Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 13:02)
ten apie vaikus konkreciai kalbejo. Mums priklauso 50 juosteliu menesiui ir + 600 juosteliu nestumo laikotarpiui.

niu viskas aisku, reikes kazkaip is gydytojos issireikalauti, nes tos juosteles eina kaip turi but, tik vat jei gydytoja nerasys, sakys, nieko nezinau ir pan, gal netycia koki straipsni turi uzmacius, kur tai reglamentuoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 08, 11:53)
panos, kiek juosteliu Jums gydytojas israsio menesiui? susibalamutinau, savaitgali netyzcia isijungiau "Bedu turgu", na ten tokia jauna gydytoja pasakojo apie diabeta, insulina ir pan.  dalykus ir uzsimine apie kompensuojamus vaistus bei juosteles ir sako, anksciau gydytoja galejo nemokai israsyti tik 150 juosteliu i metus, o dabar tiek juosteliu israsoma i menesi.....akim  tik suklanksejau, arba as kazka maisau arba nezinau, nes man  50 juosteliui israso menesiui ir vaistu knygutei visad buna parasyta iki kada ju uzteks, manau kad ir visoms tas pats, bet visgi smalsumui nugaleti klausiu, kiek gi tu juosteliu gaunat, gal daugiau israso nesciosioms ir pan. aciu  4u.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 12:02)
ten apie vaikus konkreciai kalbejo. Mums priklauso 50 juosteliu menesiui ir + 600 juosteliu nestumo laikotarpiui.

Pas ja GD.Tau priklauso 150 juosteliu nestumo metu mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, teises aktuose viskas juoda ant balto parasyta. gydytoja tikrai tai turi zinoti, nes net manoji sako knyzackose tai rado lotuliukas.gif jei nepasitiki ja, tai atsispausdink ir nusinesk pati tongue.gif

ui sorry, as cia apie CD I kalbejau, gestaciniui 150 juosteliu visam nestumui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 08 rugsėjo 2009 - 13:08
jauciu, kad susimaisiau blush2.gif Pas tave tikras cd?
Paskaityk cia
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 14:07)
taip, teises aktuose viskas juoda ant balto parasyta. gydytoja tikrai tai turi zinoti, nes net manoji sako knyzackose tai rado  lotuliukas.gif  jei nepasitiki ja, tai atsispausdink ir nusinesk pati tongue.gif

ui sorry, as cia apie CD I kalbejau, gestaciniui 150 juosteliu visam nestumui.

viskai teisingai, su GD priklauso 150 juosteliu per nestuma. dabar kai esu nescia gaunu p[o 200 juosteliu ant 2 menesiu. kai nueinu i vaistine pasakau kad esu nescia ir man cia daktare israse ant poros menesiu.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 08, 14:11)
jauciu, kad susimaisiau blush2.gif Pas tave tikras cd?
Paskaityk cia

aga, pas mane tikrasis CD, eina svlpt kaip gerai kad tiek juosteliu priklauso (+600), nes jau galvojau kad teks pirkti, o kainuoja tai jos irgi nemazai, aciu mergaites uz informacija, ka as viena daryciau 4u.gif
Atsakyti
as tai is pradziu pas savo seimos gydytoja eidavau su teises aktais, nes ji mane nervuodavo kad nieko nezino, nezino kur ieskot. dabar ji manim jau pasitiki, sake teisme as ja ginsiu jei ka biggrin.gif o jei rimtai, tai reik paciam dometis ir zinot, kas pagal istatymus tau priklauso.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 15:10)
as tai is pradziu pas savo seimos gydytoja eidavau su teises aktais, nes ji mane nervuodavo kad nieko nezino, nezino kur ieskot. dabar ji manim jau pasitiki, sake teisme as ja ginsiu jei ka biggrin.gif o jei rimtai, tai reik paciam dometis ir zinot, kas pagal istatymus tau priklauso.

pilnai su tavim sutinku, as savo seimos gydytoja pilani pasitikiu, ji kai ateimnu, ko nors paklausiu visada pasiziuri i knygas, teises aktus
Atsakyti
as tai savo gydytoja nepasitikiu visiskai, ji manim jau pasitiki lotuliukas.gif as jai tiekiu naujus teises aktus ir isvis ji manes jauciu jau biski bijo lotuliukas.gif gerai, jei tu taip pasitiki savo seimos gydytoja, tarkim ar ji informavo tave apie galimybe metus planuoti nestuma uzsidejus pompa su kompensuojamomis dalimis?
Atsakyti
nesuprantu merginos, mano tas aparatsa blogas, uzdejau krauja ant jo tai parodoe ,( cia po pietu pradejus 2 val.) 4,8 mmol, po minutes didesni lasa uzdejau jau 5,8 mmmol. ar taip gali but, matyt reikai daug karujo varvinti, bet kiek tas daug? visai paismetusi
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 08, 15:26)
as tai savo gydytoja nepasitikiu visiskai, ji manim jau pasitiki  lotuliukas.gif  as jai tiekiu naujus teises aktus ir isvis ji manes jauciu jau biski bijo  lotuliukas.gif  gerai, jei tu taip pasitiki savo seimos gydytoja, tarkim ar ji informavo tave apie galimybe metus planuoti nestuma uzsidejus pompa su kompensuojamomis dalimis?

ji tai buvo minejusi, bet as nenorejau pompos. as labai ilgai pries vykdama i kauno klinikas galvojau apie pompos, kaip jos nenoreciau, ar ji patogi ir panasiai. tik nuvykusi i kauna nusprendziau kad noriu
Papildyta:
QUOTE(zizi @ 2009 09 08, 15:46)
nesuprantu merginos, mano tas aparatsa blogas, uzdejau krauja ant jo tai parodoe ,( cia po pietu pradejus 2 val.) 4,8 mmol, po minutes didesni lasa uzdejau jau 5,8 mmmol. ar taip gali but, matyt reikai daug karujo varvinti, bet kiek tas daug? visai paismetusi

aparato parodymai visiskai nepriklauso nuo to kiek uzlasini, jei per mazai uzlasini tai jis man pavyzdziui visai nerodo. man kelis kartus ir taip yra buve
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 08, 16:48)
ji tai buvo minejusi, bet as nenorejau pompos. as labai ilgai pries vykdama i kauno klinikas galvojau apie pompos, kaip jos nenoreciau, ar ji patogi ir panasiai. tik nuvykusi i kauna nusprendziau kad noriu
Papildyta:

aparato parodymai visiskai nepriklauso nuo to kiek uzlasini, jei per mazai uzlasini tai jis man pavyzdziui visai nerodo. man kelis kartus ir taip yra buve

tai yra buve, kad parodo viena, o po
keliu minuciu - kita? tai gal dar daugiau uzlasinaiciau, tai is vis dar kita parodytu
o sakykit po valgio jie rodo 5,8 - tai cia gerai? as dar vis tose skaiciuose plaukioju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi: 08 rugsėjo 2009 - 15:00