Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

tai quinny ir maxi cosi to paties gamintojo smile.gif jo jo del spalvos galvoju, ar yra margu keduciu pas mus. tu lietuvoj pirkai? jei taip, tai reiskia bus ir kokia nors tokia tongue.gif
o as apie quinny buzz4 anksciau galvojau. dar apie bugaboo, bet nusprendziau, kad atsizvelgiant i tai, kokioj vietoj gyvename, reikia geriau visu 4 dideliu ratu.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 01, 15:04)
kita savaitgali su vyru planuojam vykt i rietava pirkti vezimelio ir lovytes. tik vis neapsisprendziam kokios norim - ar medines ar maniezines, nezinom kuri geresne, vieni sako kad medine, kiti kad maniezine

mes turim abi biggrin.gif šiaip maniežą pirkom, kad kur vežtis galėtumėm, o paskui gal visai patogu bus ir vaikui jame žaist. bet pvz, kai šią vasarą važiavom į Šventąją, tai gavom keturviečius apartamentus, tai mano ponaitis turėjo visą sofą laisvą, taip kad maniežas liko net neišpakuotas smile.gif nu bet dar gal vistiek kada nors panaudosim, tikiuos 4u.gif o kad leliui miegot reikia medinėj lovytėj, tai bent jau mano nuomone, vienareikšmiškai. Šiaip ir pediatrų rekomendacijos tokios. Nes pagrindas vaikui kietas turi būt + kai pradeda stotis, tai vaikui žymiai patogiau ir saugiau kibtis į medinius virbus. Tokia tat mano pozicija šiuo klausimu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 17:23)
tai quinny ir maxi cosi to paties gamintojo smile.gif jo jo del spalvos galvoju, ar yra margu keduciu pas mus. tu lietuvoj pirkai? jei taip, tai reiskia bus ir kokia nors tokia tongue.gif
o as apie quinny buzz4 anksciau galvojau. dar apie bugaboo, bet nusprendziau, kad atsizvelgiant i tai, kokioj vietoj gyvename, reikia geriau visu 4 dideliu ratu.

Taip, Lt as pirkau.Klaipedoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 17:27)
Taip, Lt as pirkau.Klaipedoj smile.gif

tai reiskia tikrai rasiu ir as kokia prikolna kedute tongue.gif nes kol kas i ju spalvu gama neziurejau smile.gif
rubeliu kruva irgi jau dideja rolleyes.gif
Papildyta:
vaikelio lyti noresi zinoti is anksto?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 01, 17:39)
Tai leisies toki pati, koki ir leidaisi pries uzsidadant pompa mirksiukas.gif

pries atsigulant as leidausi levemir, bet tik 1 savaite tesileidau iki p[ompos. man buvo pakeite. o siaip visa laika su protophanu. neaisku su kuriuo reikes draugauti
Papildyta:
kas liecia del vezimuko, tai mes planuojam pirkti zalios spalvos, universala, su imontuojama kedute. matysim ka gera bus rietave, nes klaipedoj turguj jokio pasirinkimo - nei lovikiu nei vezimuku. lovikes norim raudonmedzio spalvos, kad deretu prie baldu
Atsakyti
na protophanas tai tikrai nieko gero, jau vien todel kad turi veikimo pika. cia pigiausias insulinas, kuri paskiria tik susirgusiems ir po to dazniausiai labai greit pakeicia.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 18:18)
na protophanas tai tikrai nieko gero, jau vien todel kad turi veikimo pika. cia pigiausias insulinas, kuri paskiria tik susirgusiems ir po to dazniausiai labai greit pakeicia.

O kuris ilgo veikimo skaitosi geriausias?

Klausykit, kaip man su Petrenko bendrauti? Jis neigrus manes lauk unsure.gif

Beje, viena nakti pasididinau baze iki 120 proc., tai visa nakti prabudinejau, sirdis musesi kaip paselusi, cukriukai laikesi apie 10, nors atsikeliau jau apie 8.9... jauciu mesiu velniop ta pompa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 01 rugsėjo 2009 - 18:22
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 01, 18:20)
Klausykit, kaip man su Petrenko bendrauti? Jis neigrus manes lauk unsure.gif

baik tu, fainas jis biggrin.gif bent jau man. snekutis, prie bajerio. as su juo susikalbu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 18:21)
baik tu, fainas jis biggrin.gif bent jau man. snekutis, prie bajerio. as su juo susikalbu  thumbup.gif

As bijau, kad ateisiu tokia "nesusitvarkanti" - tai jis mane isdurnins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 01, 18:23)
As bijau, kad ateisiu tokia "nesusitvarkanti" - tai jis mane isdurnins doh.gif

lieps gultis i ligonine, cia tai faktas. o daugiau nezinau smile.gif
Atsakyti
Ech, kaip as jums pavydziu-ir as noriu rupintis kraiteliu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 01, 18:28)
lieps gultis i ligonine, cia tai faktas. o daugiau nezinau smile.gif

O cia tame paciame pastate jis, kur ir Birzietis?
Papildyta:
Neatsakei del ilgo veikimo insulino ax.gif
Atsakyti
Birzietis akuseriniame dirba, o Petrenko endokrinologiniame.
del insulino neatsakiau, nes nesijauciu labai kompetetinga siuo klausimu smile.gif siaip skaitosi kad geriausi levemir ir lantus, tipo pazangiausi. negaliu gincytis stipriai siuo klausimu. tik susirgus man paskyre protophana, po to iskart po 3men pakeite i levemir, nes su prot. hipavau per pika visada. zodziu jis tikras sh lyginant su levemiru. lantusas kitos firmos, nesu ju naudojus.
Atsakyti