GD. Jei po nėštumo atlikus gliukozės toliarancijos tyrimą cukriukai irgi bus virš normos (nors paprastas tyrimas rodys normą), tada jau skaitysis tik gliukozės netoliaravimas 4u.gif

QUOTE(zizi @ 2009 09 09, 09:35)
ryt vaziusoiu pas petreno i konsultacija, ziuresoiu ka pasakys, kur geraiu gimdyti, nes as siaip esu is vilniuas, jei reiks, gimdysiu kaune, nors pirma gimdziau antaklnyje, labai man patiko gydytojas, tai planavau ir si ten gimdyti.

galima KMUK arba Vilniuje (nežinau tik tiksliai, kuris skaitosi pas jus tas perinatalinis centras). Man leido pasirinkti. Bet, kadangi Kaunas man šiek tiek arčiau ir kažkaip jis man labiau "savesnis" (net nežinau kodėl), tai ir pasirinkau būtent KMUK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 09, 10:43)
nežinau, ar dėl apsidraudimo ar ne, bet nėščiosioms tikrai su tokiais cukriukais visada rašo GD. Jei po nėštumo atlikus gliukozės toliarancijos tyrimą cukriukai irgi bus virš normos (nors paprastas tyrimas rodys normą), tada jau skaitysis tik gliukozės netoliaravimas  4u.gif
galima KMUK arba Vilniuje (nežinau tik tiksliai, kuris skaitosi pas jus tas perinatalinis centras). Man leido pasirinkti. Bet, kadangi Kaunas man šiek tiek arčiau ir kažkaip jis man labiau "savesnis" (net nežinau kodėl), tai ir pasirinkau būtent KMUK 4u.gif

ir kaip tau ten, pas ka gimdei? ar viskas skalandziai buvo? pas tave irgi buvo GD?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 08, 22:27)
....bet va ka dabar pastebejau, kad visgi bunant nescii insulino poreikis mazesnis, ziuriu kad jau baze po truputi mazinu, gal tik dabar taip, o kaip kitoms mergaitems, didinat ar mazinat baze?

Pradzioj nestumo taip, sumazeja insulino poreikis, o paskui padideja, man kazkur nuo 17-18 sav. padidejo smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 09, 07:11)
Zinokit nezinau, ar cia insulino naujo stebuklingas veikimas ar kas, bet siandien nakti mano cukriukai tolygiai issilaike nuo 5.5 iki 5.9 thumbup.gif  Kazi dar padidinti baze, ar palikti tokia kokia yra nakciai g.gif

Dziaugiuosi uz tave 4u.gif , kaip smagu kai reikalai ima taisytis mirksiukas.gif
Papildyta:
Dvi dienas buvom pas save sodyboj, vakar vakare gryzom, tai taip atsigavus jauciuosi. Galvojam kada nors ir visam laikui ten issikelti, tas miestas mums jau doh.gif
Ale sakau as nejautri visai kazkokia g.gif . jau 22 sav., o realiai as kaip ir nejauciu nieko, vakar vakare klausau klausau, lyg ir suburbuliuoja kazkas, lyg kokia bangele pilve butu, lyg apsivertimas kazkoks...nemoku paaiskint, tai gal cia ir yra tie judesiukai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gviles Benukas tai groziu grozis wub.gif wub.gif Musu konkurentas auga biggrin.gif Musu minkstas padekliukas lygiai toks pat biggrin.gif Labai grazios nuotraukytes 4u.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 09, 07:11)
Zinokit nezinau, ar cia insulino naujo stebuklingas veikimas ar kas, bet siandien nakti mano cukriukai tolygiai issilaike nuo 5.5 iki 5.9 thumbup.gif  Kazi dar padidinti baze, ar palikti tokia kokia yra nakciai g.gif

Nu kaip faina girdet tokius superinius rezultatus thumbup.gif thumbup.gif Tikriausiai tau isties insulinas netiko g.gif As bazes nedidinciau, kai tokie geri rezultatai, paskui gali hipuoti mirksiukas.gif

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 09, 11:34)
Ale sakau as nejautri visai kazkokia  g.gif . jau 22 sav., o realiai as kaip ir nejauciu nieko, vakar vakare klausau klausau, lyg ir suburbuliuoja kazkas, lyg kokia bangele pilve butu, lyg apsivertimas kazkoks...nemoku paaiskint, tai gal cia ir yra tie judesiukai  blush2.gif

