Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(Kavvute @ 2009 09 02, 21:42)
Sveikinu, Kriste, su gera zinia smile.gif Ir aciu Tau uz pasidalinima savo ziniomis.

QUOTE(aister @ 2009 09 02, 22:02)
Ruzaviausi sveikinimai wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aciu mergaites, mes su vyru dar dabar issisiepe po tokiu naujienu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 02 rugsėjo 2009 - 21:10
QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 21:04)
as ir galvoju gal priesinasi organizmas, nes kitaip nu nesamone... doh.gif mano cukriukai buvo puse velnio, dazniausiai issilaikydavau iki 6,8 bet retkarciais pakildavo virs 7, keleta kartu virs 8...ir viena karta uzkilo iki 10 su biskiu...bet cia buvo valgomi grikiai, kuriuos maniu galiu valgyt, bet po tokiu cukru nebevalgiau...petrenko sake kad negerai kad sokineja, ir skyre insulina...ryt vel einu pas ji..ziuresiu ka sakys, bet tieisog subjuro nuotaika per sitas dvi dienas, maniau jau insulina gavau tai jau bus gerai...o dar blogiau yra  unsure.gif

Palyginus dar nedideli cukriukai... Man nestumo metu ir pakildavo iki tiek - ypac nuo varskes, grikiu ir ryziu, tad stengiausi vengti siu produktu ax.gif bet tada turejau problemu su ketonais slapime-gulejau ne karta, kad laselines pastatytu...

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:05)
madmuazele, kol kas gal pabuk su pompa, gal kaune isgirsi ka protingo, o jei ne, tai tikrai gal nafik ja tongue.gif o Petrenko nebijok, jis tiesiog gali noret tave paguldyt i skyriu ir supykt jei atsisakysi, bet jis tikrai nerekia, nesimusa ir nepyksta taip, kad isvarytu ar nesikalbetu.
su ketonais, tai tikrai variantas... ir siaip pasiziurek slapimo tyrima, nenustebciau kad ten ir gliukozes, ir acetono gali buti.

Na, pabusiu, nedaug beliko laukti.... nunesiu, kad ir vakarop slapimo tyrima tuomet...

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 02, 21:06)
Gali ir namuose pasitikrinti, as turiu juosteles tam reikalui, imerki i sisiuka ir vsio, matai kaip ir kas, idedu nuoroda, gali paziureti kur gali nusipirkti Ketostix

Aga, as turiu tas juosteles...esu tikrinusi pries kelias dienas-nera ketonu unsure.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 21:06)
na man kolkas skyre 6vienetus pries pusrycius, 8 pries pietus ir vel 6 pries vakariene..ryt gal daugiau skirs  unsure.gif
beje pasigirsiu ir as....mums irgi nustate kad berods panelyte pilvelyje slepiasi  wub.gif

hm... mano nedaug skiriasi...bet as jau cia nesu specas schmoll.gif

Oi, sveikinimai su princese wub.gif

Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:08)
aister, dareisi nescia budama fotosesija su pirmuoju? o dabar planuoji? botai jau Lt lotuliukas.gif

o kas cia "do" botai, a 4u.gif
Atsakyti
na man realiai nuo grudetos varskes maziausiai kyla...net i ja naturalia idejus koki saukstuka namines uogienes vysniu nepakyla...bet taigi jos nuolat nevalgysiu...dar lygtais nekyla nuo mesos su darzovem..bet man ji taip sunkiai valgosi...ir taip nuo vienos kyla kitos ne...sunku net pasakyt...ziuresiu ka ryt petrenko nuspres,.. unsure.gif

o uz sveikinimus dekui 4u.gif
Atsakyti
madmuazele, cia mes urmu perkam vienus tokius lotuliukas.gif aister konsultavo dydziu klausimu tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:21)
madmuazele, cia mes urmu perkam vienus tokius  lotuliukas.gif  aister konsultavo dydziu klausimu  tongue.gif

ai, cia ugsiukai bigsmile.gif man jie patinka...

