Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(aister @ 2009 09 03, 09:51)
Madmuazele, as tau nieko nepatarineju, nes nezinau ka patarti.Nesu susidurus su tokia situacija verysad.gif

Ką čia bepatarsi, nebent gal tas, kam buvo panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 09:50)
as blogai pradedu jaustis su 3.7 mazdaug, su 3.5.

as nuo 3,3 pradedavau jausti.
o dabar jauciuos gerai, sau pasimatuoju 2,8 doh.gif ir jau nebe pirmas kartas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 03, 10:38)
o dabar jauciuos gerai, sau pasimatuoju 2,8 doh.gif ir jau nebe pirmas kartas doh.gif

oho... pavojinga. sunku po to is tokiu zemu atsigauti.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 10:54)
oho... pavojinga. sunku po to is tokiu zemu atsigauti.

O pas tave dažnai cukriukai šokinėja, ar stabilūs būna? Pvz., jei valgai pietus, tu daug valgai? Koks maždaug kiekis maisto būna?

Žinot, aš niekaip nesuprantu tiktai vieno, kodėl man didinant bazę kyla cukriukai? Naktį vėl virš 12 buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 03 rugsėjo 2009 - 12:41
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 12:39)
O pas tave dažnai cukriukai šokinėja, ar stabilūs būna? Pvz., jei valgai pietus, tu daug valgai? Koks maždaug kiekis maisto būna?
Žinot, aš niekaip nesuprantu tiktai, kodėl man didinant bazę kyla cukriukai? Naktų vėl virš 12 buvo doh.gif

as labai bijau sokinejimu, vengiu to. sakau, stengiuosi, kad amplitude butu 4-9. jei pagaunu aukstesni 10-12mmol, tai iskart dasileidziu. auksciau 12 nelabai buna, tfutfutfu.
na galiu papasakot ka ryju eiline darbo diena: pusryciai - jogurtas, pietus - jei duoda, tai saltibarsciai lotuliukas.gif apie 200g darzoviu ir 100-130g mesos file, ir jei mano maitinimo istaiga duoda - kokis varskes apkepas, virtinukai (100g). vakariene - na nezinau, kazkas ka pasigaminu - sriuba, blynai, apkepas na zodziu viskas smile.gif o kadangi miegot einu labai velai, tai dar valgau veliau, tai tas buna persikai, nektarinai, jogurtas, grudeta varske.
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 09 03, 08:37)
Kriste, Daisuke, sveikinu rožinių naujienų proga  4u.gif
Madmuazele, laikykis  blink.gif
Daisuke, nu dėl insulino tai čia įdomiai, aš galvojau, kad su tokiais kaip tavo cukrais insulino tikrai niekas neskiria, o čia  doh.gif  pradėjau dabar bijoti, kad ir manęs panašiai laukia, na, aišku, dar reikia, kad priežastis tam atsirastų  biggrin.gif

na as ir maniua kad neskirs..bet pats Petrenko skyre...

siandien jau pas ji buvau..tai padidino doze insulino ir liepe pirmadieni ateit...ziuresim ke per tas keturias diena sparodys rezultatai.. g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

prisiduodu, kad gyvos dar lotuliukas.gif Tik mano brangioji kažko zyzaliukas pasidarė - gal dantys ją nervija g.gif , tai pavargstam greit abi biggrin.gif
Be to, dalyvaujam gydytojų lankymo maratone doh.gif tai visa laimė, kad gerai sekasi - nei akių gydytoja, nei ortopedė (čia dėl klubo sąnariukų) neturėjo prie ko prikibt. Tai man kaip akmuo nuo širdies nukrito karsta.gif

Aister, sveikatytės jums abiems su pilvinuku - svarbiausia nesinervyt ir gerai maitintis mirksiukas.gif

Kriste, Daisiuke - sveikinimai jums ružavi wub.gif ot bus konkurenčių mano princesei biggrin.gif

Madmuazele, aš tavo vietoj tikrai dėčiausi tą monitoringo aparatą, nes tokie bardakai tikrai neturėtų būti. Kitas variantas - pasikeisti insuliną - gal dabartinis tau tiesiog nebetinka g.gif nes man taip buvo su ilgo veikimo insulinu - rytiniai cukrai ilgą laiko buvo eifelio bokšto dydžio doh.gif . Bet pakeitus Humuliną į Lantusą situacija iš karto pasitaisė ir dabar jokių problemų nei su rytiniais nei su kitais cukrais dėl bazinio insulino nebeturiu ax.gif Aišku, jei nedaskaičiuoju trumpo veikimo insulino tai būna visko, bet iš esmės man tą nekontroliuojamai aukštų rytinių cukrų problemą išsprendė insulino pakeitimas. O Petrenko tai tikrai nebijok - per tiek metų, kiek jį pažįstu ir bendrauju dar nėra tekę jo matyti ne ta koja iš lovos išlipusio ar šiaip kokių durnaropių užvalgiusio mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Wowavyva, labai džiaugiuosi tavo gerom naujienom thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 03 rugsėjo 2009 - 13:29
QUOTE(aister @ 2009 09 03, 11:38)

as tai visada labai gerai jauciu hipo, jau prie 4 kartais pradedu jausti.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 03, 14:45)
as tai visada labai gerai jauciu hipo, jau prie 4 kartais pradedu jausti.

blyn, žiūriu čia aš viena tokia ekstremalė lotuliukas.gif nes man ir prie 2,5 dar viskas gerai būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 03, 13:59)
blyn, žiūriu čia aš viena tokia ekstremalė  lotuliukas.gif nes man ir prie 2,5 dar viskas gerai būna  doh.gif

Aš jaučiu kai man apie 2 būna doh.gif

Eudora, o iš kokio insulino trumpo veikimo į kokį kitą tau keitė?
Pasakykit, kurio trumpo veikimo insulino geriau ėn nebandyti? Aš dabar Humolog leidžiuosi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 12:52)
as labai bijau sokinejimu, vengiu to.  sakau, stengiuosi, kad amplitude butu 4-9. jei pagaunu aukstesni 10-12mmol, tai iskart dasileidziu. auksciau 12 nelabai buna, tfutfutfu.

O tu neužkandžiauji? Pvz. koks obuolys, kriaušė, sausainiukas prie kavos, arbatos ar šiaip? Jei suvalgai-dasileidi insulino ir kiek? Primink, tu irgi Humolog su pompa naudoji?
Atsakyti
as naudoju novorapida.
darbo dienomis neuzkandziauju. na jei buna tokis daiktas, tai leidziuosi tada. tarkim jei geriu kava su grietinele, tai susileidziu 1vv.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 14:15)
as naudoju novorapida.
darbo dienomis neuzkandziauju. na jei buna tokis daiktas, tai leidziuosi tada. tarkim jei geriu kava su grietinele, tai susileidziu 1vv.

Oo geras, aš kavai su grietinėle nieko nesusileidžiu, negi ir tai cukriukus pakelia?
Atsakyti