QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 18:36)
Birzietis akuseriniame dirba, o Petrenko endokrinologiniame.
del insulino neatsakiau, nes nesijauciu labai kompetetinga siuo klausimu siaip skaitosi kad geriausi levemir ir lantus, tipo pazangiausi. negaliu gincytis stipriai siuo klausimu. tik susirgus man paskyre protophana, po to iskart po 3men pakeite i levemir, nes su prot. hipavau per pika visada. zodziu jis tikras sh lyginant su levemiru. lantusas kitos firmos, nesu ju naudojus.
del insulino neatsakiau, nes nesijauciu labai kompetetinga siuo klausimu siaip skaitosi kad geriausi levemir ir lantus, tipo pazangiausi. negaliu gincytis stipriai siuo klausimu. tik susirgus man paskyre protophana, po to iskart po 3men pakeite i levemir, nes su prot. hipavau per pika visada. zodziu jis tikras sh lyginant su levemiru. lantusas kitos firmos, nesu ju naudojus.
Sita as suprantu, bet man ten vaziuoti, tik tikriausiai kitas korpusas bus Nezinau, todel ir klausiu
Bet tu tiek prisiskaiciusi ir istyrinejusi, kad tikrai nemazai zinai, man atrodo
MAn ir Levemir netiko... Lantusas buvo pakankamai gerai, bet kazkodel gydytoja, pamaciusi, kad naudoju Lantusa - pasake "o kodel ji Lantusa paskyre, keista, pakeisim i Levemir"... ka reiske sis sakinys taip ir neupratau...