Sveikos
prisiduodu, kad gyvos dar
Tik mano brangioji kažko zyzaliukas pasidarė - gal dantys ją nervija
, tai pavargstam greit abi
Be to, dalyvaujam gydytojų lankymo maratone
tai visa laimė, kad gerai sekasi - nei akių gydytoja, nei ortopedė (čia dėl klubo sąnariukų) neturėjo prie ko prikibt. Tai man kaip akmuo nuo širdies nukrito
Aister, sveikatytės jums abiems su pilvinuku - svarbiausia nesinervyt ir gerai maitintis
Kriste, Daisiuke -
sveikinimai jums ružavi ot bus konkurenčių mano princesei
Madmuazele, aš tavo vietoj tikrai dėčiausi tą monitoringo aparatą, nes tokie bardakai tikrai neturėtų būti. Kitas variantas - pasikeisti insuliną - gal dabartinis tau tiesiog nebetinka
nes man taip buvo su ilgo veikimo insulinu - rytiniai cukrai ilgą laiko buvo eifelio bokšto dydžio
. Bet pakeitus Humuliną į Lantusą situacija iš karto pasitaisė ir dabar jokių problemų nei su rytiniais nei su kitais cukrais dėl bazinio insulino nebeturiu
Aišku, jei nedaskaičiuoju trumpo veikimo insulino tai būna visko, bet iš esmės man tą nekontroliuojamai aukštų rytinių cukrų problemą išsprendė insulino pakeitimas. O Petrenko tai tikrai nebijok - per tiek metų, kiek jį pažįstu ir bendrauju dar nėra tekę jo matyti ne ta koja iš lovos išlipusio ar šiaip kokių durnaropių užvalgiusio
Wowavyva, labai džiaugiuosi tavo gerom naujienom
I'm out of my mind, but feel free to leave a message