sveikutes visos!!!!
uzbegau trumpam, bet kadangi senokai buvau, tai nebespeju jusu pletku pasivyti )
kur gaut tuos botus?!
mano zemiausia riba, kai nieko blogo nejausdavau, o reikedavo - 1.3
madmuazele, tai tu gavai kita aparata. tuo metu kai man reikejo jo neturejo, buvo sugedes, buvo laukiama naujo ar kazkaip pan. taip, tas taviskis labiau paliestas evoliucijos
QUOTE(zizi @ 2009 09 08, 20:14)
o jus visada karuaj matuojates po valgio praejus 2 val, ar ir anksciau ar veliau?
ir ar kiekviena diena? nes man sake tik kelis kartus i savaite? Bet as matuojuosi kiekviena krta po valgio kai praeina 2 val ir ryte pabudus.
ir ar kiekviena diena? nes man sake tik kelis kartus i savaite? Bet as matuojuosi kiekviena krta po valgio kai praeina 2 val ir ryte pabudus.
as tai matupojuosi kasdien. visada ryte ir einant gult, dar po valgio 1,5-2 val, kartais pries valgi. ar kai pasijauciu keistai. viskas aisku priklauso nuo situacijos, jei ta diena dirbu gaunas kad maziau pasimatuoju
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 08, 20:38)
sveikutes visos!!!!
uzbegau trumpam, bet kadangi senokai buvau, tai nebespeju jusu pletku pasivyti )
kur gaut tuos botus?!
kur gaut tuos botus?!
man tai prie 1,3 gana prasta savijauta. pries niestuma man viena karteli buvo iki 0,8 nukrite. as praradau samone tai vyras iskart pamatavo ir iskviete greitaja. bet greit atsigavau, bet teko paguleti endokrinologinam keleta dienikiu. samone atgavau jau namuose, bet vistiek vezesi i ligonine
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 08, 19:38)
sveikutes visos!!!!
kur gaut tuos botus?!
kur gaut tuos botus?!
Tai ko taip trumpam... kaip sekasi planavimas?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 19:45)
madmuazele, tai tu gavai kita aparata. tuo metu kai man reikejo jo neturejo, buvo sugedes, buvo laukiama naujo ar kazkaip pan. taip, tas taviskis labiau paliestas evoliucijos
O kokioj firmoj tu pageidavai nuomuotis? Pasirodo, kad yra 2 Ir siaip aparatelis veikia 72 valandas, bet sake, kad buna ir 6 dienas ir 10 As is MonaMedos emiau.
Papildyta:
Idomu ir gera matyti cukriukus ekrane is karto... kazkaip jauciuosi saugi ir garantuota
as is eksmos. o kiek tu moki? geras dalykas, visai gal noreciau uzsidet...
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 20:39)
as is eksmos. o kiek tu moki? geras dalykas, visai gal noreciau uzsidet...
Man V.P. sake, kad 350 Lt... O as su pardavimu vadybininke ir sefu tiek uzsikalbejau, kad isejau ramiai net nepaklausus Lyg atsisveikindama sakiau, ei, palaukit, o kaip su mokejimu, jie pasake, kad ramiai nesiociau
Gavau tikrai nemazai info, ir visai noreciau ju pompa pabandyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 08, 21:06)
as tai matupojuosi kasdien. visada ryte ir einant gult, dar po valgio 1,5-2 val, kartais pries valgi. ar kai pasijauciu keistai. viskas aisku priklauso nuo situacijos, jei ta diena dirbu gaunas kad maziau pasimatuoju
Papildyta:
man tai prie 1,3 gana prasta savijauta. pries niestuma man viena karteli buvo iki 0,8 nukrite. as praradau samone tai vyras iskart pamatavo ir iskviete greitaja. bet greit atsigavau, bet teko paguleti endokrinologinam keleta dienikiu. samone atgavau jau namuose, bet vistiek vezesi i ligonine
Papildyta:
jetau as irgi kartais nebejaciu kai buna zemas cukrus, vakar po vakarienes pasiziurejau cukru, rode 6, ot galvoju gerai, nieko nevalgysiu, neziuresiu ir pries nakti, bet pries einan miegot visgi pasimatavau cukru, ***** rode 2.2, o savijauta kuo puikiausia....tai jei miegot su tokiu buciau nuejus....bet va ka dabar pastebejau, kad visgi bunant nescii insulino poreikis mazesnis, ziuriu kad jau baze po truputi mazinu, gal tik dabar taip, o kaip kitoms mergaitems, didinat ar mazinat baze?
