Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

mano Perliukas labai jautrutis ir geras, tai manau, kad bus jai sunku atsiradus mazyliui. bet stengsimes kaip galesim, kad viskas butu gerai ir adaptacija butu kuo lengvesne. maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia smile.gif vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo tongue.gif pasisveikino mazas su ja tongue.gif
Atsakyti
Eudora, didele tavo mergina jau kokia thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 09:03)
Kad man nervai, mintys, stresai kelia cukriukus - as zinau ...

nu va.. verysad.gif tai gal aprimk truputuką?.. 4u.gif kaip nors.. smile.gif
sėkmės pas Petrenko, fainuolis jis thumbup.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 21:31)
ne i tema - mano ozkyte, kuri nemegsta spa

oj kokia fainuolė wub.gif mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės biggrin.gif reiks kada gal pasirodyt biggrin.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 09 06, 21:33)
Wowavyva, o tavo ožkytė kažin neužpavydės gimus mažajam ?
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą

mūsiškei tai buvo gili depresija, kai parsivežėm Benuką, ir visas dėmesys nuo jos perėjo mažyliui. Bet dabar jau nieko, atsigauna, pripranta. O ir charakteris pas ją nuostabus yra, nepuola ant vaiko, bet labai jai įdomu pauostinėt, lyžtelt kokią rankytę ar kojytę wub.gif o jei dar prileistume prie ausų.. doh.gif biggrin.gif (ji ausų maniakė yra, visų ausis stengias iššveist savo liežuviuku lotuliukas.gif ) šiaip ji man pats idealiausias šunelis, vienintelis minusas - daug ir taaaaaaaaip smardžiai BEZDA doh.gif

o, ir mūsų mergelikė suapvalėjo bent šiek tiek bigsmile.gif įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt smile.gif

Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 23:25)
Nu Eudoros mergyte  Kaip fainiai sypsos... TB as nemacius, tai todel sakyciau, kad i tave panasi 

ačiukas aciuks.gif O panašumo ieškosim kai paaugs ir žandai sumažės, nes daba per žandus nieko neina įžiūrėt lotuliukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:30)
maziau laipioja man ant pilvo, tiksliau nebelaipioja. nezinau, ar puikiai suprato, kad negali kai paaiskinau, ar jaucia smile.gif vakar labai graziai ir svelniai gulejo man ant pilvo, o kaip tik vaikas tuo metu stiprokai spyre, tai ji krupetelejo  pasisveikino mazas su ja

tai šaunuoliukė jūsų ciucka bigsmile.gif o ir mažas pavaro - komunikabilus bus vaikis biggrin.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 23:55)
Eudora, didele tavo mergina jau kokia 

aciuks.gif nu jo, tokia pavalganti mergina lotuliukas.gif

QUOTE(Gvile @ 2009 09 07, 09:42)
mes irgi turim vieną mažylę šunytę, tik mūsų visai kitokios veislės . reiks kada gal pasirodyt

laukiam laukiam blush2.gif

įmesiu prisiruošus ir aš savo burbulį paveizėt smile.gif

oi laukiam laukiam, nuotraukėlių laukiam wub.gif Ir Aitiii kažkur pradingo - visai nėra jokio update'o - nei čia SM, nei Domuko nuotraukyčių g.gif

Eudora, ką mažylei duodi valgyt? ką jau mokat daryt? jūs mums esat orientyras, nes gimę tik porą sav. anksčiau smile.gif

na, kol kas gauna MP ir jau kokią antrą savaitę vakarais gauna ir mišinuko. O papildomai kol kas nieko dar neduodu. O su mokėjimais daryt - tai pas mumi yra taip: vieną kartą netyčia jau apsivertė nuo nugaros ant pilvo (bet pakartot to kol kas nelabai išeina, nes nežino ką su ranka reikia daryt lotuliukas.gif ), dar labai labai nori sėstis ir dažnai besistengdama padaro vos ne atsilenkimą biggrin.gif , dar labai mėgsta suktis apie savo ašį lotuliukas.gif kai padedam ant savo lovos tai sukasi kaip vilkelis ir per penkias minutes gali pasisukt 180 laipsniu ax.gif Ir dar labai rūpi žaislai ir visa kita aplinkui - griebia viską ką tik akis užmato (net ir zuikius nuo apsaugėlių nori nulupti doh.gif lotuliukas.gif nu ten reikia pamatyti kaip ji nagučiais bando juos nuo tos apsaugėlės nukabinti ir bais pyksta, nes niekaip nepasiseka iš ten nukrapštyti lotuliukas.gif )
Atsakyti
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau sad.gif liabai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 07, 11:19)
mergaites, man dar vienas klausimas pasistojo, skaiciau, kad mums cukrinukems, pagimdzius pieno is pat pradziu neatsiranda, atseit pradziai butinai reikia turet misinuka, ar teisybe, gal cia zino daugiau kur jau pagimdziuosios, nes apie tai Birziecio neuzklausiau sad.gif liabai idomu smile.gif

hm, nu kas čia daba per erezija g.gif pirmą kart girdžiu tokią versiją. Pas mane tai to pieno buvo ir daug daugiau nei reikėjo doh.gif O klinikos apskritai yra nusistačiusios prieš mišinukus ir visa, kas nenatūralu lotuliukas.gif O ir Biržietis spėju žagteltų išgirdęs tokią versiją g.gif bet įdomumo dėlei pabandyk paklaust rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 11:37)
merginos, kurios jau gulejot akuseriniame, gal ka girdejot apie Abraiti arba Kliucinska?

nea, neteko susidurt ir girdėt nieko neteko schmoll.gif o SM apie juos nieko nėra? arba pincetas.lt pasižiūrėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 10:37)

Pavardes ju girdejau, bet apie juos nieko nezinau.Tikrai pasiskaitinek nuomoniu cia SM ax.gif
Atsakyti
ta informacija surinkta, galvoju, gal ir jus ka nors zinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 07, 12:22)
ta informacija surinkta, galvoju, gal ir jus ka nors zinot smile.gif

ot niviernas tamošius hihihi.gif kaip patirtis rodo, turbūt kokiais 99 atvejais iš 100 info, rasta internete, pasitvirtina irnesakyk.gif
Atsakyti
Grizau biggrin.gif
Atsakyti