Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

sveikutes visos!!!!

uzbegau trumpam, bet kadangi senokai buvau, tai nebespeju jusu pletku pasivyti wink.gif)

kur gaut tuos botus?! ph34r.gif

mano zemiausia riba, kai nieko blogo nejausdavau, o reikedavo - 1.3 doh.gif
Atsakyti
madmuazele, tai tu gavai kita aparata. tuo metu kai man reikejo jo neturejo, buvo sugedes, buvo laukiama naujo ar kazkaip pan. taip, tas taviskis labiau paliestas evoliucijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 08, 20:14)
o jus visada karuaj matuojates po valgio praejus 2 val, ar ir anksciau ar veliau?
ir ar kiekviena diena? nes man sake tik kelis kartus i savaite? Bet as matuojuosi kiekviena krta po valgio kai praeina 2 val ir ryte pabudus.

as tai matupojuosi kasdien. visada ryte ir einant gult, dar po valgio 1,5-2 val, kartais pries valgi. ar kai pasijauciu keistai. viskas aisku priklauso nuo situacijos, jei ta diena dirbu gaunas kad maziau pasimatuoju
Papildyta:
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 08, 20:38)
sveikutes visos!!!!

uzbegau trumpam, bet kadangi senokai buvau, tai nebespeju jusu pletku pasivyti wink.gif)

kur gaut tuos botus?!  ph34r.gif

mano zemiausia riba, kai nieko blogo nejausdavau, o reikedavo - 1.3  doh.gif

man tai prie 1,3 gana prasta savijauta. pries niestuma man viena karteli buvo iki 0,8 nukrite. as praradau samone tai vyras iskart pamatavo ir iskviete greitaja. bet greit atsigavau, bet teko paguleti endokrinologinam keleta dienikiu. samone atgavau jau namuose, bet vistiek vezesi i ligonine
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 08, 19:38)
sveikutes visos!!!!
kur gaut tuos botus?!  ph34r.gif
mano zemiausia riba, kai nieko blogo nejausdavau, o reikedavo - 1.3  doh.gif

Tai ko taip trumpam... kaip sekasi planavimas?

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 19:45)
madmuazele, tai tu gavai kita aparata. tuo metu kai man reikejo jo neturejo, buvo sugedes, buvo laukiama naujo ar kazkaip pan. taip, tas taviskis labiau paliestas evoliucijos  lotuliukas.gif

O kokioj firmoj tu pageidavai nuomuotis? Pasirodo, kad yra 2 mirksiukas.gif Ir siaip aparatelis veikia 72 valandas, bet sake, kad buna ir 6 dienas ir 10 ax.gif As is MonaMedos emiau.
Papildyta:
Idomu ir gera matyti cukriukus ekrane is karto... kazkaip jauciuosi saugi ir garantuota rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 08 rugsėjo 2009 - 20:22
as is eksmos. o kiek tu moki? geras dalykas, visai gal noreciau uzsidet...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 20:39)
as is eksmos. o kiek tu moki? geras dalykas, visai gal noreciau uzsidet...

Man V.P. sake, kad 350 Lt... O as su pardavimu vadybininke ir sefu tiek uzsikalbejau, kad isejau ramiai net nepaklausus blush2.gif Lyg atsisveikindama sakiau, ei, palaukit, o kaip su mokejimu, jie pasake, kad ramiai nesiociau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gavau tikrai nemazai info, ir visai noreciau ju pompa pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 08, 21:06)
as tai matupojuosi kasdien. visada ryte ir einant gult, dar po valgio 1,5-2 val, kartais pries valgi. ar kai pasijauciu keistai. viskas aisku priklauso nuo situacijos, jei ta diena dirbu gaunas kad maziau pasimatuoju
Papildyta:

man tai prie 1,3 gana prasta savijauta. pries niestuma man viena karteli buvo iki 0,8 nukrite. as praradau samone tai vyras iskart pamatavo ir iskviete greitaja. bet greit atsigavau, bet teko paguleti endokrinologinam keleta dienikiu. samone atgavau jau namuose, bet vistiek vezesi i ligonine

jetau as irgi kartais nebejaciu kai buna zemas cukrus, vakar po vakarienes pasiziurejau cukru, rode 6, ot galvoju gerai, nieko nevalgysiu, neziuresiu ir pries nakti, bet pries einan miegot visgi pasimatavau cukru, ***** rode 2.2, o savijauta kuo puikiausia....tai jei miegot su tokiu buciau nuejus....bet va ka dabar pastebejau, kad visgi bunant nescii insulino poreikis mazesnis, ziuriu kad jau baze po truputi mazinu, gal tik dabar taip, o kaip kitoms mergaitems, didinat ar mazinat baze?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Taip tingiu rasyt, bet kaip nors biggrin.gif
Mazdmuzele, labai dziaugiuosi, kad issiaiskinai, jog Vilniuje gliukuotas pievas rode. Sveikinu su realiu rezultatu 4u.gif Taip pat labai faina, kad kas kelias minutes matai rezultatus thumbup.gif O tas tavo aparatas kaip pompa, ne kaip laikrodis? g.gif

