Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 14:23)
Oo geras, aš kavai su grietinėle nieko nesusileidžiu, negi ir tai cukriukus pakelia?

mazas puodukas stiprios kavos su 2 grietineles pakiukais man reikalauja 1vv.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 14:35)
mazas puodukas stiprios kavos su 2 grietineles pakiukais man reikalauja 1vv.

Nu geras blink.gif
As tai nedaliseidziu prie kavos su grietinele, nes man nekelia ax.gif
Bet kaip skirtingai kiekvienai organizmas reguoja, o paskaicius knygas atrodo turetu buti visoms viskas vienodai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 03, 14:46)
Nu geras blink.gif
As tai nedaliseidziu prie kavos su grietinele, nes man nekelia ax.gif
Bet kaip skirtingai kiekvienai organizmas reguoja, o paskaicius knygas atrodo turetu buti visoms viskas vienodai biggrin.gif

jo, as irgi buvau nustebusi, kai pamaciau kaip pakelia.
Atsakyti
Tikrai kaip skirtingai, man ir kava su grietinėle nekelia ax.gif

Jau pradedu svarstyti, kad gal man atsigulti į ligoninę g.gif
Atsakyti
o tarkim valgydamos maza indeli naturalaus jogurto kiek leidziates?
Atsakyti
Hm...seniai bevalgiau jį, o jei ir valgau-tai arba mėlynių, arba pusę banano dedu...tada leidžiuosi kokius 4 VV.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 15:11)
Hm...seniai bevalgiau jį, o jei ir valgau-tai arba mėlynių, arba pusę banano dedu...tada leidžiuosi kokius 4 VV.

ot smalize lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 15:13)
ot smalize  lotuliukas.gif

Reikia gi angliavandenių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 15:22)
Reikia gi angliavandenių blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif avizas valgyk lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 02, 21:53)

QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 22:06)
beje pasigirsiu ir as....mums irgi nustate kad berods panelyte pilvelyje slepiasi  wub.gif

abejoms sveikinimai, nusidažę riūūūžavai 4u.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 22:05)
madmuazele, kol kas gal pabuk su pompa, gal kaune isgirsi ka protingo, o jei ne, tai tikrai gal nafik ja tongue.gif o Petrenko nebijok, jis tiesiog gali noret tave paguldyt i skyriu ir supykt jei atsisakysi, bet jis tikrai nerekia, nesimusa ir nepyksta taip, kad isvarytu ar nesikalbetu.

hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 09:36)
kad jus zinotumet koks mano glikuotas... gausiu barti ir must kaune  lotuliukas.gif  bet visgi manau, kad cia laboratorijos klaida gal... 3.2, isivaizduojat  doh.gif o man hipo buna karta per menesi, na gal du... ir tai zemiau 3 nesu pagavus. nu zodziu, nesuprantu. Na aisku, as laviruoju su labai zemais cukrais: po valgio max 8, nevalgius 5-4, atsikeliu su 4-4.5 dazniausiai. TTH geras, o kiti tyrimai blogi, bet cia ne su cd susije. tai va...

tai juk sakei, kad nesimuša hihihi.gif o šiaip tai aš irgi tave paguosiu, nebijok, neprimuš (o jei muš, tai gal bent neskaudžiai blush2.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 03, 16:05)
o šiaip tai aš irgi tave paguosiu, nebijok, neprimuš (o jei muš, tai gal bent neskaudžiai blush2.gif  lotuliukas.gif )

pilvas dar mazas, jei mus - begsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 14:58)
o tarkim valgydamos maza indeli naturalaus jogurto kiek leidziates?

gal kokius 3vv susileisciau.istikro senai ji valgiau, tai siaip mastau, jei valgyciau kiek leisciaus.
Atsakyti