Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 13:35)

Nu tai pasakok biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 14:35)

nu tai pasakok clap_1.gif
Atsakyti
Pasoviau obuoliu-kriausiu pyraga i orkaite...galiu pasakot lotuliukas.gif

Kaip sakiau - man svarbus rysys tarp manes ir gydytojo... Man patiko V.P. thumbup.gif Pasijauciau kaip ponia ir karaliene blush2.gif Pasidariau dar karta glikuota ten klinikose - tai tikrai mano Seimos kabinete grybauja aparatas... Siandien glikuotas 7.8.. Zodziu desiuosi ta "bandura" ir penktadieni vaziuosiu vel pas ji su rezultatais... pasitareme ir pakeiteme insulina 5 dienom - paziuresim kokie bus rezultatai... o del gulimosi paklause - Jus tikriausiai nenoresite gultis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 14:47)

Kaip sakiau - man svarbus rysys tarp manes ir gydytojo... Man patiko V.P. thumbup.gif  Pasijauciau kaip ponia ir karaliene blush2.gif  Pasidariau dar karta glikuota ten klinikose - tai tikrai mano Seimos kabinete grybauja aparatas... Siandien glikuotas 7.8.. Zodziu desiuosi ta "bandura" ir penktadieni vaziuosiu vel pas ji su rezultatais... pasitareme ir pakeiteme insulina 5 dienom - paziuresim kokie bus rezultatai... o del gulimosi paklause - Jus tikriausiai nenoresite gultis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu va matai, kaip viskas gerai thumbup.gif o tu bijojai lotuliukas.gif taip kad relax ir ramiai kibkit su SB į namų darbus mirksiukas.gif
o dėl gulimosi - tai liux thumbup.gif išlaiko V.P. savo stilių biggrin.gif

o kokį dabar insuliną pasiėmei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 07 rugsėjo 2009 - 14:03
Novorapid'a mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 15:09)

nu matai kokios naujienos. novorapid naudoju ir as , esu tuo insulinu patenkinta. ji naudoju nuo pat susirgimo pradzios. na ziuresim kaip tau seksis su juo, tikekimes kad gerai. na tai kibkit i darbelius su vyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 07, 14:14)
nu matai kokios naujienos. novorapid naudoju ir as , esu tuo insulinu patenkinta. ji naudoju nuo pat susirgimo pradzios. na ziuresim kaip tau seksis su juo, tikekimes kad gerai. na tai kibkit i darbelius su vyru blush2.gif

Ir kokie rezultatai su siuo insulinu? visada stabilus glikuotas?

Oi su tuo planavimu... netikiu as jokiais burtais ir sapnais, bet mano vyras siandien sapnavao, kad kazkoks dede skirste vyrus ir skirtingas puses - vieniems sake, kad negalima tureti vaiku, mano vyrui ir kazkokiam kitam sake verciau palaukti, geriau dabar netureti... o paskui ateina maza mergyte pas mano vyra ir sako: teveli, as pas jus su mamyte ateisiu veliau... dabar dar per anksti... nes jei asgimsiu dabar, man bus kazkas blogai su mesyte unsure.gif
Papildyta:
Zinot dar kas mane sokiravo - kiek daug nesciuju turinciu problemu su cukrumi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 14:47)

Kaip sakiau - man svarbus rysys tarp manes ir gydytojo... Man patiko V.P. thumbup.gif  Pasijauciau kaip ponia ir karaliene blush2.gif  Pasidariau dar karta glikuota ten klinikose - tai tikrai mano Seimos kabinete grybauja aparatas... Siandien glikuotas 7.8.. Zodziu desiuosi ta "bandura" ir penktadieni vaziuosiu vel pas ji su rezultatais... pasitareme ir pakeiteme insulina 5 dienom - paziuresim kokie bus rezultatai... o del gulimosi paklause - Jus tikriausiai nenoresite gultis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 15:34)
Oi su tuo planavimu... netikiu as jokiais burtais ir sapnais, bet mano vyras siandien sapnavao, kad kazkoks dede skirste vyrus ir skirtingas puses - vieniems sake, kad  negalima tureti vaiku, mano vyrui ir kazkokiam kitam sake verciau palaukti, geriau dabar netureti... o paskui ateina maza mergyte pas mano vyra ir sako: teveli, as pas jus su mamyte ateisiu veliau... dabar dar per anksti... nes jei asgimsiu dabar, man bus kazkas blogai su mesyte  unsure.gif
Papildyta:
Zinot dar kas mane sokiravo - kiek daug nesciuju  turinciu problemu su cukrumi doh.gif