Visoms kitoms nestukems linkiu nepanikuoti, ypac zizi - gi zmones metu metais serga tikruoju diabetu ir gimdo sveikus vaikus, taip kad ramiai 4u.gif Imk pavyzdi is Daisiukes - vot ja as labai zaviuosi, islindo tas GD, puole ieskoti info, dometis, bandytis ir stai kaip greit ir sauniai pradejo tvarkytis thumbup.gif

Na, gero vakaro visoms ir labanakt, bo tai vos galva ant peciu laikosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 08, 22:27)
Sveikos visos 4u.gif
Taip tingiu rasyt, bet kaip nors biggrin.gif
Mazdmuzele, labai dziaugiuosi, kad issiaiskinai, jog Vilniuje gliukuotas pievas rode. Sveikinu su realiu rezultatu 4u.gif Taip pat labai faina, kad kas kelias minutes matai rezultatus thumbup.gif O tas tavo aparatas kaip pompa, ne kaip laikrodis? g.gif

Visoms kitoms nestukems linkiu nepanikuoti, ypac zizi - gi zmones metu metais serga tikruoju diabetu ir gimdo sveikus vaikus, taip kad ramiai  4u.gif Imk pavyzdi is Daisiukes - vot ja as labai zaviuosi, islindo tas GD, puole ieskoti info, dometis, bandytis ir stai kaip greit ir sauniai pradejo tvarkytis thumbup.gif

Na, gero vakaro visoms ir labanakt, bo tai vos galva ant peciu laikosi  doh.gif

oj aciu uz pagyrimo zodzius..net susigedau blush2.gif 4u.gif tikra tiesa, pradzioj kazkaip supanikava 4u.gif u, o paskui susitaikiau..pagalvoju juk ir didesniu bedu istinka, juk buna nestukes guli lovoj visa nestuma kad leliukus issaugot, tai ka as galiu padaryt, pasibadyt pirstukus ir pasireguliuot cukrus tikrai yra ne taip baisu ir viska galima padaryt...labiau stresuoja mano vyras, visada nusisuka arba iseina is kambario kai leidziu insulina...jam per baisu doh.gif o sese su mama tai vis djuoja kaip baisu tos adatos....nei cia labai baisu nei ka..aisku geriau ju nereiketu, bet su jomis susigyvent irg galima rolleyes.gif

zizi optimizmo daugiau...viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 08, 21:27)

Na, apratelis, kuriame visi duomenys-kaip mompa dydzio, o dar yra ivestas ale kateteriukas ir uzdetas siustuvas, kuris apdoroja ir perduoda info i aparateli.

Zinokit nezinau, ar cia insulino naujo stebuklingas veikimas ar kas, bet siandien nakti mano cukriukai tolygiai issilaike nuo 5.5 iki 5.9 thumbup.gif Kazi dar padidinti baze, ar palikti tokia kokia yra nakciai g.gif
Atsakyti
aciu merginos uz palaikyma, man tikrai jo dabar labai reikia. jau matuojauosi 2 dienas tai, kol kas viskas idelau, daugiausia po valgio ir 2 val pakiles buvo 6,3. rytias visada apie 4,5, po pietu iki 5,8 ( bananas desrtui). tai manau, kad gal man ir nereiks to insulino. susitvarkysiu ir taip, tik manau svoris tai nukris, nes buvau ipratusi valgyti tonom saldumynus, gal jie ir isalino mano ta kasa. labai tikiuosi ir meldziu dievuli kad viskas pasibaiktu laimingai ir po nestumo man jo nebeliktu ir vaikiukai juo nesusirktu, nes kaip supratau, jei sergi GD, tai padideja rizika veliua susirkti vaikams. Duok dieve , kad taip nebutu.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
madmuazele, džiaugiuo gerais rezultatais bigsmile.gif thumbup.gif taip ir toliau drinks_cheers.gif 4u.gif
QUOTE(zizi @ 2009 09 09, 08:09)
nes kaip supratau, jei sergi GD, tai padideja rizika veliua susirkti vaikams. Duok dieve , kad taip nebutu.

schmoll.gif kiek man žinoma, tai visiška neteisybė schmoll.gif va kad tau gali išlįst tikrasis CD tai taip, bet ne vaikiukams schmoll.gif 4u.gif

P.S. Kažkas žada greitu metu gmail'e pasirodyt blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti