Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:08)
ne, botu dar negavau, bet sakiausi per myma, tai esu rami.
dar is oldnavy uzsisakiau suknele, megztuka. savaitgali nusipirkau megztuka, suknele, 2 golfas. siandien is next gavau dzinsus (tragiskus), timkes, dar kelios tinkamos anksciau pirktos bliuskes kabo spintoj, turiu dzinsus is mothercare. ai dar sijona turiu... galvoju gal kiek per daug tokiam trumpam laikotarpiui isleidau pinigu, bet blin as pratus turet DAUG, tai neina man susivaldyt. nesu pratus nepirkt  lotuliukas.gif

Aga, pas mane tas pats.As jau mintyse prisikurus ko man reikia, nors is pirmo nestumo juk visko dar yra.
Zinok next dzinsai man nepatinka.Siaip next tik vaiku faini, suaugusiu mazai kas man itiko.Is ASOS pabandyk, ten geresne kokybe mirksiukas.gif
Atsakyti
ai gal nebepirksiu dzinsu lotuliukas.gif uzteks sukneliu, timkiu ir tu turimu vienu. su sitais is nexto atrodau kaip prisikakojes i kelnes jay-z lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:17)
ai gal nebepirksiu dzinsu  lotuliukas.gif  uzteks sukneliu, timkiu ir tu turimu vienu. su sitais is nexto atrodau kaip prisikakojes i kelnes jay-z  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

labai nepatogu nesciai su dzinsais.
Su suknem super.As irgi ieskosiu graziu, megztu, siltu biggrin.gif Kad prie botu tiktu lotuliukas.gif

O man patinka apsmuke dzinsai blush2.gif is sporbaciai prie ju blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 01 rugsėjo 2009 - 19:21
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 19:20)
Su suknem super.As irgi ieskosiu graziu, megztu, siltu biggrin.gif Kad prie botu tiktu lotuliukas.gif

gaila, kad tik pasirinkimas nedidelis. kai rasi, rodyk tongue.gif nepamirsk kolegiu bigsmile.gif

o del dzinsu sutinku, jauciu nebeisiu i darba su dzinsais. sedint labai nepatogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 01 rugsėjo 2009 - 19:21
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:21)
gaila, kad tik pasirinkimas nedidelis. kai rasi, rodyk tongue.gif nepamirsk kolegiu  bigsmile.gif

Tai vat, jei jau buciau radus, tai jau buciau ir prisipirkus.Gal jau dabar prades krauti ziemines prekes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 19:20)

tai jo, laisvalaikiui jie tiks, sueis... tik va i univera jau su tokiais niekaip schmoll.gif lotuliukas.gif nesuprastu lotuliukas.gif ir dar, dzinsas labai kietas, galvoju isskalbt su litru minkstiklio gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 20:20)

nu taip, sukneles labai grazu, bet manau nepatogu del pompos. juk issikisa aparatelis prie pilvo, tai atrodys manau nekaip. as ir noreciau koki grazu sarafana nusipirkti, bet manau kad atrodysiu nekaip
Atsakyti
as uzsisakiau sita, kol kas nieko ziemiskesnio neradau... blin toks jausmas, kad tik as gyvenu aliaskoj, visi kiti floridoj ir santa monikoj lotuliukas.gif

as pompa dedu ant kojos, o jei su kelnem, tai i liemenuka. nededu ant pilvo ir nevaikstau su guzu ant sono, nesamone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 01 rugsėjo 2009 - 19:25
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 01, 19:23)
nu taip, sukneles labai grazu, bet manau nepatogu del pompos. juk issikisa aparatelis prie pilvo, tai atrodys manau nekaip. as ir noreciau koki grazu sarafana nusipirkti, bet manau kad atrodysiu nekaip

as pompa visada kisdavau sone uz liemenuko.Niekada nededavau ant pilvo.net deklu jokiu neturejau, nes nereikejo.Liemenukas man dekla atstojo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 19:24)
as uzsisakiau sita, kol kas nieko ziemiskesnio neradau... blin toks jausmas, kad tik as gyvenu aliaskoj, visi kiti floridoj ir santa monikoj  lotuliukas.gif

as pompa dedu ant kojos, o jei su kelnem, tai i liemenuka. nededu ant pilvo ir nevaikstau su guzu ant sono, nesamone.

As kitokiu noriu.Tokiu kaip megztiniu, tik sukneles ilgio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 19:29)
As kitokiu noriu.Tokiu kaip megztiniu, tik sukneles ilgio biggrin.gif

nu tai cia i darba sita tongue.gif prie uggsu nelabai tiktu lotuliukas.gif
viena tokia a la megztuka nusipirkau savaitgali, paziurek oldnavy, man rodos, viena tokia kazkokia buvo. pernai tokio tipo sukniu buvo etam'e. nestukisku rubu gal dar papildys tinklapiai, nes dabar labai graudus pasirinkimas.
Atsakyti
Nu jo, tau i darba varyt, reikia padoresniu.O man kas, as tik su vaiku i darzeli eisiu, tai maunu timpas arba storas pedkelnes, megzta sukne ir botus.
Atsakyti
sita kazkas panasiau i tai ko nori, bet man kazkas su ja nelabai... schmoll.gif
Atsakyti