Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:31)
sita kazkas panasiau i tai ko nori, bet man kazkas su ja nelabai...  schmoll.gif

kazkaip nea schmoll.gif
Matai isranki as biggrin.gif Arba pati nebezinau ko benoriu.
Manau megzta galima pirkti didesne ir nenestukiu skyriaus.Nu reikia laukti papildymu ir tada kibti i paieskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 20:24)
as uzsisakiau sita, kol kas nieko ziemiskesnio neradau... blin toks jausmas, kad tik as gyvenu aliaskoj, visi kiti floridoj ir santa monikoj  lotuliukas.gif

as pompa dedu ant kojos, o jei su kelnem, tai i liemenuka. nededu ant pilvo ir nevaikstau su guzu ant sono, nesamone.

o kaip pritvirtinat ant kojos, net neisivaizduoju, bet vistiek gi turetu matytis tas aparatas. o ant liemenuko kaip kabinasi, mano krutine nera labai jau didele(normali), tai nezinau kaip ir su kuo reiketu kabint, ir kurioj vietos. niekur nemaciau vaizdines medziagos kaip atrodo ant kojos ir kaip ant liemenuko. as visada ant dirzo seguosi
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 01, 19:34)
o kaip pritvirtinat ant kojos, net neisivaizduoju, bet vistiek gi turetu matytis tas aparatas. o ant liemenuko kaip kabinasi, mano krutine nera labai jau didele(normali), tai nezinau kaip ir su kuo reiketu kabint, ir kurioj vietos. niekur nemaciau vaizdines medziagos kaip atrodo ant kojos ir kaip ant liemenuko. as visada ant dirzo seguosi

Tai nekabinti, o tiesiog uzkisti, sone po pazastim beveik.O liemenukas juk prilaikys, kad neiskristu,
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 20:39)
Tai nekabinti, o tiesiog uzkisti, sone po pazastim beveik.O liemenukas juk prilaikys, kad neiskristu,

biski baisu kad neiskristu, o nemaiso judinant rankas, as isivaizduoju kad turetu buti nepatogu. reiketu gal kad pabandyti
Atsakyti
aister, as irgi su suknelem sunkiai kariauju. ana ziema 3 megztas pirkau promod'e, tai manau ir sia ziema kaip nors gal isikombinuosiu biggrin.gif internetu tiesa sakant dar ne vienos megztos nesu nusipirkusi. gaidukiskos arba labai trumpos.
as pompa dedu i pati liemenuko kauseli, aisku, ne i vs stebukla biggrin.gif tam reikalui naudoju skurinukes biggrin.gif mano krutine A dydzio ir tikrai niekas nemano kad as su vienu dvigubu papu lotuliukas.gif o ant kojos turiu juoda juosta is roche, ja naudoju po storesniais rubais, tamsiais, kai nesvarbu spalva ir turiu 2 pasisiuvusi siuvykloje kuno spalvos, siauras. visiskai nieko nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 01 rugsėjo 2009 - 19:43
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 01, 19:40)
biski baisu kad neiskristu, o nemaiso judinant rankas, as isivaizduoju kad turetu buti nepatogu. reiketu gal kad pabandyti

As jos nejausdavau.Nu juk liemenukas nera laisvas, kaip ji tau iskris smile.gif Pabandyk pirma taip po namus panesioti, gal tau nepatiks.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:42)
aister, as irgi su suknelem sunkiai kariauju. ana ziema 3 megztas pirkau promod'e, tai manau ir sia ziema kaip nors gal isikombinuosiu biggrin.gif internetu tiesa sakant dar ne vienos megztos nesu nusipirkusi. gaidukiskos arba labai trumpos.
as pompa dedu i pati liemenuko kauseli, aisku, ne i vs stebukla biggrin.gif tam reikalui naudoju skurinukes biggrin.gif mano krutine A dydzio ir tikrai niekas nemano kad as su vienu dvigubu papu  lotuliukas.gif  o ant kojos turiu juoda juosta is roche, ja naudoju po storesniais rubais, tamsiais, kai nesvarbu spalva ir turiu 2 pasisiuvusi siuvykloje kuno spalvos, siauras. visiskai nieko nesimato.

