Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

Aciu uz juoko doze blush2.gif lotuliukas.gif Reiskias man glikuotas bus idealus jam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 04, 19:33)
Aciu uz juoko doze blush2.gif  lotuliukas.gif  Reiskias man glikuotas bus idealus jam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kazin ar jam buna kas nors idealu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 04, 20:33)
Aciu uz juoko doze blush2.gif  lotuliukas.gif  Reiskias man glikuotas bus idealus jam lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va cia tai prajuokinai, tai butum ideali paciente jam...
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 04, 19:39)
Kazin ar jam buna kas nors idealu doh.gif

Jei jau megejas pabambeti ir pasikabineti-reiskias ras visada del ko ir prie ko doh.gif
Atsakyti
Nu geras cia apie Kazanaviciu doh.gif . Dabar isvis nenoriu i ligonine schmoll.gif , glikuotas 5.5, o ir aplink bamba plaukeliu yra blush2.gif . Jauciu susipykciau as su juo, oi kaip susipykciau gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 04 rugsėjo 2009 - 19:58
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu mano cukrai grynai komedija - po valgio praejus 1 h buvo 12 (si karta valgiau pica namine blush2.gif ), ejom i lauka pasivaikscioti ir susileidau 2 VV, tai dabar po 2 valandu po valgio ir dar 1 valandos pasivaiksciojimo - 15.6 doh.gif

Nors man Jelena sake didinti baze...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 04 rugsėjo 2009 - 20:03
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 04, 19:58)
Nu geras cia apie Kazanaviciu  doh.gif . Dabar isvis nenoriu i ligonine  schmoll.gif , glikuotas 5.5, o ir aplink bamba plaukeliu yra  blush2.gif . Jauciu susipykciau as su juo, oi kaip susipykciau  gun_bandana.gif

Nepergyvenk.Gliukuotas tavo super, o ir plaukeliu daugumai nestukiu buna.zinok, visiems viskas bus gerai, isskyrus Kazanaviciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 04, 21:03)
Nepergyvenk.Gliukuotas tavo super, o ir plaukeliu daugumai nestukiu buna.zinok, visiems viskas bus gerai, isskyrus Kazanaviciu biggrin.gif

Aciu, aister thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
jam net mano VS roziniai veliuriniai treningai uzkliuvo. iliustruoju:
user posted image
antradienine vizitacija, pacientai lovose. prieina jo didenybe lotuliukas.gif paima man uz svarkelio krasto, paciupineja, pazvengia, tada vel paciupineja ir sako, grazus? lotuliukas.gif normalus profesorius ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 04 rugsėjo 2009 - 22:30
lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi negaliu... o tu sakai jis tik nepatenkintas...jam labai patiko tikriausiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 04, 22:52)
paima man uz svarkelio krasto, paciupineja, pazvengia, tada vel paciupineja ir sako, grazus?  lotuliukas.gif  normalus profesorius ane?  lotuliukas.gif

nu čia tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif ką atsakei? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 04, 18:37)
bent jau as apie Kazanaviciu ir jo teorijas turiu savo nuomone... Ateina i palata 1minutei, pamato skaicius ir nesigilines kalba. Sergam ne pirma diena, stebim save visa para, gal kartais kai ka geriau pacios zinom nei gydytojai?.. As nesakau, kad daktaru nereikia, bet tikrai ne visada ju patarimai yra geri ir teisus 100%. Kazanavicius man rodos visiems pripaiso, kad per daug insulino, hipo sukeltos hiperglikemijos ir t.t. ir pan.

va va, teisybe sakai, manes dar klausia kai silpna buna ko uzvalgai, sakau, visada turiu saldainiu, hmm sako, negerai, saldainiais gali uzspringiti, geriau gertuve obuoliu sulciu turek....niu nezinau, man vietos gal sakau saldainiai maziau uzima nei gertuve, ai nu bile pasake, o va butent, kad su sia liga ne vienus metus gyvenam, ir manau puikiai visos tvarkomes.
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 09 04, 19:58)
Pamenu per 1 nestuma apziurinejo jis mane, ir pamate ant pilvo prie bambos, kur buna  nesciosios linija, plaukeliu.Sako; pas tave per daug vyrisku hormonu, neisnesiosi tu to vaiko doh.gif  doh.gif  doh.gif

ne nu sia tai siaubo filmas...bet nepastebejot panos, jis visad toks pasikeles vaiksto, studenciokiu buryje....ir kas ji klinikos vadovu isrinko....
Papildyta:
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 04, 20:07)
siaubas, kaip gali daktaras taip pasakyti. nuz iouriu tas Kazanavicius kazkoks nesveikas, man neteko su juo susidurti. jei jau 6 glikuotas per mazas, yra bloogai, tai mano 5,5 pagal ji turetu buti labai blogai, vien hipo, nors taip nera, jau pastaruosius 4 menesius nebuvo jokios hipo, tik siandien trumpam nukriuto iki 2,8, bet greit susitvarke. as manau kad 6 glikuotas tai labai gerai. na tikiuosi kad su juo neteks susidurti

i gulsies i ligonine tai teks, nes p. Kazanavicius aranda kelias minutes vizitacijoms.....
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 04, 22:52)
jam net mano VS roziniai veliuriniai treningai uzkliuvo. iliustruoju:
user posted image
antradienine vizitacija, pacientai lovose. prieina jo didenybe  lotuliukas.gif  paima man uz svarkelio krasto, paciupineja, pazvengia, tada vel paciupineja ir sako, grazus?  lotuliukas.gif  normalus profesorius ane?  lotuliukas.gif

nu cia tai geras....niu norejo musiet pasmaikstaut, ***** ozys su savo barzda.....
tiesa, prisiminiau, kad man jis dar liepe tas pamokeles lankyt nuo 1 klases, niu zinot, ten kur apie diabeta, cukrus ir kt., kalba, niu jo pgalvojau, kai turianciai 23 metu staza sios ligos, man pats tas eiti i tokias pamokeles.....
Atsakyti