Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 08 28, 21:02)
mano aparatas rodo kad per paskutines 14 dienu cukru matavau 126 kartus... vargsai pirsciukai  doh.gif

Vargsiukai doh.gif doh.gif Ten dar yra vietos kur durti?
Atsakyti
ai kazkaip net keista, kad normaliai atrodo... gal visokie pilingai ir maitinamieji kremai siek tiek padeda.
Atsakyti
Pas mane irgi vat siaip nesimato...bet va kai ejau pas manikiurininke - tai ji man sako - turbut kaktusus persodinejot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Baze nakciai pasididinau - nustaciau 110 proc. - atsiguliau su 7.9 cukriukais, o nakti buvo 15.5...Dar daugiau nei anksciau doh.gif Is karto susileidau insulino ir sumazinau baze iki 90 - atsikeliau su 11.3...
Na nezinau kaip ta savaite iskesiu-tikrai trenksiu ta pompa velniop aggressive.gif Prasysiu pas Petrenko, kad skirtu gydyma penais.
Papildyta:
Man labiausiai pikta, kad kaip tik dabar planuojam leliuka, kad pagerinti rezultatus deduosi pompa, o gaunasi, kad ji man dabar viska pagadina... rezultatai tragiski... Matyt ir glikuotas ne is kelmo spirtas, ir jokio ten ne klaida cry.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 28, 21:02)
mano aparatas rodo kad per paskutines 14 dienu cukru matavau 126 kartus... vargsai pirsciukai  doh.gif

kaip jis tau parodo?
Papildyta:
o jus tik i pirsta duriat, kad krauja paimti?Juk galima ir kitur, as ta proga ir naudojuos, o pirstus ligoninei palieku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 29, 11:20)
kaip jis tau parodo?
Papildyta:
o jus tik i pirsta duriat, kad krauja paimti?Juk galima ir kitur, as ta proga ir naudojuos, o pirstus ligoninei palieku smile.gif

pas mane freestyle mini, tai jis rodo 14d matuoto cukraus vidurki ir kiek kartu matuota. pries tai kazkoki kur turejau irgi rode...
o kur tu dar be pirstu duriesi?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 29, 11:41)
pas mane freestyle mini, tai jis rodo 14d matuoto cukraus vidurki ir kiek kartu matuota. pries tai kazkoki kur turejau irgi rode...
o kur tu dar be pirstu duriesi?

Nu pas mane irgi freestyle mini.Vidurki matau.O kaip paziuret kiek kartu matuota?ar tas apacioj maziukas uzrasas?pas mane raso taip nl ygu 115. Tai cia tas?

Kaip cia dabar paaiskinti kur as duriu g.gif Delno pusej, nuo mazojo pirstuko zemyn, pacioj apacioj i ta pagalvele biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Turbut zinai, kad ant mustuko permatomas virsus yra durti i visas kitas vietas, o tamsus virsus tik i pirsta?
Atsakyti
pirma karta girdziu apie kitas durimo i visas kitas vietas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 08 29, 12:41)
pirma karta girdziu apie kitas durimo i visas kitas vietas blink.gif

Nu idomiai cia.
as jau senai zinau.Taigi prie naujesnui aparateliu buna 2 antgaliukai prduriklui i pirsta.Vienas permatomas kitas ne.Tai tas permatomas yra durti visur kitur, aprasymo knygutese buna parodyta i kurias vietas galima.
Papildyta:
Net atsinesiau Freestyle mini naudojimosi vadova, tai paciam 1 psl nupiestos galimos durimo vietos: zastas, dilbis, plastaka, pirstai, slaunis, blauzda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 29, 13:51)
Nu idomiai cia.
as jau senai zinau.Taigi prie naujesnui aparateliu buna 2 antgaliukai prduriklui i pirsta.Vienas permatomas kitas ne.Tai tas permatomas yra durti visur kitur, aprasymo knygutese buna parodyta i kurias vietas galima.
Papildyta:
Net atsinesiau Freestyle mini naudojimosi vadova, tai paciam 1 psl nupiestos galimos durimo vietos: zastas, dilbis, plastaka, pirstai, slaunis, blauzda mirksiukas.gif

bet manau turetu labiau skaudeti duriantis kitur, o ne i pirsta. as jau seniai zinau kad galima i kitas vietas, bet taip ir nebandziau, nors mano abu aparatai turi po du natgalius.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 29, 13:40)
bet manau turetu labiau skaudeti duriantis kitur, o ne i pirsta. as jau seniai zinau kad galima i kitas vietas, bet taip ir nebandziau, nors mano abu aparatai turi po du natgalius.

Man tiek pat skauda, kaip ir i pirsta.Juk su tokia pat adata duriuosi.Manau i subadytus pirstus skaudziau durti biggrin.gif
Juk cia kiekviena kaip nori taip daro, nebutina dabar jums pradeti badytis ten kur as biggrin.gif Man tai gaila vien i pirsta durtis, tai paivairinu kartais durimo vieta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 08 29, 15:01)
Man tiek pat skauda, kaip ir i pirsta.Juk su tokia pat adata duriuosi.Manau i subadytus pirstus skaudziau durti biggrin.gif
Juk cia kiekviena kaip nori taip daro, nebutina dabar jums pradeti badytis ten kur as biggrin.gif Man tai gaila vien i pirsta durtis, tai paivairinu kartais durimo vieta mirksiukas.gif

manau reiketu ir man pabandyti durtis i kita vieta, nes tie pirsteliai ir taip skauda, o dar ligoninej kiek pribadys, tai spetu atsigaut
Atsakyti