aister, as juodus, drauge sviesius
taip, galvoju, kad reik pasidaryt fotosesija max 30sav., kai dar nebusiu visai tankete jau kaip ir susiderinau su fotografe.
kad jus zinotumet koks mano glikuotas... gausiu barti ir must kaune bet visgi manau, kad cia laboratorijos klaida gal... 3.2, isivaizduojat o man hipo buna karta per menesi, na gal du... ir tai zemiau 3 nesu pagavus. nu zodziu, nesuprantu. Na aisku, as laviruoju su labai zemais cukrais: po valgio max 8, nevalgius 5-4, atsikeliu su 4-4.5 dazniausiai. TTH geras, o kiti tyrimai blogi, bet cia ne su cd susije. tai va...
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 08:36)
taip, galvoju, kad reik pasidaryt fotosesija max 30sav., kai dar nebusiu visai tankete jau kaip ir susiderinau su fotografe.
kad jus zinotumet koks mano glikuotas... gausiu barti ir must kaune bet visgi manau, kad cia laboratorijos klaida gal... 3.2, isivaizduojat o man hipo buna karta per menesi, na gal du... ir tai zemiau 3 nesu pagavus. nu zodziu, nesuprantu. Na aisku, as laviruoju su labai zemais cukrais: po valgio max 8, nevalgius 5-4, atsikeliu su 4-4.5 dazniausiai. TTH geras, o kiti tyrimai blogi, bet cia ne su cd susije. tai va...
As tai daznokai hipuoju, galima sakyt kas antra diena.Bet gliukuotas6
QUOTE(aister @ 2009 09 03, 08:44)
nu as tai sakau karta, du, gal tris per menesi... tikrai nedaug. nesuprantu zinok, sakau, netikiu kad jis toks gali buti.
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 08:36)
Nu ir glikuotas
Būk gerutė, pakonsultuok mane...po valgio 8-čia 2 valandoms praėjus, ar kaip? jei būna daugiau-tu susileidi daugiau insulino, ar kaip?
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 08:53)
Būk gerutė, pakonsultuok mane...po valgio 8-čia 2 valandoms praėjus, ar kaip? jei būna daugiau-tu susileidi daugiau insulino, ar kaip?
taip, matuoju mazdaug 1.5-2val po valgio ir jei buna aukstesnis, tai dasileidziu. tarkim buna kad randu koki 10, tai dasileidziu pora vv.
sveikos mergaiciukes. sveikinu mergikes kurios suzinojo kad tures mergytes, oi kaip faina. as vakar pasidariau slapimo tyrima, siaip viskas gerai, tik yra gliukozes 2+. kaip reiketu ja panaikinti. daktare sake kad tai nera labai blogai, nes nestumo metu labai daznai buna, o dar ir cd sergu gi.
ryt busiu laisva, nereikia i darba tai bandysiu pompa uz liemeneles uzsikisti. bet manau reiketu su platesnem sleikom kad butu kur uzkisti. bandysiu, ziuresiu, gal bus patogu
ryt busiu laisva, nereikia i darba tai bandysiu pompa uz liemeneles uzsikisti. bet manau reiketu su platesnem sleikom kad butu kur uzkisti. bandysiu, ziuresiu, gal bus patogu
Oi klausykit... Aš jaučiu nerizikuosiu gimdyti... jei man taip viskas nekontroliuojama...Aš bijau
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 03, 09:38)
Oi klausykit... Aš jaučiu nerizikuosiu gimdyti... jei man taip viskas nekontroliuojama...Aš bijau
na as tavo vietoje atideciau gamyba, kol susitvarkys, bet cia visi kitaip i ta reikala zvelgia. man begalo mistiska tavo situacija.
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 03, 08:47)
nu as tai sakau karta, du, gal tris per menesi... tikrai nedaug. nesuprantu zinok, sakau, netikiu kad jis toks gali buti.
Nors as jau 3 skaitau kaip HIPO.
Beje, paskutiniu metu nebejauciu zemu cukru
QUOTE(aister @ 2009 09 03, 09:49)
as blogai pradedu jaustis su 3.7 mazdaug, su 3.5.
Aš ir bijau...kai glikuotas 7 buvo, dar svarsčiau...o dabar abejoju Reik man susitvarkyti, tik kaži ar pavyks
Dar bendradarbe papasakojo istorija, tai aš jau gerokai apsiraminau.
Dar bendradarbe papasakojo istorija, tai aš jau gerokai apsiraminau.
Madmuazele, as tau nieko nepatarineju, nes nezinau ka patarti.Nesu susidurus su tokia situacija