mano Perliukas labai jautrutis ir geras, tai manau, kad bus jai sunku atsiradus mazyliui. bet stengsimes kaip galesim, kad viskas butu gerai ir adaptacija butu kuo lengvesne. maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo pasisveikino mazas su ja
Eudora, didele tavo mergina jau kokia
sveikos
nu va.. tai gal aprimk truputuką?.. kaip nors..
sėkmės pas Petrenko, fainuolis jis
oj kokia fainuolė mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės reiks kada gal pasirodyt
mūsiškei tai buvo gili depresija, kai parsivežėm Benuką, ir visas dėmesys nuo jos perėjo mažyliui. Bet dabar jau nieko, atsigauna, pripranta. O ir charakteris pas ją nuostabus yra, nepuola ant vaiko, bet labai jai įdomu pauostinėt, lyžtelt kokią rankytę ar kojytę o jei dar prileistume prie ausų.. (ji ausų maniakė yra, visų ausis stengias iššveist savo liežuviuku ) šiaip ji man pats idealiausias šunelis, vienintelis minusas - daug ir taaaaaaaaip smardžiai BEZDA
o, ir mūsų mergelikė suapvalėjo bent šiek tiek įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt
Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 09:03)
Kad man nervai, mintys, stresai kelia cukriukus - as zinau ...
nu va.. tai gal aprimk truputuką?.. kaip nors..
sėkmės pas Petrenko, fainuolis jis
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 21:31)
ne i tema - mano ozkyte, kuri nemegsta spa
oj kokia fainuolė mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės reiks kada gal pasirodyt
QUOTE(Eudora @ 2009 09 06, 21:33)
Wowavyva, o tavo ožkytė kažin neužpavydės gimus mažajam ?
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą
mūsiškei tai buvo gili depresija, kai parsivežėm Benuką, ir visas dėmesys nuo jos perėjo mažyliui. Bet dabar jau nieko, atsigauna, pripranta. O ir charakteris pas ją nuostabus yra, nepuola ant vaiko, bet labai jai įdomu pauostinėt, lyžtelt kokią rankytę ar kojytę o jei dar prileistume prie ausų.. (ji ausų maniakė yra, visų ausis stengias iššveist savo liežuviuku ) šiaip ji man pats idealiausias šunelis, vienintelis minusas - daug ir taaaaaaaaip smardžiai BEZDA
o, ir mūsų mergelikė suapvalėjo bent šiek tiek įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt
Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 23:25)
Nu Eudoros mergyte Kaip fainiai sypsos... TB as nemacius, tai todel sakyciau, kad i tave panasi
ačiukas O panašumo ieškosim kai paaugs ir žandai sumažės, nes daba per žandus nieko neina įžiūrėt
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:30)
maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo pasisveikino mazas su ja
tai šaunuoliukė jūsų ciucka o ir mažas pavaro - komunikabilus bus vaikis
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:55)
Eudora, didele tavo mergina jau kokia
nu jo, tokia pavalganti mergina
QUOTE(Gvile @ 2009 09 07, 09:42)
mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės . reiks kada gal pasirodyt
laukiam laukiam
įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt
oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam Ir Aitiii kažkur pradingo - visai nėra jokio update'o - nei čia SM, nei Domuko nuotraukyčių
na, kol kas gauna MP ir jau kokią antrą savaitę vakarais gauna ir mišinuko. O papildomai kol kas nieko dar neduodu. O su mokėjimais daryt - tai pas mumi yra taip: vieną kartą netyčia jau apsivertė nuo nugaros ant pilvo (bet pakartot to kol kas nelabai išeina, nes nežino ką su ranka reikia daryt ), dar labai labai nori sėstis ir dažnai besistengdama padaro vos ne atsilenkimą , dar labai mėgsta suktis apie savo ašį kai padedam ant savo lovos tai sukasi kaip vilkelis ir per penkias minutes gali pasisukt 180 laipsniu Ir dar labai rūpi žaislai ir visa kita aplinkui - griebia viską ką tik akis užmato (net ir zuikius nuo apsaugėlių nori nulupti nu ten reikia pamatyti kaip ji nagučiais bando juos nuo tos apsaugėlės nukabinti ir bais pyksta, nes niekaip nepasiseka iš ten nukrapštyti )
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau liabai idomu
QUOTE(slitka @ 2009 09 07, 11:19)
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau liabai idomu
hm, nu kas čia daba per erezija pirmą kart girdžiu tokią versiją. Pas mane tai to pieno buvo ir daug daugiau nei reikėjo O klinikos apskritai yra nusistačiusios prieš mišinukus ir visa, kas nenatūralu O ir Biržietis spėju žagteltų išgirdęs tokią versiją bet įdomumo dėlei pabandyk paklaust
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 11:37)
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?
nea, neteko susidurt ir girdėt nieko neteko o SM apie juos nieko nėra? arba pincetas.lt pasižiūrėk
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 10:37)
Pavardes ju girdejau, bet apie juos nieko nezinau.Tikrai pasiskaitinek nuomoniu cia SM
ta informacija surinkta, galvoju, gal ir jus ka nors zinot
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 12:22)
ta informacija surinkta, galvoju, gal ir jus ka nors zinot
ot niviernas tamošius kaip patirtis rodo, turbūt kokiais 99 atvejais iš 100 info, rasta internete, pasitvirtina
Grizau