Smagu, kad yra kur pabegti is miesto, ypac kai lelius gims, tai isvis jam rojus vasarom bus wink.gif
Nu jei jau bangeles matai, tai ten tiksliai judesiai wink.gif Kaip smagu, ania? wub.gif Dziaukis kol kas tik bangelem, nes kai i pabaiga prades sonkaulius spardyt, tai maza nepasirodys biggrin.gif
Atsakyti
oi koks grozis Dovilytes ir Benuko thumbup.gif Shalnos foto krikstynos super 4u.gif
pasigirsiu gliukon. mano 6,0 kazkaip nesitikejau.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 08, 22:27)
jetau as irgi kartais nebejaciu kai buna zemas cukrus, vakar po vakarienes pasiziurejau cukru, rode 6, ot galvoju gerai, nieko nevalgysiu, neziuresiu ir pries nakti, bet pries einan miegot visgi pasimatavau cukru, ***** rode 2.2, o savijauta kuo puikiausia....tai jei miegot su tokiu buciau nuejus....bet va ka dabar pastebejau, kad visgi bunant nescii insulino poreikis mazesnis, ziuriu kad jau baze po truputi mazinu, gal tik dabar taip, o kaip kitoms mergaitems, didinat ar mazinat baze?

nestumo pradzioje man reikejo maziau insulino, o velaiu teko baze didinti.
labai del taves dziaugiuosi madmuazele, labai faina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 09 09, 14:52)
oi koks grozis Dovilytes ir Benuko thumbup.gif Shalnos foto krikstynos super 4u.gif
pasigirsiu gliukon. mano  6,0 kazkaip nesitikejau.

na tai sveikinu su glikuoto rezultatais. o kas del judesiuku, ir as juos pradejau jausti panasiai pries kokias 5 dienikes, dar nestipriai duoda, bet jauciu pilvo apacioje dazniausiai, ir dazniausiai vakare arba ryte kai ramiai guliu. tik mano vyras sako gaila kad as nemataui ir nejauciu
Atsakyti
pasigirsiu gliukon. mano  6,0 kazkaip nesitikejau.

Dar vienas superinis glikuotas thumbup.gif . Mergaites, pirmyn, stenkites visos tokius rezultatus pasiekti mirksiukas.gif
Papildyta:
As ka tik is G'mailo :Dovilyte, Benukas, Domas ok.gif
Atsakyti
Na, jau pradedu abejoti tuo aparatu...Per geri rezultatai unsure.gif Net diena, po pietu, kai galiu nuolat matyti cukriukus, jie pas mane daugiau 8 net nepakilo bigsmile.gif Nieko nesuprantu-ar jau toks stebuklingas tas Levemir ax.gif

Perziurejau Benuko foto wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 rugsėjo 2009 - 18:19
ar pas tave tas pats daiktas, kuris buna kartu su paradigm pompa? bent jau jelena sake, kad jis daznai grybauja. kazkas uzsikemsa, kazkas ten pasidaro... ji mildazytes vaikui paradigma kabino, plius stovykloj buvo keletas vaiku su ta naujaja paradigma. tai ji sake pagauna skirtumu tarp gliukomaciu ir to aparato rodmenu. o tu bandai dar su gliukomaciu matuot?
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 09, 09:55)
ir kaip tau ten, pas ka gimdei? ar viskas skalandziai buvo? pas tave irgi buvo GD?

oj, superrrr rolleyes.gif wub.gif nežinau kelintą kartą pasikartosiu, kad gimdymą prisimenu kaip vieną nuostabiausių gyvenimo dalykų wub.gif gimdyčiau ir gimdyčiau taip.. nostalgija nereali, noriu gimdyyyt biggrin.gif wub.gif viskas labai gražiai ir sklandžiai vyko, gimdžiau pas mūsų čia numylėtą ir išliaupsintą visaip kaip nuostabųjį gerb. Tomą Biržietį wub.gif man irgi buvo GD mirksiukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 09 09, 12:12)
Gviles Benukas tai groziu grozis wub.gif  wub.gif Musu konkurentas auga biggrin.gif Musu minkstas padekliukas lygiai toks pat biggrin.gif Labai grazios nuotraukytes 4u.gif

ačiūū blush-anim-cl.gif wub.gif dėl padėkliuko - super thumbup.gif biggrin.gif ot mamkos, nupirko bernams rūžavus padėkliukus lotuliukas.gif

oi koks grozis Dovilytes ir Benuko thumbup.gif

ačiū 4u.gif sveikinimai puikių rezultatų proga thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 09, 19:15)
Na, jau pradedu abejoti tuo aparatu...Per geri rezultatai unsure.gif  Net diena, po pietu, kai galiu nuolat matyti cukriukus, jie pas mane daugiau 8 net nepakilo bigsmile.gif  Nieko nesuprantu-ar jau toks stebuklingas tas Levemir ax.gif

nu va, gal insulinas netiko, o gal atsipalaidavai, dingo stresas, įtampa, o kai viskas kartu - iškart geri ir rezultatai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti