Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(aister @ 2009 09 06, 13:44)
Paskaitos ten labaiu orentuotas i tai, kai jau atsiranda komplikaciju mirksiukas.gif

Taip kad, jei ilgai negyja zaizda reikia nedelsiant kreiptis i endokrinologus, ne i chirurgus ar dar kitur, kad gyjimas butu kuo sekmingesnis mirksiukas.gif

arba ka tik susirgusiems smile.gif man nesciai irgi buvo pasiulyta "pasimokyti", galvoju, nu jei siulo, gal isties darau kazka darau ne taip, gal is sono geriau matos g.gif Nu, nuejeu, o ten "pradinukai" susirinke skaiciuoja, kas kiek angliavandeniu turi doh.gif ir dar tiems "pradinukams" iskart apie baisiausias komplikacijas, vos ne tokio, kad jei pamatysi aparatelyje per dideli skaiciu, tau gresia apakimas, koju netekimas ir pan. doh.gif Irgi bandziau gincytis, nu gaila buvo tu kitu, kad juso gasdina, o ta tarybiniu laiku bibse susinervino, kad jai paskaita gadinu biggrin.gif

Endorkinologai pasaskys, kad reik cukrus reguliuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 06, 18:49)
as tai atsiguliau pirmadieni, bet jo nemaciau, nebuvo jokios vizitacijos. kaip pilveliai jusu auga? kaip cukriukai?

musu su madmuazele dar neauga biggrin.gif bet tu, Madmuazele, nepergyvenk taip baisiai, kad net cukrai nuo to sokineja doh.gif - buta cia del ko! Leliukai musu patys pasirinks, kada jiem ateit i si pasauli - kita ar dar kita menesi mirksiukas.gif
Papildyta:
as tai atsiguliau pirmadieni, bet jo nemaciau, nebuvo jokios vizitacijos. kaip pilveliai jusu auga? kaip cukriukai?

musu su madmuazele dar neauga biggrin.gif bet tu, Madmuazele, nepergyvenk taip baisiai, kad net cukrai nuo to sokineja doh.gif - buta cia del ko! Leliukai musu patys pasirinks, kada jiem ateit i si pasauli - kita ar dar kita menesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 06, 17:49)

Man pilvelis dar neauga.O cukrai kolkas tikrai labai normaliai laikos.Na kaip ir su pirmu nestumu, 1 trimestre labiau i mazaja puse jie linksta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 17:57)
Endorkinologai pasaskys, kad reik cukrus reguliuoti biggrin.gif

Endokrinologai pasiulys kokius reikia antibiotikus gerti, o chirurgai visokius tepaliukus, bintavimus, kurie ilgai gyjant zaizdai jau nebepadeda mirksiukas.gif o kai zaizda, negyjanti jau pazeidzia kaula, tada deja, bet galune reikia amputuoti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 06 rugsėjo 2009 - 18:13
kaip pilveliai jusu auga? kaip cukriukai?

Auga auga, o cukriukai, tai galima sakyti idealus thumbup.gif . Aisku sokteli kartais, bet trumpam, kai bet ko ir bet kiek privalgau blush2.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 18:57)
musu su madmuazele dar neauga biggrin.gif bet tu, Madmuazele, nepergyvenk taip baisiai, kad net cukrai nuo to sokineja doh.gif  - buta cia del ko! Leliukai musu patys pasirinks, kada jiem ateit i si pasauli - kita ar dar kita menesi  mirksiukas.gif
Papildyta:
musu su madmuazele dar neauga biggrin.gif bet tu, Madmuazele, nepergyvenk taip baisiai, kad net cukrai nuo to sokineja doh.gif  - buta cia del ko! Leliukai musu patys pasirinks, kada jiem ateit i si pasauli - kita ar dar kita menesi  mirksiukas.gif

Nu tai taip, tik jums cia ir pergyventi, jus jau turit po viena, o va mes kai kurios nei vieno neturim, tik pirmuju laukiam ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 09 06, 19:12)
kai zaizda, negyjanti jau pazeidzia kaula, tada deja, bet galune reikia amputuoti verysad.gif

Baik tu, aister, mums taip nebus, mes busim pirmosios, kurios mire sveikos, kad ir su CD lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 17:57)

As noriu DABAR blush2.gif Jau kiek laukiau noredama...

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 06, 19:52)
Nu tai taip, tik jums cia ir pergyventi, jus jau turit po viena, o va mes kai kurios nei vieno neturim, tik pirmuju laukiam  ax.gif

Nesvarbu, kad turim.... o ir maniskiui jau 6 metukai bus smile.gif Nesinori bais didelio skirtumo...

Na ka, ryt i trasa... kazi ka pasakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 21:03)
Nesvarbu, kad turim.... o ir maniskiui jau 6 metukai bus smile.gif  Nesinori bais didelio skirtumo...

Tai aisku, kad nesvarbu, tik norejau pasakyt, kad ir "biednesniu" uz jus yra blush2.gif
O tau didziausios sekmes rytoj 4u.gif . Lauksim rezultatu unsure.gif
Atsakyti
Siaip negalima taip sakyti, bet vis man atrodo, kad jau as buciu ta nescioji su CD, kuri numirs... As nerealiai bijau.... bet siuo metu mano noras yra didesnis uz baime, o ne taip kaip buvo anksciau-atvirksciai...

Tikiuosi as su juo susisnekesiu ir viskas bus i gera thumbup.gif Pranesiu kai grisiu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ne i tema - mano ozkyte, kuri nemegsta spa tongue.gif
madmuazele, laukiam rytoj is taves ziniu, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Oi, tas Kazanavičius doh.gif gal apie hormonus jis ką nors ir išmano, bet jau apie diabetą doh.gif bet tai protingi žmonės kai nežino, tai patyli, betgi šita lakštingala tai negali nečiulbėti doh.gif
Dar buvo bajeris kai jis mano palatos kaimynei (su 16 metų stažu) ne tai, kad pasiūlė nueit į tas pamokėles, bet liepė sesutei susitart dėl individualios paskaitėlės jai doh.gif O sesutė tai aišku taip ir padarė biggrin.gif tai kai jai reikėjo eit, tai pasiėmė ir mane į kompaniją. Nu ir ką - nueinam, o ta seselė klausia koks stažas. Tai kai sužinojo mūsų stažus, klausia maždaug 'a kokio velnio tada čia atėjot ir dar individualiai ? lotuliukas.gif ' Tai mes jai tiesiai ir pasakėm, kad atėjom pliusiuko užsidėt. Tai ta žvengia ir sako 'tai jau su Kazanavičium susitikot lotuliukas.gif '

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 15:55)
jo jo, antradieniais buna vizitacija su profesorium  lotuliukas.gif  jei tik didenybe nebuna uzsiemes 

ir kas baisiausia, tai , kad dažniausiai jis nebūna užziėmęs lotuliukas.gif o galėtų būt - tai bent ką nors paskaitytų apie CD biggrin.gif

QUOTE(aister @ 2009 09 06, 18:26)
Todel as ir nesusitikau su juo Atsiguliau treciadieni po visu vizitaciju jau

Arba dar galima jo išvengti atsigulant antradienį rolleyes.gif aš pirmą kartą kai guliausi taip ir padariau ax.gif Arba kur nors prazyliot vizitacijos metu (Lauriuciuxs kaip suprantu taip ir padarė jei net nežino kad tokios apskritai būna lotuliukas.gif )

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 06, 20:52)
Baik tu, aister, mums taip nebus, mes busim pirmosios, kurios mire sveikos, kad ir su CD

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Wowavyva, o tavo ožkytė kažin neužpavydės gimus mažajam ? g.gif

na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą blush2.gif

Madmuazele, atsipalaiduok ir nepezėk čia erezijų į eterių biggrin.gif viskas bus gerai ir bijot tikrai nėra ko. Kaip ten sako - gyvenimas kaip zebras - juoda, balta, juoda, balta, šikna, ir vėl juoda, balta ir t.t. Nu matyt, dabar pas tave tas mano geltonai pažymėtas periodas, bet jis praeis ir vėl viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 06 rugsėjo 2009 - 20:49
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 20:31)
madmuazele, laukiam rytoj is taves ziniu, sekmes  4u.gif

Oi kokia ozkyte bigsmile.gif lotuliukas.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(Eudora @ 2009 09 06, 20:33)
na va, o aš permečiau savo burbuliuko fotkes į gmail'ą  blush2.gif

Kokia paaugusi princese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 21:45)
Kokia paaugusi princese wub.gif

tai va, penktadienį eisim į TA, ai jau galėsim pasigirt kiek tiksliai priaugom ir paaugom (man atrodo, kad bus daug ir į visas puses lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 06, 20:52)
tai va, penktadienį eisim į TA, ai jau galėsim pasigirt kiek tiksliai priaugom ir paaugom (man atrodo, kad bus daug ir į visas puses  lotuliukas.gif )

Tai saunuole mamyte ir dukryte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 06, 20:52)
Nu tai taip, tik jums cia ir pergyventi, jus jau turit po viena, o va mes kai kurios nei vieno neturim, tik pirmuju laukiam  ax.gif

Baik tu, aister, mums taip nebus, mes busim pirmosios, kurios mire sveikos, kad ir su CD  lotuliukas.gif

tas paguoda, bet nenorim, kad vienturteliai lepuniukai augtu smile.gif

MB daznai man sako, kad as esu sveikesne ir gyvenu sveikesni gyvenime negu nesergantys CD biggrin.gif Todel ir gyvensiu ilgiau negu sveiki lotuliukas.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 06, 21:03)
Nesvarbu, kad turim.... o ir maniskiui jau 6 metukai bus smile.gif  Nesinori bais didelio skirtumo...

na, del menesiuko bais didelio skirtumo ir nebus. Tu paskaitinek tokiu skyreliu, kur zmones desimtmeciais laukia savo stebuklu, apie nevaisingumo problemas, priezastis, iseitis ir pan. - kaip mat apsiraminsi. Pamenu, mes kai pirma planavom, as jau buvau visko prisimasciusi ir jau kone ieskojau visokiu kliniku isstyrimui, paskui pradejau skaitienti apie net isteigtas nevaisingumo asociacijas ir pan., tai gerokai nurimau ir pasakiau sau, kad nevarysiu dievo i medi..

GEROS TAU KELIONES RYTOJ! Jei sutiksi p.gerb.prof. Kazanaviciu - tai linkejimai jam nuo musu visu biggrin.gif (as ir turejau garbes isklausyti jo protingos nuomones, ale paklausiau ir uzmirsau biggrin.gif )

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 06, 21:31)

Kokia fainuole wub.gif O ji kazkaip reaguoja i tavo nestuma, ar vis dar apsimeta, kad nieko nesupranta? smile.gif Nepakito kazkaip jos elgesys ar pan.?
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2009 09 06, 23:22)
tas paguoda, bet nenorim, kad vienturteliai lepuniukai augtu smile.gif

MB daznai man sako, kad as esu sveikesne ir gyvenu sveikesni gyvenime negu nesergantys CD biggrin.gif Todel ir gyvensiu ilgiau negu sveiki lotuliukas.gif
na, del menesiuko bais didelio skirtumo ir nebus. Tu paskaitinek tokiu skyreliu, kur zmones desimtmeciais laukia savo stebuklu, apie nevaisingumo problemas, priezastis, iseitis ir pan. - kaip mat apsiraminsi. Pamenu, mes kai pirma planavom, as jau buvau visko prisimasciusi ir jau kone ieskojau visokiu kliniku isstyrimui, paskui pradejau skaitienti apie net isteigtas nevaisingumo asociacijas ir pan., tai gerokai nurimau ir pasakiau sau, kad nevarysiu dievo i medi..

GEROS TAU KELIONES RYTOJ! Jei sutiksi p.gerb.prof. Kazanaviciu - tai linkejimai jam nuo musu visu biggrin.gif (as ir turejau garbes isklausyti jo protingos nuomones, ale paklausiau ir uzmirsau biggrin.gif )
Kokia fainuole wub.gif O ji kazkaip reaguoja i tavo nestuma, ar vis dar apsimeta, kad nieko nesupranta? smile.gif Nepakito kazkaip jos elgesys ar pan.?

Nu Eudoros mergyte wub.gif Kaip fainiai sypsos... TB as nemacius, tai todel sakyciau, kad i tave panasi mirksiukas.gif
Atsakyti