Na, paaiskinkit man, 2 h po vakarienes (tokios, kai cukriukai anksciau krisdavo) - 12.4.. susileidau 2 VV, baze padidinta iki 120 proc., tai po gero pusvalandzio 12.3 gun_rifle.gif man dar leistis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 rugsėjo 2009 - 21:24
ne nu nesuprantu zinok. pasikeisk adatele? pasikeisk ir ta drena... nu neisivaizduoju. paziurek, ar pleistriukas neslapias, gal praleidzia insulina. neisivaizduoju ka patart...
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 02, 21:18)
na man realiai nuo grudetos varskes maziausiai kyla...net i ja naturalia idejus koki saukstuka namines uogienes vysniu nepakyla...bet taigi jos nuolat nevalgysiu...dar lygtais nekyla nuo mesos su darzovem..bet man ji taip sunkiai valgosi...ir taip nuo vienos kyla kitos ne...sunku net pasakyt...ziuresiu ka ryt petrenko nuspres,.. unsure.gif

O kaip su sumustiniais reikaliukai? Galima kokius sveikuoliskus pasidaryti-keisciausia, kad nuo ju man nekildavo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:25)
ne nu nesuprantu zinok. pasikeisk adatele? pasikeisk ir ta drena... nu neisivaizduoju. paziurek, ar pleistriukas neslapias, gal praleidzia insulina. neisivaizduoju ka patart...

net nusijuokiau lotuliukas.gif nes adatele ir drena pries vakariene keiciausi...

Na, bet iseitis turi buti... nu negaliu jau buti toks unikalus unikaliausias egzempliorius doh.gif turi buti...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 02, 21:28)
Na, bet iseitis turi buti... nu negaliu jau buti toks unikalus unikaliausias egzempliorius doh.gif  turi buti...

nesuvokiu... negi pas tave toks nerealus insulino poreikis, negi reikia dar didesniu kiekiu. nu zinok net nezinau, as isivaizduoju kokia tau panika... doh.gif nors va tokiu situaciju kaip tau - leidiesi ir nekrenta yra ir man buve keleta kartu. nusistatau 200% kokiai valandai, susipumpuoju dar pora vienetuku ir vis matuoju, ziuriu kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:30)
nesuvokiu... negi pas tave toks nerealus insulino poreikis, negi reikia dar didesniu kiekiu. nu zinok net nezinau, as isivaizduoju kokia tau panika...  doh.gif nors va tokiu situaciju kaip tau - leidiesi ir nekrenta yra ir man buve keleta kartu. nusistatau 200% kokiai valandai, susipumpuoju dar pora vienetuku ir vis matuoju, ziuriu kas vyksta.

ir kas tada vykdavo?

dabar jau 12.8 doh.gif o ir pati keistai jauciuosi-kaip apgirtusi...
Reik man pabandyti ryt pasiskambinti del to aparaciuko, kuris kiaura para matuoja... gal iki Petrenko speciau pasekti kas vyksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 02 rugsėjo 2009 - 21:34
na man su tokia doze, tai per valanda, dvi nukrenta. svarbu laiku viska atjungt (paprastai po to tenka baze kokia 80-90% palikt), kad neuzhipuot. bet man taip buvo kokius 2 kartus, tai net nezinau del ko ir kaip...
Atsakyti
Kriste, Daisuke, sveikinu rožinių naujienų proga 4u.gif
Madmuazele, laikykis blink.gif
Daisuke, nu dėl insulino tai čia įdomiai, aš galvojau, kad su tokiais kaip tavo cukrais insulino tikrai niekas neskiria, o čia doh.gif pradėjau dabar bijoti, kad ir manęs panašiai laukia, na, aišku, dar reikia, kad priežastis tam atsirastų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simcool: 03 rugsėjo 2009 - 07:38
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 02, 21:08)
aister, dareisi nescia budama fotosesija su pirmuoju? o dabar planuoji? botai jau Lt lotuliukas.gif

Nea, su pirmu nesidariau.Vyras visa nestuma buvo uzsieni, tai kazkaip viena neprisiruosiau.O del antro dar yra laiko pagalvoti, nes man tai juk dar net pilvo nesimato biggrin.gif Tu fotkinsies?Manau, kad puikus prisiminimas butu thumbup.gif

Kai botai atkeliaus iki taves, pasisakyk kaip tau dydis smile.gif Sviesius emei?
Atsakyti