Sveikos visos
Taip tingiu rasyt, bet kaip nors
Mazdmuzele, labai dziaugiuosi, kad issiaiskinai, jog Vilniuje gliukuotas pievas rode. Sveikinu su realiu rezultatu Taip pat labai faina, kad kas kelias minutes matai rezultatus O tas tavo aparatas kaip pompa, ne kaip laikrodis?
Visoms kitoms nestukems linkiu nepanikuoti, ypac zizi - gi zmones metu metais serga tikruoju diabetu ir gimdo sveikus vaikus, taip kad ramiai Imk pavyzdi is Daisiukes - vot ja as labai zaviuosi, islindo tas GD, puole ieskoti info, dometis, bandytis ir stai kaip greit ir sauniai pradejo tvarkytis
Na, gero vakaro visoms ir labanakt, bo tai vos galva ant peciu laikosi
Mazdmuzele, labai dziaugiuosi, kad issiaiskinai, jog Vilniuje gliukuotas pievas rode. Sveikinu su realiu rezultatu Taip pat labai faina, kad kas kelias minutes matai rezultatus O tas tavo aparatas kaip pompa, ne kaip laikrodis?
Visoms kitoms nestukems linkiu nepanikuoti, ypac zizi - gi zmones metu metais serga tikruoju diabetu ir gimdo sveikus vaikus, taip kad ramiai Imk pavyzdi is Daisiukes - vot ja as labai zaviuosi, islindo tas GD, puole ieskoti info, dometis, bandytis ir stai kaip greit ir sauniai pradejo tvarkytis
QUOTE(Shalna @ 2009 09 08, 22:27)
Sveikos visos
oj aciu uz pagyrimo zodzius..net susigedau tikra tiesa, pradzioj kazkaip supanikava u, o paskui susitaikiau..pagalvoju juk ir didesniu bedu istinka, juk buna nestukes guli lovoj visa nestuma kad leliukus issaugot, tai ka as galiu padaryt, pasibadyt pirstukus ir pasireguliuot cukrus tikrai yra ne taip baisu ir viska galima padaryt...labiau stresuoja mano vyras, visada nusisuka arba iseina is kambario kai leidziu insulina...jam per baisu o sese su mama tai vis djuoja kaip baisu tos adatos....nei cia labai baisu nei ka..aisku geriau ju nereiketu, bet su jomis susigyvent irg galima
zizi optimizmo daugiau...viskas bus gerai
QUOTE(Shalna @ 2009 09 08, 21:27)
Na, apratelis, kuriame visi duomenys-kaip mompa dydzio, o dar yra ivestas ale kateteriukas ir uzdetas siustuvas, kuris apdoroja ir perduoda info i aparateli.
Zinokit nezinau, ar cia insulino naujo stebuklingas veikimas ar kas, bet siandien nakti mano cukriukai tolygiai issilaike nuo 5.5 iki 5.9 Kazi dar padidinti baze, ar palikti tokia kokia yra nakciai
aciu merginos uz palaikyma, man tikrai jo dabar labai reikia. jau matuojauosi 2 dienas tai, kol kas viskas idelau, daugiausia po valgio ir 2 val pakiles buvo 6,3. rytias visada apie 4,5, po pietu iki 5,8 ( bananas desrtui). tai manau, kad gal man ir nereiks to insulino. susitvarkysiu ir taip, tik manau svoris tai nukris, nes buvau ipratusi valgyti tonom saldumynus, gal jie ir isalino mano ta kasa. labai tikiuosi ir meldziu dievuli kad viskas pasibaiktu laimingai ir po nestumo man jo nebeliktu ir vaikiukai juo nesusirktu, nes kaip supratau, jei sergi GD, tai padideja rizika veliua susirkti vaikams. Duok dieve , kad taip nebutu.
sveikos
madmuazele, džiaugiuo gerais rezultatais taip ir toliau
kiek man žinoma, tai visiška neteisybė va kad tau gali išlįst tikrasis CD tai taip, bet ne vaikiukams
P.S. Kažkas žada greitu metu gmail'e pasirodyt
madmuazele, džiaugiuo gerais rezultatais taip ir toliau
QUOTE(zizi @ 2009 09 09, 08:09)
nes kaip supratau, jei sergi GD, tai padideja rizika veliua susirkti vaikams. Duok dieve , kad taip nebutu.
kiek man žinoma, tai visiška neteisybė va kad tau gali išlįst tikrasis CD tai taip, bet ne vaikiukams
P.S. Kažkas žada greitu metu gmail'e pasirodyt