Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(aister @ 2009 09 03, 17:30)
gal kokius 3vv susileisciau.istikro senai ji valgiau, tai siaip mastau, jei valgyciau kiek leisciaus.

as taipogi leidziuosi apie 3vv, na aisku dar priklauso koks jogurtas
Atsakyti
as naturaliam leidziuos 1,5vv. tu visu vaisiniu nevalgau, bereikalingos kalorijos. ai tik tuos vienus valio, kur becukriai tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. As rugsejo 17-ai (ketvirtadienis) uzsiregistravus pas Petrenko, turiu siuntima is Birziecio guldymui. Jeigu iseitu, kad paguldytu pirmadieni, tai butu 21-a diena. O kitu planai nepasikeite del rugsejo 21-os? Butu smagiau, kad ten musu daugiau butu, o tai jau baisiai nenoriu as i ta ligonine schmoll.gif . Kaip ten reikes istvert g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 03, 18:10)
Sveikos. As rugsejo 17-ai (ketvirtadienis) uzsiregistravus pas Petrenko, turiu siuntima is Birziecio guldymui. Jeigu iseitu, kad paguldytu pirmadieni, tai butu 21-a diena. O kitu planai nepasikeite del rugsejo 21-os? Butu smagiau, kad ten musu daugiau butu, o tai jau baisiai nenoriu as i ta ligonine  schmoll.gif . Kaip ten reikes istvert  g.gif

as tai tikrai atvyksiu, ir manau kad guldys, nes laikas. mums bus 23 savaites.
beje pasigirsiu, vakar pasidariau glikuota ir rezultatas - 5,5. nu tokio gero tai nesitikejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 03, 17:10)
Sveikos. As rugsejo 17-ai (ketvirtadienis) uzsiregistravus pas Petrenko, turiu siuntima is Birziecio guldymui. Jeigu iseitu, kad paguldytu pirmadieni, tai butu 21-a diena. O kitu planai nepasikeite del rugsejo 21-os? Butu smagiau, kad ten musu daugiau butu, o tai jau baisiai nenoriu as i ta ligonine  schmoll.gif . Kaip ten reikes istvert  g.gif

MAne jei guldys ir jei as nuspresiu gultis-tai greiciausiai bus rugsejo 20 d. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 15:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  avizas valgyk  lotuliukas.gif

ir tas valgau biggrin.gif
Papildyta:
Beje, jauciu, kad kaupiasi man viskas... siandien pas gydytoja apsizliumbiau kaip mazas vaikas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 03, 18:58)
as tai tikrai atvyksiu, ir manau kad guldys, nes laikas. mums bus 23 savaites.
beje pasigirsiu, vakar pasidariau glikuota ir rezultatas - 5,5. nu tokio gero tai nesitikejau thumbup.gif

Saunuole, toks pat kaip ir pas mane thumbup.gif . O man bus 24 sav., kadangi pas Petrenko einu ketvirtadieni, tai nemanau, kad guldytu savaitgaliui, uztai ir galvoju, kad galetu buti pirmadienis (21 d.). O gal neguldys g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 19:05)
MAne jei guldys ir jei as nuspresiu gultis-tai greiciausiai bus rugsejo 20 d. mirksiukas.gif
Papildyta:
ir tas valgau biggrin.gif
Papildyta:
Beje, jauciu, kad kaupiasi man viskas... siandien pas gydytoja apsizliumbiau kaip mazas vaikas verysad.gif

Na, jei rugsejo 20-a, tai zinoma susitiksim, bet kaip mums reikes atpazinti vienai kita doh.gif
Atsakyti
Kazkaip lotuliukas.gif Tel. numeriais apsikeistumeme... Bet dar didelis GAL, kad gulsiuosi. Nors mano seimos gydytoja irgi rekomendavo gultis.. beje, ji sake, kad gal insulina reiktu keisti, nes pasirodo kas pas ja yra su pompom ir Humolog turi problemu.
Atsakyti
Sveikos, plepses 4u.gif
Visu pirma sveikinimau suzinojusioms, kokios spalvos drabuzelius jau pirkti 4u.gif 4u.gif
Si savaitgali mes pagaliau apsikrikstijom smile.gif

Madmuazele, nu blyn pas tave cukrai. Brt tu nesinervink - pas mane tas pats doh.gif Tik tiek, kad as priezasti zinau - dazniausiai pamirstu susileisti insulino, vakare uzvalgau kokio skanesto, rezultatas - ir diena, ir nakti bardakas doh.gif Na, bet ruosiuosi pradeti lankyti sporto kluba, pavezioti vaika i baseina, turesiu veiklos, maziau valgysiu, daugiau sportuosiu ir viskas bus ciki smile.gif Beje, tikrai pastebejau, kad kai pasportuodavau cukrai daug stabilesni budavo.

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 02, 22:31)
ir kas tada vykdavo?
dabar jau 12.8 doh.gif o ir pati keistai jauciuosi-kaip apgirtusi...
Reik man pabandyti ryt pasiskambinti del to aparaciuko, kuris kiaura para matuoja... gal iki Petrenko speciau pasekti kas vyksta g.gif

as vat apie ta aparata irgi svajoju, ruosiuosi daugiau info pasirankioti, tik tiek, kad kaina atbaido sad.gif O kokiu principu aparatas matuoja?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 03, 22:26)
as vat apie ta aparata irgi svajoju, ruosiuosi daugiau info pasirankioti, tik tiek, kad kaina atbaido sad.gif O kokiu principu aparatas matuoja?

didele adata ivesta tarkim i pilva. drenas. ir pats aparatas. nemazas, sunkokas. viska, ka valgai, kiek leidies reikia ivedineti. cukraus, koks tau tada yra tu nematai, rezultatus pamatai tik kai firma perkelia i kompa.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 23:30)
cukraus, koks tau tada yra tu nematai, rezultatus pamatai tik kai firma perkelia i kompa.

aaaaaaaaaaa, tada ne biznis schmoll.gif As kazkaip isivaizdavau (o gal kazkada pati sufantazavau g.gif ), kad iskart, kai pakyla cukrus virs normos, ima cypti - cia ir dabar biggrin.gif
Kalbejote apie kokius tai stebuklingus duriklius su 2 antgtaliais, o kazi, kur apskritai ju butu galima isigyti? Savo maziuka sulauziau, o senas didelis koks skaudus blink.gif
Atsakyti
tu turbut maisai monitoringa su ta sustra pompa, kuri leidzia ir matuoja smile.gif tikrai sh, kad iskart nematai rezultatu...
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 23:48)
tu turbut maisai monitoringa su ta sustra pompa, kuri leidzia ir matuoja smile.gif tikrai sh, kad iskart nematai rezultatu...

nu as monitoringa turejau omeny blush2.gif
Atsakyti