as ir siandien buvau pas Petrenko...matyt gal ir buvom susitike prie duru blush2.gif

bet jau sapnas...toks sakyciau sokiruojantis, o gal ir reiskiantis kazka... unsure.gif beje as kol nesusiduriau su gestaciniu deetu tai net nenumaniau kad sitiek nestukiu turi sia problema... doh.gif nueini ten i klinikas ir supranti kad tai tikrai gana dazna problema.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 07, 11:35)
hm, nu kas čia daba per erezija  g.gif pirmą kart girdžiu tokią versiją. Pas mane tai to pieno buvo ir daug daugiau nei reikėjo  doh.gif O klinikos apskritai yra nusistačiusios prieš mišinukus ir visa, kas nenatūralu  lotuliukas.gif O ir Biržietis spėju žagteltų išgirdęs tokią versiją  g.gif bet įdomumo dėlei pabandyk paklaust rolleyes.gif

tai va butent kad man cia ir neaisku pasidare, nes apie tai tikrai skaiciau cia siame forume, bet pirmose temose, niu aiskinsiuos smile.gif))
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 15:09)

as irgi naudoju Novorapid, nieko blogo negaliu pasakyt, na insulino rusis gal nelabai suderins cukru, pacio insulino pagalba viska derinsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 15:34)
Oi su tuo planavimu... netikiu as jokiais burtais ir sapnais, bet mano vyras siandien sapnavao, kad kazkoks dede skirste vyrus ir skirtingas puses - vieniems sake, kad  negalima tureti vaiku, mano vyrui ir kazkokiam kitam sake verciau palaukti, geriau dabar netureti... o paskui ateina maza mergyte pas mano vyra ir sako: teveli, as pas jus su mamyte ateisiu veliau... dabar dar per anksti... nes jei asgimsiu dabar, man bus kazkas blogai su mesyte  unsure.gif
Papildyta:
Zinot dar kas mane sokiravo - kiek daug nesciuju  turinciu problemu su cukrumi doh.gif

mano glikuotas gana normalus. praeitas 6,9, paskutinis 5,5. pas mane gana stabilus, tik kai uzsidejau pompa jis siek tiek pagerejo. as ji visada, bent jau dazniausiai leidziuosi pries valgi koki 10 min. na man su juo kolkas tikrai gerai. ir jei yra padidejes cukrus(hiper), man jis gerai numusa ir sureguliuoja
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 07, 15:18)
as ir siandien buvau pas Petrenko...matyt gal ir buvom susitike prie duru  blush2.gif

Ane bigsmile.gif O kelinta tu buvai? Nes viena ilgaplauke iejo pries mane, o kita - po manes, bet ir as paskui su ja sedejau pas gydytoja kabinete ax.gif
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2009 09 07, 15:33)
as irgi naudoju Novorapid, nieko blogo negaliu pasakyt, na insulino rusis gal nelabai suderins cukru, pacio insulino pagalba viska derinsi wink.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 07, 15:50)
mano glikuotas gana normalus. praeitas 6,9, paskutinis 5,5. pas mane gana stabilus, tik kai uzsidejau pompa jis siek tiek pagerejo. as ji visada, bent jau dazniausiai leidziuosi pries valgi koki 10 min. na man su juo kolkas tikrai gerai. ir jei yra padidejes cukrus(hiper), man jis gerai numusa ir sureguliuoja

Na, gal sitas man labiau tiks ax.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 07, 17:54)
Ane bigsmile.gif  O kelinta tu buvai? Nes viena ilgaplauke iejo pries mane, o kita - po manes, bet ir as paskui su ja sedejau pas gydytoja kabinete ax.gif
Papildyta:
Na, gal sitas man labiau tiks ax.gif

mano talonas siaip buvo 11.50 val, bet as iejau tik apie 13.00 doh.gif ir as trumpais plaukais... blush2.gif
Atsakyti