QUOTE(wowavyva @ 2009 08 18, 21:18)
as pirma karta gulejau 4 savaiciu. pirma diena nieko nedaro, antra diena biski kraujo nuleidzia, trecia dar biski, ketvirta skydliaukes echo, penkta nueini pas birzieti... ne ne, nepatiko man bet nors karteli, manau, reik tikrai paguleti. buciau is kauno, ne is vln, tai gal ir gulciausi, vaziuociau nakvoti namo, o dabar... be to, man maistas ten nelabai - arba riebu, arba neskanu. valgykloj irgi viskas riebaluose plaukia. ana karta valgiau duoniukus, corny'us ir ka drauge arba vyras, jei atvaziuodavo, atnesdavo. to pasekoje labai issibalansuoja cukrus.
Taiva, kad issibalansuoja kai pasikeicia ritmas . O dar mano vyrai vieni namie liks, tai dar vienas galvos skausmas O del maisto..... mano anyta Kaune gyvena
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 08 19, 14:28)
Na jau akuserinaima man nei nescios moterys manes ten nezavi
visos tik dejuoja arba verkia kiek maciau. Tai tik siauba ivaro pries gimdyma, na nebet man cia taip(manau pagal kiekvieno emocine bukle)
o maistas dar neskanesnis nei endokr. ir palatosman baisesnes na nzn. nenoreciau ten dar papulti.
gal perbaisiai parasiau
visos tik dejuoja arba verkia kiek maciau. Tai tik siauba ivaro pries gimdyma, na nebet man cia taip(manau pagal kiekvieno emocine bukle)
o maistas dar neskanesnis nei endokr. ir palatosman baisesnes na nzn. nenoreciau ten dar papulti.
gal perbaisiai parasiau
As pries 10 metu gulejau, tai visai nebaisu buvo ir draugija ne knarkianciu bobuciu