i kauseli???
as tada buciau su viena C, kita D krutine lotuliukas.gif
Papildyta:
gerai merginos varau jau.Kiek galiu prie kompo tupet, einu su vaiku uzsiimt.
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 20:44)
As jos nejausdavau.Nu juk liemenukas nera laisvas, kaip ji tau iskris smile.gif Pabandyk pirma taip po namus panesioti, gal tau nepatiks.
Papildyta:

i kauseli???
as tada buciau su viena C, kita D krutine lotuliukas.gif

nu reikes pabandyti, bet turetu per bliuzele matytis, ziema suprantu megztinis, o kai plonesne bliuzele. nu i kauseli tai tikrai neisivaizduoju kaip, vietos nelabai yra, o ir turetu vienas papulis atrodyt didesnis.
o ant kojos tai nezinau, gali nusmukti gi, ir manau turetu matytis, nebent suknele labai plati. tik nesupykit merginos kad taip klausineju bet man idomu, nes biski nervuoja ant dzinsu, negali apsimaut drabuzio kokio noretum, ilgesnio ir pan
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 01, 19:47)
nu reikes pabandyti, bet turetu per bliuzele matytis, ziema suprantu megztinis, o kai plonesne bliuzele. nu i kauseli tai tikrai neisivaizduoju kaip, vietos nelabai yra, o ir turetu vienas papulis atrodyt didesnis.
o ant kojos tai nezinau, gali nusmukti gi, ir manau turetu matytis, nebent suknele labai plati. tik nesupykit merginos kad taip klausineju bet man idomu, nes biski nervuoja ant dzinsu, negali apsimaut drabuzio kokio noretum, ilgesnio ir pan

nesimato, juk ji beveik pazasty biggrin.gif nu aisku jei zinai, tai matai smile.gif
Atsakyti
nusifotkinsiu su pompa liemenuke (vaikstau taip nuo ano spalio, kai bunu su kelnemis, niekas nera nieko pastebejes, klausiau ne vieno ar matos. aisku, kaip minejau, tai tinka ne su kiekvienu liemenuku) ir su juosta ant kojos. ant kojos is niekaip nieko nesimato.
Atsakyti
Aš ir pompą įkišu link pažasčio, arba priekyje į liemenuką... Bet jei jau labai aptempti rūbai-nepatogu, nes kontūrai matosi... ant kojos nebandžiau schmoll.gif

Priminkit, Levemir leidžiasi vieną kartą per dieną, ar galima ir 2 kartus?
Atsakyti
as turiu sita:
user posted image
geras prie tamsiu rubu tinka, visa ziemai isvaiksciojau.
ir dar pasisiuvusi mazesni, kuno spalvos is tokios medziagos kaip kojiniu su guma virsus buna. na tikrai bunant net su trumpesniu, aptemtu sijonu nieko nesimato. sakau, metus jau beveik taip gyvenu. kadangi labai megstu sijonus ir sukneles, tai sita varianta naudoju net dazniau nei i liemenuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 02 rugsėjo 2009 - 08:52
Sveikutės,

labai norėčiau prie Jūsų prisijungti ax.gif ir pasidalinti savo rupesčiais ir džiaugsmais.

Savo nestuke.gif jau baigiu auginti šeštą savaitę.
CD man nėra diagnozuotas iki nėštumo, tačiau turiu sutrikusią glikemiją. O tapus nestuke.gif mane tai labai pradėjo gasdinti, juo labiau kai pasiskaitai straipsnių apie komplikacijas doh.gif Tik stgengiuosi neleisti sau nieko blogo galvoti...
Pirmąjį vizitą pas ginekologę ir endokrinologę apturėjau būdama 3-4 savaičių. Ginekologiškai viskas tvarkoje, o vat cukriukas per saldus. Šią savaitę dar rekomendavo pastebėti kraujuką, o po to jei nesitvarkys, leistis insuliną, ko niekada nesu dariusi unsure.gif . Mano cukriukas labai šokinėja: rytais vidutiniškai būna apie 7.6, po 2 valandu valgio buna 8.8, o buna 6.7. Kaip tycia, kai dariausi kraujo tyrimus klinikoje, gliukoze buvo 6.4. Vos ne norma, taciau taip buvo tik kelias dienas.
Norejau busimu mamyciu, kurios turi problemu del cukriuko ar turi CD pasiklausti kokia buna Jusu gliukoze nevalgius ir po valgo, naudojant insulina ar nenaudojant jo. Noreciau isgirsti kokie rodikliai buna pas kitas nestukes. Mat labai nerimauju del savo 2.gif
Atsakyti