QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 21:04)
as ir galvoju gal priesinasi organizmas, nes kitaip nu nesamone...
mano cukriukai buvo puse velnio, dazniausiai issilaikydavau iki 6,8 bet retkarciais pakildavo virs 7, keleta kartu virs 8...ir viena karta uzkilo iki 10 su biskiu...bet cia buvo valgomi grikiai, kuriuos maniu galiu valgyt, bet po tokiu cukru nebevalgiau...petrenko sake kad negerai kad sokineja, ir skyre insulina...ryt vel einu pas ji..ziuresiu ka sakys, bet tieisog subjuro nuotaika per sitas dvi dienas, maniau jau insulina gavau tai jau bus gerai...o dar blogiau yra
Palyginus dar nedideli cukriukai... Man nestumo metu ir pakildavo iki tiek - ypac nuo varskes, grikiu ir ryziu, tad stengiausi vengti siu produktu
bet tada turejau problemu su ketonais slapime-gulejau ne karta, kad laselines pastatytu...
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:05)
madmuazele, kol kas gal pabuk su pompa, gal kaune isgirsi ka protingo, o jei ne, tai tikrai gal nafik ja
o Petrenko nebijok, jis tiesiog gali noret tave paguldyt i skyriu ir supykt jei atsisakysi, bet jis tikrai nerekia, nesimusa ir nepyksta taip, kad isvarytu ar nesikalbetu.
su ketonais, tai tikrai variantas... ir siaip pasiziurek slapimo tyrima, nenustebciau kad ten ir gliukozes, ir acetono gali buti.
Na, pabusiu, nedaug beliko laukti.... nunesiu, kad ir vakarop slapimo tyrima tuomet...
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 02, 21:06)
Gali ir namuose pasitikrinti, as turiu juosteles tam reikalui, imerki i sisiuka ir vsio, matai kaip ir kas, idedu nuoroda, gali paziureti kur gali nusipirkti
Ketostix
Aga, as turiu tas juosteles...esu tikrinusi pries kelias dienas-nera ketonu
QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 21:06)
na man kolkas skyre 6vienetus pries pusrycius, 8 pries pietus ir vel 6 pries vakariene..ryt gal daugiau skirs
beje pasigirsiu ir as....mums irgi nustate kad berods panelyte pilvelyje slepiasi
hm... mano nedaug skiriasi...bet as jau cia nesu specas
Oi, sveikinimai su princese
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:08)
aister, dareisi nescia budama fotosesija su pirmuoju? o dabar planuoji?
botai jau Lt
o kas cia "do" botai, a